Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 851
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро , тази анкета е непълна . Защо няма отговор -харесвам  и двамата JoyJoyJoy
На никой не му мина през акъла нъл тъй JoyJoyJoy

# 316
  • София
Добро утро , тази анкета е непълна . Защо няма отговор -харесвам  и двамата JoyJoyJoy
На никой не му мина през акъла нъл тъй JoyJoyJoy
Защото е риалити, а не фантастика. 😂😜

# 317
Добро утро! Надявам се на две моми без роза тази седмица. Ако само една ще си тръгва, дано е Ирина. Поли си я харесвам.

# 318
Добро утро, ергени и ергенки! Ставайте, че работа ни чака. Кафе има за всички.
  Предлагам наистина да обединим мозъчна клетка и да помислим на кой да харижем Генчо. Някой, който наистина го заслужава. Нашите момичета достатъчно преживяха, няма нужда.
Скрит текст:
Моето предложение е да го вземат в кукубенд. Хем ще си свири, хем ще е на телевизорО, нали иска актьор да става, а там май ги въвличаха във сценки,  ще тренира. Хем ще му посмачкат малко егото, защото е тооолкова голямо, че му пречи да вижда. Закрило му е гледката.
  Майтапът на страна, предполагам, че и на него хич не му е било лесно във формата. Как говориш и общуваш с останалите, докато някой постоянно ти говори в слушалката? Как балансираш между толкова много жени, които очакват от теб специално внимание? Как се ходи 2 месеца на висок ток, каааак?
albaaa, да пожалим Тея,  още едно дете ще трябва да гледа, ако Наум го прибере.

Добро утро, от мен бисквитките Simple Smile Още мъничко остана и няма да се предваме!
Е, как на кого - на тази, която за него е съвършената жена, иначе казано - мама Relieved
Но извън шегата - когато се влюби в някоя съвсем различна от нея, тогава може да говорим, че е пораснал.
Така че ще ми е интересно да я видя и сравня с избраницата от формата.

# 319
На Мила Роберт да се дава. Ванчето Щерева ще му е тъща, заслужава го.
Ергеньо балансира като не остави почти никоя ненамляскана, Поли се дърпа, всъщност, тя избягва всякакъв контакт насаме с него.

# 320
Ако беше нормален ерген, щях да предположа, че нейното леко налудничаво поведение го плаши, но виждайки вкуса му за жени, се чудя как се въздържа. 😂

За протокола: Поли я харесвам най-много от останалите след Валерия, разбира се.

# 321
За Поли да си кажа 🙂
Някой я сравни в началото с Бернадет от Теория за Големия взрив и това много ми допадна. После пейкингът с цикатридината ме развесели много и за мен остава най-оригиналното продуктово позициониране за сезона, отвя луканките и сладоледа.
Най-сполучливият трик да привлече вниманието на Евгени - като засвири на пиано. Това беше чудесна идея и реакцията на Евгени също ме трогна. Всъщност не се сещам за момент, в който ме е подразнила с нещо. При козите ми беше забавна в комбинация със синхрона на Елена как Поли май мисли, че са я завели на цирк. Освен това харесвам хора с добър апетит и Поли уважи всички баници в този тъй кисел епизод.

# 322
Ооо, Мила Роберт ще го накара да си говори сам.

И аз чакам с нетърпение срещите с мама.

# 323
Аз се позачудих за Поли откъде знае толкова много за Евгени, в сравнение с момичетата, които все пак са имали среща с него и предполагаемо повече разговори. Защото знаем техните срещи как протичат... Т.е. от това, което излъчват Simple Smile

# 324
Нали си споделят после, сигурно внимавала. Мислиш, че е било част от сценария да е привидно конкурент, а накрая Мика да спечели?
Сетих се, че на гроздобера и после във винарната Поли беше там. В него епизод Евгени разказваше за баба си и дядо си.

# 325
Справедливо би било Елена да бъде избраната от Евгени.
Все пак тя е положила най-големи усилия, най-много се е борила, тя е най-влюбена, с най-правилен подход...
Що се отнася до самото предаване ''Ергенът'' мисля, че трябва да бъде спечелено от Валерия.
Само заради това, че й се наложи да търпи месеци, лошо отношение, обиди, квалификации, да отговаря на провокации и неуместни въпроси.
Така ги виждам нещата аз, на базата на това, което са излъчвали.

П.П. И аз харесвам Поли, но това е така, защото нищо не съм видяла от нея. Така беше и с Мика, и с Виктория. Харесвах ги, докато не се включиха в играта.

# 326
Поли даже не се колебае дали има привличане между тях. След Мони и Габи, най-много на нея й личи, че няма никакво, но се пази на пейката зад смеха и подскочетата.
Съжалявам, че не беше на среща. Можеше поне един пилон да инсталират да покаже нейните танци.

# 327
Вчера ми излезе видео на Азов, пусна се   един момент/при козите/, когато Генчо прегръща Поли, а тя едвам, едвам него през кръста и дори не желае да го допрегърне с длан. Сега, дали защото ѝ е мръсна ръката, да не го оцапа или дори не желае такъв физически контакт, по-склонна съм да приема второто. Просто ѝ личи как изобщо не е привлечена от него.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 10:20 от Морана

# 328
Според мен Поли не само е безразлична към Евгени, но и изпитва неподправен ужас от физически контакт с него. Как само се зарадва, когато въведоха правило да няма дори докосване. Пляскаше с ръце като малко дете. Беше още по-смешна като се стресна от него, докато правеше баницата. Все едно видя караконджул.

Иначе ми харесва ведрия характер и чувството ѝ за хумор.

В играта на господарки и слугини не мисля, че имаше стратегия. Според мен не е от хората планиращи поведението си.

Покрай разговорите с момичетата и синхроните ѝ се разбра, че обичала да си изпипва работата. Все пак е фармацевт.

Поли: Не знам дали е редно да го казвам, но когато направих пица на бившия ми приятел, той си счупи зъб.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 11:24 от LadyCharming

# 329
Поли ми е Карина от 1ви сезон.

Общи условия

Активация на акаунт