Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 667
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 555
Хайде да развенчаем и този мит, колко гадна е Елена и дали въобще е гадна?! Злобна ли е, дали се заяжда с другите и дали въобще е заяждане, защо го прави..
Колко от вас са имали близка среща с третия вид Joy, тоест със скорпион и какво сте разбрали за тях? Като гледам не са много. За неподготвения човек, срещата с тях може да е като челен сблъсък с тир, аз съм го изпитвала. Но като ги опознаеш, разбираш защо действат така.Те те сканират светкавично, много бързо виждат слабите ти места, писах в друг пост, че това ги плаши най-много в тях и в другите. И за да защитят себе си и вас, те ще извадят тези ваши слабости на показ. За неразбиращите и неподготвените, това ще е унижение и нападение. Така и аз го приемах в началото в отношенията си с моя син. Но за вече прогледналите, това е техният начин да ви помогнат и да ви излекуват. Все едно ви казват, това е нещо лошо в теб, бори се с него и го надмогни. Изобщо не го правят от лошотия, повярвайте ми.

Ако не се лъжа и Капитонова е Скорпион. Ако победи Елена тоз български Ерген ще излезе само Скорпионски Simple Smile

# 556
Елена какво гадже е имала преди предаването, помня в играта на психология с Александра, нещо спомена... и Ергенът я забеляза, че говори с любов за бившия.

# 557
Нее, целта беше да покаже колко е състрадателна и не е повърхностна, и е способна да обича човек, който трудно ходи. Това го пиша иронично, защото за мен беше много грозно първо да го споменава и второ да го извърта по този начин. 🙄

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 19:06 от Alucard

# 558
Несериозно е да аргументирате постъпките на интелигентен човек с неговата зодия. По-дълбоко трябва да търсите аргументи.

# 559
Елена какво гадже е имала преди предаването, помня в играта на психология с Александра, нещо спомена... и Ергенът я забеляза, че говори с любов за бившия.
Доколкото знам, много свястно момче, с лек физически недъг - накуцва.

# 560
Нее, целта беше да покаже колко е състрадателна и е способна да обича дори човек, който трудно ходи. Това го пиша иронично, защото за мен беше много грозно първо да го споменава и второ да го извърта по този начин. 🙄

Оставам с чувството, че тези моми са подтиквани от продукцията да имат набор от сърцераздирателни истории, които да разказват в подходящ момент. В подкастовете след завръщането си от Берлин Елена и дума не е обелвала за семейни причини (не е необходимо да се казва какви), а само че изведнъж след годините купон я осенило как трябва да се върне в България и преподава йога. След което се запътила и тя към ашрам като Виктория.
Микаела разказва, че е била дебело дете, а стотина снимки в Интернет от периода на детството й показват дете, което даже не може да мине за позакръгленко.
За историите на Ивелина, Боряна и Ирина можем да гадаем доколко и как точно са се случили.
Явно в сценария е включено да има разтърсващи психологически моменти, пускане на сълзи и умиляване от страна на Ергена.

# 561
Все пак трябва да признаем, че от момичета като Айлин и Валерия има полза. Представете си роклята, за която се чудите дали да си купите, представена от тънтуреста манекенка. Може никога да не престрашите да носите такъв модел, цвят ..., защото ще се асоциирате с това момиче. Друго си е да повярвате, че ще ви стои като на Айлин.

Елена много обича да говори неразбираемо, но за сметка на това авторитетно и би имала блестящо бъдеще като политик. Не на всеки се отдава да говори с часове без нищо да каже. Това си е завидно умение, което някой ден тя може да осребри.

# 562
Назад коментирахте обувките, които рекламира Елена. За конкретна рекламна снимка, можеше един хубав педикюр да ѝ се откъсне от сърцето като ще снима реклама.
Този същия, ужасен на вид педикюр, е качила и в инстаграма си. Всъщност, тя ми изглежда не точно нечистоплътна, ами някак си немарлива. И личните и, не рекламни дрешки, ми говорят точно това. Татусите допълнително подсилват това чувство. И това не е еднозначно с всички татуси въобще, а точно с тези, с техния вид, размер и с местата, на които са направени.

Е не изкарвайте скорпионите някакви митични екзотични същества. Много от тях са груби, самовлюбени темерути, дето много искат да ги обожават, но често изобщо не знаят какво всъщност искат.

# 563
Айде, бе! Аз не вярвам! Всички са супер автентични и свободни вътре

# 564
  • София
Оставам с чувството, че тези моми са подтиквани от продукцията да имат набор от сърцераздирателни истории, които да разказват в подходящ момент. В подкастовете след завръщането си от Берлин Елена и дума не е обелвала за семейни причини (не е необходимо да се казва какви), а само че изведнъж след годините купон я осенило как трябва да се върне в България и преподава йога. След което се запътила и тя към ашрам като Виктория.
Микаела разказва, че е била дебело дете, а стотина снимки в Интернет от периода на детството й показват дете, което даже не може да мине за позакръгленко.
Това не е вярно.
1. Елена разказа на Евгени за брат си, когато бяха на среща. Той някак настоя и тя разказа кратко и неохотно. Тоест, историята е истинска. Абсурдно е някой да лъже за подобна трагедия.
2. Видях снимка на Мика, на която е доста закръглена. Може би са свалени подобни снимки.

# 565
Подкаст с Айлин в ladyzone: https://ladyzone.bg/malki-razgovori/ajlin-ot-ergenat-sluchvalo-m … -udrjam-mazh.html. Някой ако може да я издържи, да преразкаже с две думи.

# 566
Благодаря на Съзерцание и Horizont за хубавите постинги, прочетох ги с удоволствие Simple Smile
Скорпионите не са най-емоционални, а най-страстни Wink Съгласна съм за емоциите, аз също не обичам да ги показвам, най-малкото защото много хора биха ги възприели като слабост.

Съзерцание, определено си имала срещи от третия вид и си опознала Плутон. На мен от малка, дори и големи мъже са ми казвали, че се чувстват като ученици в мое присъствие. Минути за реклама Bowtie Това не е много хубаво, защото много хора се отдръпват и предпочитат нещо по-леко, но пък всяко зло за добро Simple Smile

Астрологията е много по-дълбока наука и някога се е изучавал редом с астрономия... А пък като се съчетае  с психология и митология е удивително колко точна може да бъде в ръцете на вещ човек.

# 567
Все пак трябва да признаем, че от момичета като Айлин и Валерия има полза. Представете си роклята, за която се чудите дали да си купите, представена от тънтуреста манекенка. Може никога да не престрашите да носите такъв модел, цвят ..., защото ще се асоциирате с това момиче. Друго си е да повярвате, че ще ви стои като на Айлин.

Елена много обича да говори неразбираемо, но за сметка на това авторитетно и би имала блестящо бъдеще като политик. Не на всеки се отдава да говори с часове без нищо да каже. Това си е завидно умение, което някой ден тя може да осребри.
Ооо, Елена е идеална за български политик.

# 568
И как може някой да се дразни на друг, че е щастлив, усмихнат и т.н.... Валерия не е казвала "вие всички тук сте кауза пердута ", Елена го каза. Те се занимаваха с нея и когато седеше кротко и тъжно на дивана, пак им бъркаше в здравето.
Това щях да кажа и аз. Те добре се дразнят на Валерия, но кой и с какво ги накара да го покажат. Не можаха ли поне първите седмици да се въздържат? Но не- скачат като диво животно на плячката си.Въобще не се замислят и веднага се поддават на омразата и никоя от тях не се е сетила, че Валерия не е виновна за избора на Евгени.

# 569
Това не е вярно.
1. Елена разказа на Евгени за брат си, когато бяха на среща. Той някак настоя и тя разказа кратко и неохотно.
2. Видях снимка на Мика, на която е доста закръглена. Може би са свалени подобни снимки.

1. Ако не се лъжа споменаването за завръщането заради брат й е още от визитката или първото представяне пред Евгени когато говореха и за училищата си. Нямам време в момента да се връщам назад, за да уточня. На индивидуалната среща беше само доизясняване на случая.
2. Може и така да е за Мика. От 5-6 до 10-11 години не е пълна, в гимназията също. Но не споря, може да е имала такъв период и да е махнала снимките от него.

Общи условия

Активация на акаунт