Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 718
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 540
  • # супернатурална #
Ми аз ядене и заяждане виждам само от Елена. Сигурно може да се обясни с дълбока душевност, неподправеност и наличие на емпатия, заяждането и от промото, но аз не съм чак толкова добър "адвокат". А и не съм и адвокат. Интесесно ще ми е да прочета пледоария по темата. Сигурно няма да чакам много 😁
Съзерцание, за някои пък не е най-важното коя му импонира като чувствителност и страст. То и тук има повече от едно мнение, защото ако това между Е и Е е страст, то аз не съм никакъв скорпион. Или пък тя. Някои гледаме на това предаване като на социален експеримент. Наблюдаваме реакциите, изваждаме си заключения -дали за лична или за професионална употреба. Пробваме си усета, човекоразгадаването, сверяваме си "моралния компас"...Забавляваме се как обикновено крадецът най-гръмогласно вика "дръжте крадеца". Ако блесне и любов, ще е бонус.
И , ползвайки твоя съвет, купи си обувките на Елена. И ти ще я зарадваш. Поне ти 😁

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 16:52 от Г. Краули

# 541
Много харесвам хора,които застават на страната на " жертвата" и я подкрепят ,заради това симпатизирам на Г.Краули и с интерес чета постовете й ,но не е лошо и да не излизаме съвсем извън реалността. Кой се бори за Валерия и този който се бори знае ли че се бори Grinning
Валката ако влезе в реалити " Момата" да се борят за нея ще ги разбие направо,дано някой се сети да го направи.  С тази липса на емоции ще хвърля ергените в ужас как да я впечатлят, а зрителите до последно ще се чудим какво й се върти в полупразната главица.

# 542
  • # супернатурална #
Ми, по неговия си султански начин. Или казано иначе -за никоя не се е борил така.
Това, че си нападан и дразнен, не те превръща автоматично в жертва. Затова казвам, че съм тук за реакциите. Ще напомня ситуацията с Пам- тя е жертва, защото е уседнала в тази роля
 И мен ме хапят комарите, но аз оцелявам, те рядко. Знам, знам и М.М.казва това, което си мислите 😁 Така, че не. Не съм на страната на Валерия, заради това, че е жертва. Тя може да е много неща, но не и това.

# 543
Ха, сега – кое е по-лошо полупразна главица или глава, пълна с чужди мисли?
В първия случай има място за нова информация, като името на някой и друг композитор, някоя касапска притча и така презряните книжки.
В другия е такава каша, че като ги вади от главата си обърква реда  и смисъла, та много-много не се разбира какво иска да каже

# 544
Говори се, защото е състезание. Всяко състезание има победители и губещи. Не виждам нищо лошо в това да коментираме и анализираме. Мен лично ме дразнят повече нападките към потребители, участници и близките им.

Аз отсега си казвам, че финала евентуално ще го изгледам на запис, и то ако печели Елена. Има още 3 епизода, за да видя накъде вървят нещата и дали правилно съм преценила. Иначе отказвам да си го причиня това мазохистично изживяване. Искрено се надявам, която и да е губещата, да мине през това изпитание с минимум дългосрочни щети.

Някой може ли да сподели какво следва сега? Ще има ли още някоя индивидуална среща? Другата седмица ще отпаднат още 2 участнички? За полуфинала и финала се очакват да дойдат близките на Генчо и момичетата? И, свекървата ще прави кастинг ли?

Ей, Съзерцание, радвам се, че се появи. Simple Smile Да, аз точно това направих онзи ден, прегледах някои моменти, за да си направя изводите. Та да, в същия гьол сме.
Допълвам - с Елена още на индивидуалната среща я попита за местене в Пловдив, разказа за къщата си и че си търси стопанка. След това в една от срещите на диванчето подхвърли за запознаване с родители. Към никоя друга не са излъчили подобни думи.

Жабче, аз мисля, че няма да ни се наложи да го гледаме на запис.Sunglasses
Ще се доверя на Елена, че Евгени е мъж, който довежда нещата докрай. В което не се съмнявам, защото виждам доста земя в него, хем съм наясно само със Слънцето му. Има си принципи и той няма да се огъне за такова решение, ако го е взел. При спойлера с връщането на Айлин бях сигурна, че затръшне ли една врата, за него връщане няма и тя се хаби напразно. Това го правеше и с всяко момиче, което не беше за него. Не е като гъвкавия пластилинов Виктор.Joy
И се доверявам на продукцията Smiling Imp, най-епичните, поетичните и патетичните
(изпълнени с възторг, страст, вълнение, приповдигнатост) кадри са с тях. За второстепенна роля не биха хвърлили толкова труд и пари. Пък и мъжете са елементарни, най-скъпият подарък е за жената на сърцето му, миналата  година беше същото.Joy

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 16:59 от Съзерцание

# 545
Сезонът толкова се проточи, че вече даже да не харесвам Елена не ми е тръпка. 😃😂😃

# 546
В първия случай има място за нова информация, като името на някой и друг композитор, някоя касапска притча и така презряните книжки.
В другия е такава каша, че като ги вади от главата си обърква реда  и смисъла, та много-много не се разбира какво иска да каже
Каша, каша, ама я на колко народ внуши, че е интелигентна, че и емпатична даже. 🙃

# 547
харесва ми, че е почнала да експериментира с грима и прическата, роклята също е много хубава, а и обиците на са от Евгени Laughing

# 548
Много е хубава, напомня на Одри Хепбърн и малко на Амели Пулен

# 549
Лично за мен като зрител е по-полезна и интересна втората,защото научавам нови думички, проверявам какво означават и ме обогатява Grinning
От празната глава какво да взема? Вярно е че има място за нова информация, но и в случая притежателката на главата е толкова над нещата и толкова пъти в различни ситуации сама каза че не й пука,че си личи как няма желание да "поема" нова информация. Много пъти беше писано ,че Вал е просто едно 25 годишно момиче и наистина в нейната младост и неопитност няма нищо лошо, стига  да има желание за порастване. За съжаление такова желание на моя телевизор не виждам,виждам само апатия за всичко което не е свързано с кучета.

# 550
  • Варна
Но да не забравяме, че в синхрон каза и друго, че разговорът може да доведе до разкол в отношенията им.
Това не го помня, но все пак жест си беше от нейна страна. И после прегръдката за РД между двете, дори и на корицата изглежда някак сърдечна, а не престорена.

Точно така беше. С Мика мислеха да ги прекъснат, но като видя Елена, че стоят на разстояние един от друг и каза, че няма нужда и че може пак да се скарат.

# 551
  • София
Добре, сега за да не прозвучи злобно, уточнявам, че Валерия много ми харесва на външен вид. Много. Само Мика ми е по-хубава от нея, всички останали са назад.
Но това последното, с фалшивото бретонче ми е леко смешно. Малко ми е като тупе при плешив мъж. Миналата година за същата прическа разкостихме Капитонова. Фалшив бретон от опашка? Защо?! 😕

Оправдавам я, че сега му е времето да експериментира, но "силата" ѝ неслучайно е в естествения вид. Най-хубава е с малко грим, лека прическа или най-добре спусната коса.

Голяма скука е вече, щом ми дойде да коментирам с критика външен вид, а много избягвам да го правя.

# 552
Някакво бясно крос-инфлуенсване си правят девойките: Елена и Пам рекламирам бебешките раници на Ирина, Ирина рекламира книгата на Лиа. Елена и Пам бебета нямат, та не знам… но Ирина определено разбира от еротични сюжети! 😃
Назад коментирахте обувките, които рекламира Елена. За конкретна рекламна снимка, можеше един хубав педикюр да ѝ се откъсне от сърцето като ще снима реклама.
Иначе подхода ѝ ме кефи: събрала си е представителни артикули от бг модни брандове, носи си ги вътре и покрай излъчването ги рекламира в профила си. Измислена работа Simple Smile (може са се светнала от биг брадърските си години и участието на Мегз)

# 553
В допълнение към предишния ми постинг.
Да си Скорпион (при това със стелиум) не е лесно, говоря от опит Bowtie Това е единствената зодия, която е толкова огнена/страстна и експлозивна, че се е наложило да бъде потопена във вода/емоции. И когато Елена не успява да се справи с вътрешните си катаклизми и трансформации, се появява Водолея философ, където е Луната й (комфортната зона).

Влюбването има много общо с обсесията (не и обичта). Тогава човек става като "кон с капаци" и престава да забелязва друго, освен обекта на чувствата си. Забравя и себе си, такъв какъвто е по принцип. Започват да изплуват таени в подсъзнанието неща - високомерие, незачитане на околните и т.е. Изненада - в психологическата сянка могат да се крият доооста по-неприятни анти-добродетели. Осъществява се един вид баланс.

Скорпионите може да са най-емоционалната зодия, но не всички показват и заливат другите с емоциите си. Познавам не един и двама Скорпиони, които изглеждат обрани и даже минават за студени. Мъжките представители от този вид Скорпиони имат не малък успех пред жените, именно заради тази обраност, прикритост и мистериозност. Женските представителки може да бъдат смятани за малко студени, но също привличат със загадъчност и мистериозност. Така че да си емоционален (Скорпион или друг знак) не означава непременно да си с емоциите напред и дай да ги експонираме или да изпадаме в завъртяни философии. За мен това поведение не идва толкова или само от зодиакалния знак, колкото от фактори в детството и юношеството.

# 554
Хайде да развенчаем и този мит, колко гадна е Елена и дали въобще е гадна?! Злобна ли е, дали се заяжда с другите и дали въобще е заяждане, защо го прави..
Колко от вас са имали близка среща с третия вид Joy, тоест със скорпион и какво сте разбрали за тях? Като гледам не са много. За неподготвения човек, срещата с тях може да е като челен сблъсък с тир, аз съм го изпитвала. Но като ги опознаеш, разбираш защо действат така.Те те сканират светкавично, много бързо виждат слабите ти места, писах в друг пост, че това ги плаши най-много в тях и в другите. И за да защитят себе си и вас, те ще извадят тези ваши слабости на показ. За неразбиращите и неподготвените, това ще е унижение и нападение. Така и аз го приемах в началото в отношенията си с моя син. Но за вече прогледналите, това е техният начин да ви помогнат и да ви излекуват. Все едно ви казват, това е нещо лошо в теб, бори се с него и го надмогни. Изобщо не го правят от лошотия, повярвайте ми.
Аз затова разделям зодиака на скорпион и всички останали. И безкрайно им се възхищавам, дори изпитвам страхопочитание. Те са много интелигентни, смели до саможертва, за тях смъртта е просто дума, те са връзката ни с отвъдното, най-интуитивните, направо са скенер, супер сексуални, виртуози в манипулацията, излъчват огромна енергия, дори физически можеш да я усетиш все едно те задушава, най-преданите партньори и приятели, те биха приели партньори с недъзи и дори най-странните хора в света. Елена каза, че е имала такава връзка и още се възхищава на този човек. Мога да продължавам и още... Естествено всичко това е индивидуално, зависи кои планети са ти в скорпион и колко зрял и уверен си в себе си. Най-страшното е да попаднеш на неуверен скорпион, тогава ще разбереш какво е болка....
И още нещо за погледа им, дори по това можеш да ги познаеш. Тук бяха коментирали погледа на Елена колко е гаден. Да, това е поглед на скорпион. Ако видите човек с много втренчен и тежък поглед, на който дълго не можете да издържите и все едно ще ви вкамени, това е той. Обикновено са и с тъмни очи, но не е задължително.
Та в заключение, много е интересно да опознаваш скорпион, все едно си във влакче на ужасите, забавлението никога не свършва и ще го запомниш за цял живот.... Heart JoySunglasses
И си е точно за Евгени...

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 19:16 от Съзерцание

Общи условия

Активация на акаунт