Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 127 171
  • 2 442
  •   2
Отговори
# 105
Гласувах за никого в анкетата. Гледам пак се дъвчат колиета и баници, ще си скролвам, докато дойде следващия епизод Grinning

# 106
  • # супернатурална #
В момента обсъждаме Валерия, не Елена. Валерия още от първата си среща започна с абсурдните условия. Нека не забравяме развоя на събитията в предаването.

Tsugumi_, тръгвам от реалния живот и примерите в него. Да, в един хипотетичен свят, вероятно жените ще мачкат мъжете и така “крехкото” им его, мъжете ще са щастливи и доволни. Само че реалността е друга. На никого не би му било приятно да бъде мачкан, не забравяйте, че и жените имаме его. А защо мъжете трябва да ни пазят в такъв случай?
За мен точно при водеща роля на мъжа в една връзка, има най-голям баланс и двамата партньори се чувстват най-добре. Така и жената се чувства по-уязвима, по-нежна и бих казала просто повече жена. Разбира се, всяка жена има различни предпочитания. Някои жени вероятно искат да са доминиращи, друг е въпросът след това колко уважение имат към партньора.
В момента обсъждаме този герой от сапунката, който решим да обсъждаме. Абсурдното за нас, не винаги е  общовалидно абсурдно. На накой може да му се стори абсурдно моето изискване(например)  мъжът да не пие/напива се всяка вечер. И да, Елена няма НИКАКВИ изисквания към Евгени. Но оък има към момичетата. Например, да не се радеат много на целувките с него. Не можеш да промениш себе си и да повлияеш по никакъв начин на партньора си, тръгнал си да напасваш околната среда.

# 107
  • софия
Гласувах за никого в анкетата. Гледам пак се дъвчат колиета и баници, ще си скролвам, докато дойде следващия епизод Grinning
Аз вече съм благодарна и на дребните радости. Гащята изпаднаха от менюто.  Друго си е баничка. 😀😀😀

# 108
Малко си противоречите, Tsugumi_. Виждам, че се опитвате да защитавате някаква хипотеза и да сте в противоречие с мен, но сама потвърждавате това, което и аз съм написала.

Много тъжно. Вие тръгвате от изначалната презумпция за крехкото его на мъжа, което ще се "счупи" от водещата жена. И вярвате, че може да аргументирате някаква равнопоставеност след това.
Мъжът не е китайска ваза, която да пазим на всяка цена, не умее ли сам да предизвиква уважение, по-добре без този музеен експонат от миналото.

# 109
Така е, но в случая говорим за Генчо. Който не дава никакви заявки да погледне по-далеч от носа си и да надскочи егото си. Ей, за това не искам никоя да му падне в лапите в този момент. Когато порасне и осъзнае, че партньорството е равноправие, тогава нека има семейство. Но няколко пъти повтори, че иска жена и деца. Толкова го натъртва това за децата, че гони на база на искаш или не искаш. Сега и веднага. ( друг е въпросът, че натири една за това, че и е рано, а друга, че е готова веднага да бъде заплодена)

Ама това е чист сценарий според мен. Все пак Евгени не изглежда чак толкова наивен, очевидно не е израснал, гледайки само телевизия, че да смята предаването за чистата реалност.
Няма да се жени нито за В., нито за Е, още по-малко има сериозни намерения те да му раждат деца.
Химия очевидно има повече с В., нищо че са от различни светове. Като отидете на дискотека и се запознаете с някой привлекателен човек, не го изпитвате за Ботев. Общо взето предаването може да се сравни с такава среща. Елена като знания му е по-близо определено, но е доста плашеща като държание и обсебване, съответно там харесването е насила. Държанието й може и сценарий да е.
Предричам, че след шоуто Евгени ще има връзки с разни нашенски звезди и в близките 3 години няма да  тръгне да се жени.

# 110
Малко си противоречите, Tsugumi_. Виждам, че се опитвате да защитавате някаква хипотеза и да сте в противоречие с мен, но сама потвърждавате това, което и аз съм написала.

Много тъжно. Вие тръгвате от изначалната презумпция за крехкото его на мъжа, което ще се "счупи" от водещата жена. И вярвате, че може да аргументирате някаква равнопоставеност след това.
Мъжът не е китайска ваза, която да пазим на всяка цена, не умее ли сам да предизвиква уважение, по-добре без този музеен експонат от миналото.

Хубаво е да посочите, кое за Вас е противоречие само за себе си, а не в противоречие на Вашия аргумент.
Мъж, чието самочувствие, ще бъде накърнено от силна до него жена изключва тезата, че трябва да сме равнопоставени в една връзка.

# 111
А защо за да изпъкне Валерия, винаги трябва да бъде съпоставена с някого?
В момента обсъждаме Валерия, не Елена. Валерия още от първата си среща започна с абсурдните условия. Нека не забравяме развоя на събитията в предаването.

Tsugumi_, тръгвам от реалния живот и примерите в него. Да, в един хипотетичен свят, вероятно жените ще мачкат мъжете и така “крехкото” им его, мъжете ще са щастливи и доволни. Само че реалността е друга. На никого не би му било приятно да бъде мачкан, не забравяйте, че и жените имаме его. А защо мъжете трябва да ни пазят в такъв случай?
За мен точно при водеща роля на мъжа в една връзка, има най-голям баланс и двамата партньори се чувстват най-добре. Така и жената се чувства по-уязвима, по-нежна и бих казала просто повече жена. Разбира се, всяка жена има различни предпочитания. Някои жени вероятно искат да са доминиращи, друг е въпросът след това колко уважение имат към партньора.
В момента обсъждаме този герой от сапунката, който решим да обсъждаме. Абсурдното за нас, не винаги е  общовалидно абсурдно. На накой може да му се стори абсурдно моето изискване(например)  мъжът да не пие/напива се всяка вечер. И да, Елена няма НИКАКВИ изисквания към Евгени. Но оък има към момичетата. Например, да не се радеат много на целувките с него. Не можеш да промениш себе си и да повлияеш по никакъв начин на партньора си, тръгнал си да напасваш околната среда.

# 112
  • # супернатурална #
Greatness, безкрайно уважавам мнениети Ви, въпреки, че безкрайно не съм съгласна с него. Затова светът ни е шарен. Все пак трябва да има някакъв шанс за възпроизвеждане и на Вълчето.

Ами защото бисерчето не изпъква сред други бисери 😁

# 113
Мисля, че вече имам доста опит и стаж в (гледането) на подобни риалити формати - тип брадър. Общото между всички тях е стремежът на продукцията да накара участниците да спазват точния и регламент. Най сурово биват наказвани тези - които не играят конкретно за целата . Иначе имаш право да говориш каквото си искаш, да си ръб гадняр и прочие, това не е техен приоритет. Като саботаж на игра в спротните риалит- най опасно е играчите да не дават мах от себе си и това да личи - веднага следват най-жестоки наказания. Тук Кристина и Виктория - не го играят свалячки - айде вън , извън кконцепцията си. Пиша всичко това , за да имаме едно наум когато съдим Евгени за свръх его. Според мен тези изгонвания са чисто решение на продукцията и то си личи , Айлин също не беше убедителна

# 114
Защо винаги защитничките на Валерия, ама ВИНАГИ и тук и в другите СМ трябва да обиждат и подценяват другите участници, за да изпъкне фаворитката им? Елена била грозна и психо (и нея не я харесвам попринцип), Микаела била куха и тъпа, Поли била глупава и лигава, Ирина била не знам вече и аз каква… Абсолютно поведение наподобяващо на Валерия, защо ли? Забелязвам, че като някой обсъжда друга своя фаворитка, изтъква нейните хубави качества, докато, за да изпъкне Валерия трябва да се унижат другите и да се заглушат. Истината е, че ако продукцията (или Евгени) не беше решила да дава толкова изява на Валерия щеше да е незабележима. Не блести с речник, нито с възпитание, а външността ѝ е сива. Безлична и скучна. Единственото, което е по-специално при нея е първичността, агресията и фанатизма. Неща, които на пръв поглед се разминават с външността ѝ. Нека побеждава, за да се спре тази грозна агресия от потребителите, а и Евгени не е голяма “победа”. Избирайки нея, той ще затвърди мнението ми, че това да имаш талант и уж социално положение, не те прави емоционално интелигентна и класна личност.

# 115
Мерси! Гласувах с - >нито един.

# 116
Защо винаги защитничките на Валерия, ама ВИНАГИ и тук и в другите СМ трябва да обиждат и подценяват другите участници, за да изпъкне фаворитката им? Елена била грозна и психо (и нея не я харесвам попринцип), Микаела била куха и тъпа, Поли била глупава и лигава, Ирина била не знам вече и аз каква… Абсолютно поведение наподобяващо на Валерия, защо ли? Забелязвам, че като някой обсъжда друга своя фаворитка, изтъква нейните хубави качества, докато, за да изпъкне Валерия трябва да се унижат другите и да се заглушат. Истината е, че ако продукцията (или Евгени) не беше решила да дава толкова изява на Валерия щеше да е незабележима. Не блести с речник, нито с възпитание, а външността ѝ е сива. Безлична и скучна. Единственото, което е по-специално при нея е първичността, агресията и фанатизма. Неща, които на пръв поглед се разминават с външността ѝ. Нека побеждава, за да се спре тази грозна агресия от потребителите, а и Евгени не е голяма “победа”. Избирайки нея, той ще затвърди мнението ми, че това да имаш талант и уж социално положение, не те прави емоционално интелигентна и класна личност.

Ъ...а вие какво направихте току що . Май нещо в което обвинявате всички други. Странно е как човек не се усеща

# 117
Скрит текст:

Ъ...а вие какво направихте току що . Май нещо в което обвинявате всички други. Странно е как човек не се усеща
Tя се бори срещу това, което сама използва Simple Smile

# 118
.
[/quote]

[/quote]
“Ъ”, къде натъртих за фаворитката си? Изтъквам мнението си за Валерия, както вие правите за другите? Слава Богу, не го правя на гърба на другите участници. За съжаление останаха шепа потребители, които крайно си повтарят едно и също и най-вече свързано с Валерия. Дори защитниците на Елена се отказаха да си хабят думите и смятам, че трябва да спра и аз да се надявам на повече обективност тук, а не само “гащи, баници и диаманти”

# 119
Хм, аз не виждам потребителят да защитава друга участничка. Дадени са примери за негативни коментари към други момичета и е написано, че не харесва и Елена.

Общи условия

Активация на акаунт