Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 755
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 210
Не съм фен на Валерия, но ми се струва, че е нападана доста несправедливо и се хвърлят разни твърдения без никакви доказателства (най-вече Ноли визирам).
- отишла във Виена => много пари е пръснала. Приют има момичето, трябва всички лични разходи да намали до минимум.
- танцувала е в чалга дискотека, това доказва колко е глупава, ерудираните хора не ходят по такива места.
Много ме е срам Wink, но ще си призная, като чуя чалга, гръцка или сръбска музика, и започва да ми се танцува. Иначе се имам за меломан и слушам всички жанрове. Имам се и за средно интелигентна, с три чужди езика съм, работя доста отговорна работа, ама явно и аз, и колегите ми не сме достатъчно  ерудирани, защото се случва да се забавляваме в някоя чалга дискотека. Wink

Някои май имат стари сметки с Валерия и сега целенасочено я очернят хахахаха 😁😂🤣

# 211
Аз не разбрах защо Ергени толкова държеше Валерия  да издои козата ,защо му беше толкова важно? Защото е казал, никой не го пита? И после прави фасони че не влизала в диалог. Нещо с мен ли не е наред, но тя му обясни защо не иска да дои, и аз въпреки че не съм веган я разбрах прекрасно. А той се муси и приписва на този отказ преувеличено значение. Ужасен е, след такова нещо, не бих планирала връзка с този човек.
Другото което ме дразни, е че Валерия я определят като груба и рязка. Забелязвам ,че хората изключително ги дразни когато някой поставя граници и е асертивен като Валерия. И определят това прогрешно като грубиянство. Изключително ме дразни това ,защото насърчава жените особено, да са мекотела които позволяват на всеки да ги тъпче,само и само да угодят на всеки и да не каже някой че  са грубиянки.

# 212
Ей, изписали сте света... връщам се от планина и трябва да скачам направо в новата тема Simple Smile
Благодаря за нея Flowers Hibiscus
Гласувах за нито един. Ако помня правилно - думите на Ely Sa бяха право в целта:
"Единия обвързан, другия - като отвързан."

# 213
Което си е вярно – вярно е. Никой уважащ себе си скорпион не би задал нелепия въпрос  "ти мен желаеш ли ме?".
Аз също обичам да анализирам разни ситуации и сега, благодарение на Елена разбрах, че е по-добре да пазя анализите за себе си. Ще ми се да вярвам, че никога не съм достигала нейното ниво на досадност и заядливост. Да, доста си приличаме в желанието да сме център на внимание и сега имам възможност да видя отстрани как изглежда. Определено ще внимавам повече.

За космополитна личност прекалено много навлиза в личното пространство на момичетата, дори и на Евгени. Дано някой ѝ каже, че ако иска дългосрочни приятелства, ще е добре да се озапти малко.

От друга страна нямам нищо общо с Валерия, но се възхищавам на   нейната самоувереност и способността ѝ да си отстоява позициите.

На Айлин ми харесва лежерния начин на общуване.

# 214
Ако човек е прочел много книги, за да стигне до “просташки и уродливи физиономии” - жалко и за човека, и за книгите.

# 215
Слушах Наум при Тото. Нищо особено, но ми остана една дума в главата - основната цел на продукцията е контентът (съдържание, де, ама не звучи толкова професионално телевизионерски Wink ). Та Елена е участникът в това реалити, което създаде най-много и разнообразен контент. И за продукцията, и за публиката, и за нашата тема. Момичета, които не я харесвате, и доста ваш контент провокира с всички свои дразнещи несъвършенства. Самонаправи се главен герой това момиче, бас хващам, че е изненадала и продукцията, които са я сложили за цвят и не са очаквали "контентът" ѝ да е толкова много и шарен. Те видимо бяха заложили конфликтът да е по оста Валерия - всички останали (затова и писмата) и най-вече на сблъсък на красавиците (Валерия - Айлин и някои др.) Заб. не вярвам в теориите, че е човек на продуцентите и не ми се спори за това.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 17:44 от Lemon Verbena

# 216
  • София

Имаше, когато Айлин се върна и даже му го каза. Мъжът да си държи на думата.

За мен това "изискване" е с дебела бележка под черта, защото ставаше дума за риск той да върне силна и опасна конкурентка. Тоест, беше като контра на ситуация, в която тя се почувства застрашена. Искам да видя ситуация, в която тя отстоява свое изискане, дори той да не желае да го покрие. Чудя се как щеше да реагира, ако той всъщност беше върнал Айлин? Давам за пример случаите с прекъсването на срещата и колието, в които тя напълно даде назаден от собствената си позиция за да му угоди. Досега тя винаги се е нагаждала към него.

# 217
Добре дошла, Съзерцание!
Само не разбрах, ти скорпион ли си, защото аз съм, и няма друга толкова хем унизителна, хем (за запознати с прословутата ни интуитивност, сексуалност и интуитивна сексуалност) нелепа и безсмислена от моя гледна точка реплика, като "ти мен желаеш ли ме". То и скорпионите баш това ако опряхме да питаме...не са ни виновни ергените.
Извинявай, че направо така с (жилото) бутонките, но ме приеми като бойно кръщение 🤗

Аз бойно кръщение си имам, не съм скорпион, но имам син скорпион и много негови приятели от тази кръвна група. Но имам в себе си вода и също добра интуиция. В моето семейство всеки ден сме част от сблъсъка  тук, въздухари срещу скорпион, сетете се кой печели винаги... Joy На вас  скорпионите ви вярвам за преценката на хората, защото сте снабдени с детектор на лъжата и ренттен едновременно. Но си обяснявам нейната постъпка с проблема на Евгени да не може да изразява емоции и страст. Да, Елена показа в разни моменти несигурност, спор няма, точно защото не усещаше сигналите. Все пак са в предаване, камери, напрежение, конкуренция, никой не е железен, макар че вие сте залъгвате, че сте такива.Grinning
Имам и друго обяснение, Евгени през цялото време се стиска да не издаде пред зрителите коя вече е избрал, затова е още по-обран (не знам накъде повече Joy), а той много рано избра... За мен той беше се насочил към Елена още с мълчаливата роза, индивидуалната им среща просто го затвърди.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 18:25 от Съзерцание

# 218
За запис в темата- Гласувах за Евгени. Не че всичко му харесвам, но Виктор ми води само с един ръст предимство. Нищо друго.

Назад имаше някакви коментари за "школата на изток".
Виктория Капитонова си е типична руска школа.
Иначе, колкото и да не ми е приятна, девойката знае как да върти един мъж и да изкара пари "от нищото".

# 219
Дори и да печели Валерия според мен не са заедно. Иначе няма шанс да се кълчи Валка заедно с Айлин, Теодора и Ивелина на участие на Джия в дискотека. И да си мятка салфетките на воля Smile Иначе преди малко изгледах подкастите с Айлин и определено ми хареса повече отколкото в предаването.

# 220
Скрит текст:
Като кажете, че Елена изнесла шоуто на раменете си, все едно камъни е пренасяла. Някой кара ли ги насила да участват и да се записват в тази излагация?! Това че тя е преценила, че това е начинът да чуем за нея или че се е съгласила с нечий сценарий, са си последици за нея. Нали така или иначе е успешна, какво търси в този формат ...

Изнесла в смисъл, че тя го направи интересно за много хора (явно не за теб), а не че е носила тежести на гърба си. Ако шоуто беше историята как Генчо срещна Валето, понатисна се с Айлин, Джия и още няколко и скандалчетата на Габисавета, щеше да е пълна боза и доста зрители щяха да загубят (пак да кажа, не теб).
Браво на нея, направи каквото можа, критериите ни са различни, но не разбирам, защо трябва да я жалят някои за положения труд. Искала/съгласила се - дала/раздала се.
Направила е и някои зрители щастливи да споделят това изживяване - разкошно! Дори в този акт трябва да е нейната вътрешна удовлетвореност.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 18:21 от Tsugumi_

# 221
Което си е вярно – вярно е. Никой уважащ себе си скорпион не би задал нелепия въпрос  "ти мен желаеш ли ме?".
Скрит текст:
Аз също обичам да анализирам разни ситуации и сега, благодарение на Елена разбрах, че е по-добре да пазя анализите за себе си. Ще ми се да вярвам, че никога не съм достигала нейното ниво на досадност и заядливост. Да, доста си приличаме в желанието да сме център на внимание и сега имам възможност да видя отстрани как изглежда. Определено ще внимавам повече.

За космополитна личност прекалено много навлиза в личното пространство на момичетата, дори и на Евгени. Дано някой ѝ каже, че ако иска дългосрочни приятелства, ще е добре да се озапти малко.

От друга страна нямам нищо общо с Валерия, но се възхищавам на   нейната самоувереност и способността ѝ да си отстоява позициите.

На Айлин ми харесва лежерния начин на общуване.

Би го задал само когато очаква утвърдителен отговор Simple Smile

# 222
  • Sofia
Много се надявам да победи Елена. Да се взимат двамцата, лика-прилика са си. Как и дали ще си оправят кривините, въобще не ме интересува. Но тоз мамин, златен, недорасъл да бъде така добър да стои далеч от останалите момичета. И без това добре ги олигави. Всяка една от тях заслужава много повече.

# 223
Валерия наистина беше във Виена с Джия за участието ѝ.

Снимките като пост ги е качила по-късно, но имаше сторита от двете по едно и също време и едни и същи места.

# 224
Валерия наистина беше във Виена с Джия за участието ѝ.

Снимките като пост ги е качила по-късно, но имаше сторита от двете по едно и също време и едни и същи места.

Боже, как ги надиплила тези участия Джия уаууу 😳😳😳 даже Виена има. Определено изглежда като излязла с най-яки дивиденти от предаването.

Общи условия

Активация на акаунт