Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 127 175
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 330
Поли  на мен ми е любимка, но колкото и да е сладка мисля че на живо не бих могла да я понеса за повече от 10 минути. Леко ме напряга с всички жестове,ръкомахане и бърз говор,в повечето случаи не особено смислен. Предполагам го прави от притеснение, защото не ми се вярва да е такава и в реалния си живот.
Моето обяснение да я държат до момента е ,че зад кадър се случват някакви чисто приятелски и леки разговори с Евгени,които  не ни  показват. За мен  единствената смислена причина да остане до полуфинал е че просто на Евгени му харесва да общува с нея без напрежение и очаквания. Реално от продукцията нямат полза от нея защото не прави и не участва в скандали, не се натиска за целувки с ергена и явно е останала до този етап по негово решение в ролята на приятелче.

# 331
Ами това каза и Виктория. На мен ми се струва странно, обаче.

# 332
На промото за утре се вижда как Евгени носи на ръце Микаела, после тя казва, че мечтите понякога се сбъдват. Айде, данооо! BlushGrinning

# 333
Поли ми е Карина от 1ви сезон.
А на мен ми прилича на Ева.

# 334
Очаквам Поли при Тото. Тя с поведение на дете в Цирк, той - в Лунапарк.

# 335
Поли ми е малко безлична, дали защото не излъчват достатъчно кадри с нея, дали защото в моментите, в които я излъчват, говори само безсмислици, но нещо не успявам да доловя вътрешния й свят. По-скоро ми изглежда шматка, извън предаването може да е забавно да се общува с нея, но ми се струва и доста глуповата. Имам позната, която прилича на нея, един час в месеца е достатъчен да се наситиш на такъв човек. На външен вид е сладка, изглежда добричка.
Аз Наум и Теа си ги харесвам, доста от преди Ергенът ги следя, имат много хубаво семейство и смятам, че са добър пример за младите хора. Качват готини и полезни видеа. Участието на Наум в Ергенът обаче е напълно безсмислено. Е, тази година поне е бил бъди на Евгени.

# 336
Нали си споделят после, сигурно внимавала. Мислиш, че е било част от сценария да е привидно конкурент, а накрая Мика да спечели?
Сетих се, че на гроздобера и после във винарната Поли беше там. В него епизод Евгени разказваше за баба си и дядо си.

А, не, чак дотам не ми отиде мислата Simple Smile Но бе предвидено сякаш Мика да спечели, игрите и те този сезон супер нагласени. Може би поне някой се е интересувал от Евгени на този гроздобер.

# 337
  • София
Справедливо би било Елена да бъде избраната от Евгени.
Все пак тя е положила най-големи усилия, най-много се е борила, тя е най-влюбена, с най-правилен подход...
Що се отнася до самото предаване ''Ергенът'' мисля, че трябва да бъде спечелено от Валерия.
Само заради това, че й се наложи да търпи месеци, лошо отношение, обиди, квалификации, да отговаря на провокации и неуместни въпроси.
Така ги виждам нещата аз, на базата на това, което са излъчвали.

П.П. И аз харесвам Поли, но това е така, защото нищо не съм видяла от нея. Така беше и с Мика, и с Виктория. Харесвах ги, докато не се включиха в играта.

Това би изпратило много грешно послание - прави достатъчно, и другия ще те избере - длъжен е. Ако не го направи е лош и гаден. Наблюдавала съм мъже, които вървят с такива очаквания. И за жени не е добре. Не е и добре да се унижаваш, пънеш и да си готов на всичко, за накрая да "задължиш" другия.

Иначе факт, че Валерия доста изтърпя. Но да спечели не знам награда ли е. От друга страна си мисля, че тя доста по-лесно ще приеме загубата. За Елена ще е по-тежко, но може би ще е ценен урок. Ако не, една такава връзка сигурно би била дори по-ценен урок. Тя вече би трябвало да ги е понаучила тези неща, но още има някакво време.

Между другото, ако вземе се окаже, че има все пак (истинска) връзка след края на формата, тепърва ще ставаме свидетели на това ще се получили да "заживеят щастливо" или ще катастрофират тотално в даден момент, дори да не е веднага. От тази гледна точка би ми било интересно наистина да се окаже, че ще има сватба.

# 338

Това би изпратило много грешно послание - прави достатъчно, и другия ще те избере - длъжен е. Ако не го направи е лош и гаден. Наблюдавала съм мъже, които вървят с такива очаквания. И за жени не е добре. Не е и добре да се унижаваш, пънеш и да си готов на всичко, за накрая да "задължиш" другия.

Иначе факт, че Валерия доста изтърпя. Но да спечели не знам награда ли е. От друга страна си мисля, че тя доста по-лесно ще приеме загубата. За Елена ще е по-тежко, но може би ще е ценен урок. Ако не, една такава връзка сигурно би била дори по-ценен урок. Тя вече би трябвало да ги е понаучила тези неща, но още има някакво време.

Между другото, ако вземе се окаже, че има все пак (истинска) връзка след края на формата, тепърва ще ставаме свидетели на това ще се получили да "заживеят щастливо" или ще катастрофират тотално в даден момент, дори да не е веднага. От тази гледна точка би ми било интересно наистина да се окаже, че ще има сватба.

Надявам се, че бг мама няма да следи личния и семеен живот на участниците с години, за да установи доколко впечатленията ни от личностните им характеристики са били обективни.

# 339
  • София
Предполагам, че медиите ще ги следят. Иначе, дали някой от тук ще следи нечий личен живот за да проверява дали им се получават нещата... ами зависи, ако е някой като Елена... Satisfied

Отново, да се приеме с чувство за хумор Joy

# 340
Ако се оженят с Валерия, бързо ще се разбере дали съжителството им се получава. От друга страна Елена не би допуснала да се разбере, че нещо не върви в отношенията им. Ще изкарат години, в които той няма да се прибира в БГ, докато тя най-накрая осъзнае, че си пропилява живота с него.

# 341
Ако се оженят с Валерия, бързо ще се разбере дали съжителството им се получава. От друга страна Елена не би допуснала да се разбере, че нещо не върви в отношенията им. Ще изкарат години, в които той няма да се прибира в БГ, докато тя най-накрая осъзнае, че си пропилява живота с него.

Тя Еленка ще напира всячески да ходи с него обаче. Иска да се бута и да прави нетуърк у неговите среди. Кефи се на всичко това. Валерия ще е тая дето ще си седи вкъщи.

# 342
Някак не я виждам в ролята на Найо Тицин.

# 343
Изобщо не ги виждам да се оженят с Валерия, според мен ще го подлуди още при приготовленията за сватбата и няма да я изтърпи. Елена е по-способна да се контролира и евентуално за нея би било по-лесно да си го котка докато се стигне до сватба,но и при тях не ми вижда възможна дълга връзка.
Поли му е във френд листа,Мика пък вятър я вее ,какъв брак,какви 5 лв. От Ирина освен "апетит" и влажни погледи друго не сме видели,та така като гледам която и да избере все няма да се стигне до хепи енд.

# 344
Спомням си, че на една от бързите срещи на пейката Ирина му каза, че ще ходи на всичките му концерти и ще демострира, че са заедно. Евгени много особено я погледна, не беше във възторг. Плюс нейните подушвания и коментари как мирише, как ще го изяде и подобни, мисля, че не му е приятно. Той си каза сам, че е по тактилната част - гушкане. А след етюда Какво искат жените, го забелязвам старателно да разтрива вече няколко чифта момински прасци.

Общи условия

Активация на акаунт