Да, аз точно това направих онзи ден, прегледах някои моменти, за да си направя изводите. Та да, в същия гьол сме.

, най-епичните, поетичните и патетичните

(може са се светнала от биг брадърските си години и участието на Мегз)
Това е единствената зодия, която е толкова огнена/страстна и експлозивна, че се е наложило да бъде потопена във вода/емоции. И когато Елена не успява да се справи с вътрешните си катаклизми и трансформации, се появява Водолея философ, където е Луната й (комфортната зона).
, тоест със скорпион и какво сте разбрали за тях? Като гледам не са много. За неподготвения човек, срещата с тях може да е като челен сблъсък с тир, аз съм го изпитвала. Но като ги опознаеш, разбираш защо действат така.Те те сканират светкавично, много бързо виждат слабите ти места, писах в друг пост, че това ги плаши най-много в тях и в другите. И за да защитят себе си и вас, те ще извадят тези ваши слабости на показ. За неразбиращите и неподготвените, това ще е унижение и нападение. Така и аз го приемах в началото в отношенията си с моя син. Но за вече прогледналите, това е техният начин да ви помогнат и да ви излекуват. Все едно ви казват, това е нещо лошо в теб, бори се с него и го надмогни. Изобщо не го правят от лошотия, повярвайте ми.

Препоръчани теми