Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 683
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 600
  • Някъде там...
Жабче, аз мисля, че няма да ни се наложи да го гледаме на запис.Sunglasses
Ще се доверя на Елена, че Евгени е мъж, който довежда нещата докрай. В което не се съмнявам, защото виждам доста земя в него, хем съм наясно само със Слънцето му. Има си принципи и той няма да се огъне за такова решение, ако го е взел. При спойлера с връщането на Айлин бях сигурна, че затръшне ли една врата, за него връщане няма и тя се хаби напразно. Това го правеше и с всяко момиче, което не беше за него. Не е като гъвкавия пластилинов Виктор.Joy
И се доверявам на продукцията Smiling Imp, най-епичните, поетичните и патетичните
(изпълнени с възторг, страст, вълнение, приповдигнатост) кадри са с тях. За второстепенна роля не биха хвърлили толкова труд и пари. Пък и мъжете са елементарни, най-скъпият подарък е за жената на сърцето му, миналата  година беше същото.Joy

И аз съм все по-убедена. Спрях да надничам в темата със спойлерите и смятам да разчитам на собствената си преценка. Аз съм скучна земна зодия, но моята сила е в анализите, наблюдението и систематизирането на информацията.
След всичко изгледано, съм склонна да реабилитирам даже малко Евгени. Трудно изразява емоции, трудно излива мисли и чувства словесно, няма спонтанност, но явно е наясно със себе си. Знае какво иска и го търси. Това говори, че доста премисля и анализира. Освен това много пъти е с доста точна преценка и за околните. Така че не виждам абсолютно никакъв шанс да избере някоя друга, освен Елена. Тя е тази, с която наистина си пасват като пъзел. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак. Даже взех да си мисля, че тези двамата имат шанс и навън...

# 601
Пак Елена и Валерия остави 🤔

# 602
  • Разпиляна във въображението
Брей, започва се с дъъъълго представяне на Мика. И тя наистина е най-добре да мълчи.

# 603
Валерия коментира доброномарено.
Обаче Елена щом си отвори устата, започва да бълва обиди и квалификации.
Ужасна е! Angry

Не е ужасна, а пряма и честна. Вече няма място за лицемерие.

# 604
Като гледам Евгени остави двете, за които е сигурен, че ще са финалистки и сега ще избира една от останалите три за финала 🤭

# 605
  • Бургас
Ууу, видяхме на Поли целулитните бедра!

# 606
Поли курорта вече е Поли омбрето. Много е сладка!

# 607
Че каква е тази среща, той ги заряза и трите кокошки при фризьора. Joy

# 608
Поли си говори съвсем нормално с Валерия. Не е като покемон.
Даже е много привлекателна така.
От нерви ли се държи неадекватно на срещите и коктейлите, не знам. Thinking

Страх я е да не би Ергени да я хареса и да я набара.

# 609
Пак започва като джентълмен, с тоя жест дето ги повика, като мафиот от индийски филм, и що да се хаби да иде до тях, нека те да тичкат до него 😵

# 610
Оф, среща с Елена, аз ще дойда след това. Тия преструвки и дълбоки разговори не мога да ги изтърпя. Не е ужасна, а много, много ужасна.

# 611
  • Бургас
Обожавам начина, по който Валерия коментира 😄

# 612
Ще трябва да се гледа с пропускане / прескачане този епизод. 😁

# 613
  • София
Ами много са ми сладки двете, вече ми прегоряха разните антипатии, и с двете съпреживявам. Simple Smile

# 614
Ай, не мога да понасям Валерия.

Общи условия

Активация на акаунт