Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 367
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Вестерос
Господи, може ли да е по-досадна Елена 🙄🤦🤦🤦 честно. Валерия трябва да спре да й се обяснява, не го заслужава. Сметки ще й държи, че не била емпатична. Същата дето разправя за чувства и прочие демонстративно. Егати двойните стандарти.
Кофти впечатление ми направи как е запомнила за носа от първи епизод. Супер злобно.

# 1 021
Някой знае ли, кое е произведението, което Евгени изсвири на пианото този епизод?
Шопен- Nocturne Cis moll

# 1 022
  • Монреал
Пожелавам си самообладанието и контрол на емоциите като на Валерия!
Колкото и да е хейтена, това момиче изнесе толкова атаки и жлъч на гърба си.
И въпреки всичко остава самоуверена! Истински мастърпийс и урок за себеуважение!
Елена няма да я коментирам. Много горчиво, тъмно и сдухано беше нейното “движение” в този епизод. Жалко за нея, тъжна картинка… Надявам се Гената да вижда отвъд думите… много се надявам.

# 1 023
Тази вечер целият монолог на Елена ми се стори по сценарий. Валерия също беше прекалено овладяна в емоциите си. Не знам вече до каква степен разговорите и реакциите са достоверни и непринудени.

# 1 024
В този епизод Евгени разкри ли нещо ново за себе си?
Че ще спи с тениска до гола жена. Ха ха ха

# 1 025
Скрит текст:
Микаела не харесва Евгени, затова Елена не я усеща като конкуренция.
Как стигна до това прозрение?
Харесвам я и я наблюдавам. Грам привличане няма към него. Един личен въпрос не му е задала. Просто не я интересува.
Отчитам, че хората са различни, но на нейните години, когато харесваш някого, би трябвало да има страст, желание... а тя само повтаря "много ми е спокойно, много ми е спокойно".
Така си представям по-скоро двойка пенсионери, които ще се съберат за да не са сами, отколкото млади и влюбени хора.
Но може и да греша, разни хора, разни любови. Blush

# 1 026
  • София
И аз съм объркана... хем не искам Елена да спечели, защото нейната победа ще изпрати ужасно послание на всички жени, хем не искам Евгени да се натресе на някое по-нормално момиче. Май наистина най-добре Поли да спечели, поне ще знаем, че не е насериозно Joy

# 1 027
Няма значение вече, честно. Само да се свършва. Grinning

Аз със сигурност нямаше да издържа и да не вдигна тон, ако някой по тоя начин не спира да ме ръчка и да ми истерясва. Та и аз се възхищавам как успя да се овладее. А да ми скочи някаква да ме почуква с чаша по главата, честно, щях да се чуя до басейна чак.

# 1 028
Някой знае ли, кое е произведението, което Евгени изсвири на пианото този епизод?
Шопен- Nocturne Cis moll

Много красиво, направо хваща за гърлото.
https://www.youtube.com/watch?v=aS4YDuTfJ7Y&t=159s

# 1 029
Поли е там, за да има една дето не го занимава с глупости и не му прекъсва срещите. Общо взето има нужда от една безгласна буква, че му писна явно да се разправя с драмите на всички патки. Grinning
За мен финала е ясен -  Елена, Валерия и Мика.

# 1 030
Е, нали телевизията не възпитава. Нито е нужно да си вадиш джигера за един мъж, нито да го дресираш като куче. Едно шоО, нищо повече.
Полито ако спечели, краткотраен ступор и голям смях ще е.

# 1 031
  • Галифрей
Голям смях ще бъде утрешният епизод с четирите булки. 😂 За мен Поли е победителка.🌹 По добре тя от колкото ония двете 🐍

# 1 032
Много ми хареса срещата на Евгени и Елена, настина имаше интимност и страст и емоция между дватама. След това срещата на Евгени с Валерия на коктейла беше страшно куха, мъчително е да ги гледаш, двамата нямат какво да си кажат. Следва още една среща с Елена на пейката и отново беше много хубаво между двамата.
Наистина ми се струва, че Евгени доста повече внимание, страст и интерес има към Елена напоследък отколкото към Валерия и, ако избира Вал, загубата си е за него.
Неприятно ми стана, че от продукцията не се посрамиха да използват историята с майка й.
Поли много се разхубави с новата прическа, наистина страхотна!
Но не смятам, че тр да е там. Жал ми е за Ирина.
Много ми хареса и историята, разказана от Мика. Наистина е красиво и външно и вътрешно това момиче.
Вал абсолютно безинтересна и безгласна в този епизод...

# 1 033
  • Варна
Почвам да си мисля, че липсата на майка при Елена я е накарала да мисли, че трябва да правиш всичко, за да получиш внимание. Иначе чак такава завист ми е непонятна и то за жена на 32, не някаква 23-годишна пикла (бай, Ирина).

Някакви стари травми й отключва Валерия явно, друго не ми идва в плиткия ум.

Аз също се замислих, ако са заедно Гената и Елена, гледайки епизодите, той какво ли си мисли?

И ако това всичкото е сценарий, значи Елена тотално си е сбъркала професията. Да заминава незабавно в Холивуд! Абсурд да играе толкова добре!

# 1 034
Евала на Валерия как я хапят и атакуват на всеки коктейл, но удържа фронта с трезвата преценка, самоуважението и достойнството си..

Общи условия

Активация на акаунт