Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 400
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 065
Скрит текст:
Момичета и момчета, много сте писали, не съм ви чела. Минавам само да оставя един коментар преди лягане.

За срещата нищо няма да казвам. То емоциите говориха достатъчно там Simple Smile

1) Нищо не може да ме убеди, че жена, върнала се от такава яка среща, на гребена на хубавата емоция и еуфорията, ще седне и ще се заяжда, дори и с пряка конкурентка. Всички сме ходили по срещи, всички знаем какво е, като си надрусан с всички положителни емоции и хормони след един прекрасен ден с човек, към когото се чувстваш привлечен и си усетил взаимност. Айде Ванчето Щерева малко да се успокои най-после, че аман от нейните напъни!;
2) Писала съм и преди - Валето и Етито може да се кълват, но всъщност са си дружки. Видяхме го в много игри, видяхме ги как се смеят, как се прегърнаха, когато Вал поздрави Ети за рождения ден. Това не беше формална прегръдка, а... хайде, не приятелска чак, но прегръдка, която разменят едни добри познати, които не таят лоши чувства един спрямо друг. Още нещо - дърлят се, дърлят се, и Етито взе, че седна на табуретката до Вал. Ами, аз ако толкова не се понасям с някого, карали сме се месец-два с повод и без повод, няма да седна до него. Обратното, ще се паркирам на другия край на стаята или поне възможно най-далеч. Двама човека, които не се дишат, не могат и физически да се понасят да са близко един до друг;
3) Смотан монтаж. Понеже гледам в тубата, ми направи впечатление, че докато Етито и Вал уж спореха с Мика, чух смеха на Мика. И то един такъв спонтанен смях, все едно на шега се смее. Въобще, нищо общо със ситуацията. Предишните епизоди също не бяха налепили нещата като хората. Примерно когато Валето и Вики си говореха тихичко и Виктория споделяше на Валерия какво е казала на Генчо, дадоха кадър на Елена все едно ги слуша и се усмихва ехидно. А ако обърнете внимание, докато В. и В. си шушукаха, много ясно се чуваше как на заден фон Елена разговаряше с някого и въобще явно нито ги е слушала, нито ги е гледала. Ама драма да има и внушение;
4) Тази вечер коктейлът беше предвиден така, че да блесне Мика. Трябва все някак да ѝ оправдаят третото място. Не мога да нарека Мика "безгласна буква", както рязко се изказа Валерия, но като цяло момичето се движеше по периферията на предаването с изключение на последните няколко епизода. И тъй като с Поли и Ирина химията е несъществуваща, остава Мика, чието трето място някак трябва да бъде "аргументирано" за пред зрителя.

Ох, да се свършва вече с тоя цирк, че аман! Grinning

И егасимус и Полито! Да каже с какво държи продукцията, че издрапа чак до топ 4 Grinning

П.С. - Брей, тая река Ганг! Много желана дестинация Grinning Аз, като се сетя каква фауна обитава тия води, няма да припаря. Крокодили и бичи акули и кой знае какво още... бррр, ужас!

Не мисля, че изблиците на Елена на коктейла бяха по сценарий. Според мен на средата на приказката, в която тя си мислеше, че е, я разклатиха приказките на Евгени как я слага на везна. Тя е склонна към драма и натам явно я изби.

Гледала съм снимки в стария ѝ инстаграм профил, докато се къпе в Ганг. Изобщо не е тази мръсна, кална река с праха на изпепелените трупове. Явно някъде в горното течение в Хималаите - водата е бистра и бърза с Хималаите наоколо и наистина е красиво.

За всичко друго съм съгласна с теб Simple Smile
[/quote]

Напълно възможно Simple Smile Вече приемам всякакви хипотези, честно Grinning

А относно река Ганг - не съм се интересувала, колко е мръсна или чиста, от "Ергенът" чух за нея, тук прочетох колко е мръсна (Индия не е дестинация, от която се интересувам, оттук и невежеството ми по темата Smile). Просто се интересувам от акули и тези дни прочетох, че бичите акули се засичат и в тази река, поинтересувах се отделно и за другите животински видове, които плуват в нея. Само тая информация ми стига, за да ме откаже да плувам там, ако ще и да е най-чистата река в света Grinning

Alucard, ясно съм написала, че за мен тазвечерния коктейл и всички препирни, свързани с него, са режисирани Simple Smile За срещите на другите момичета съм писала в предишни мнения, че режисираните моменти за мен са тези, които включват елементите на лична драма с цел да се пробута някаква социална тема и да се припише на предаване по-висока стойност, която то няма. За чуждите мнения не отговарям Simple Smile

# 1 066
Ако трябва да се бориш за един мъж, то той явно не те харесва достатъчно и дори да спечелиш, краят е предрешен. Поправям се - ако трябва да се бориш за един човек. Въпреки че попринцип е прието мъжът да е по-активната страна, дори това не е необходимо - има ли взаимно харесване, то се вижда, усеща и няма нужда нито един от двамата да се влачи по корем в името на любовта. Мъжът може да е малко по-инициативен, за да се запази динамиката на флирта, но той в никакъв случай не се "бори" и "мъчи", и "преминава през чудеса", ако е харесван, защото пламъчето прави всичко игра, танц и краят е ясен. Камо ли жената.

# 1 067
A трябва ли да си говорят? Като нямаш да кажеш нещо хубаво, нали е по-добре да замълчиш? Според самата Елена даже.
Трябва, разбира се. Аз лично не искам да гледам два часа хора, които мълчат и се гледат като котаци отдалече.
Това е шоу все пак, не ням филм от миналия век. Grinning
Колко хора биха го гледали без скандалите и логореята на Елена, само с мълчаливите прегръдки на Валерия и Микаела?
За да има следващ сезон, трябва да има приходи, приходите са от гледаемост, а нея я прави главно Елена.
Бива я за това, не разбирам защо толкова хора я съжаляват. Да правиш шоу е талант и не всеки го има.

# 1 068
  • Вестерос
Ей, разкостихте я Елена! Само защото иска да се бори за любовта на един мъж. Да, именно. Когато един мъж е несигурен, има съмнения и колебания, но е показал интерес, е нормално една жена да се бори за него. Някой го правят подмолно, лицемерно, други - като Елена, го заявяват директно, открито.
Когато един мъж е несигурен, тогава Няма смисъл някой да се бори за любовта му, защото явно я няма. Любовта не е на сила!

# 1 069
Opossum, съгласна, но ако това не е игра, а реалното емоционално състояние на жената, аз не мисля, че е забавно и романтично как сриват човек с проблеми и огромни комплекси до нервна криза за шоуто. Все повече се надявам да бъде избрана, защото емоционален срив не ми се гледа - ничий, без значение колко не ми харесва човека.

# 1 070
  • Вестерос
На валерия и ГЪЛЪБИТЕ и са тема Табу-това момиче въобще знае ли въобще от Зоология=признавам си много ми е постна и неука....дъбнишкия и манталитет ми идва в повече....та друго да попитам..Къде е майката на валерия в нейния живот и защо не я споменава.....имам голямо инфо за тази и нищо не е вярно от това в което и се прехласвате....например чета тук ,че я определяте за Световна моделка...ми не е....светът не е България-Япония...това е като едно време...един българин бил на междънародно състезание /ТУРЦИЯ-РУМЪНИЯ-СЪРБИЯ / И НИ ГО ПРЕДСТАВЯХА по тЕлевизията като световен състезател-а'де цирка ми идва в повече.
Явно приятелят ти Генчо не е с Валерия щом така пишеш

# 1 071
Честно казано, злобеенето на някой не е това, което наричам “шоу”. Много по-приятно е да видя лежерна вечер, в която си прекарват приятно. Така ще е добре и за самите участници.
Явно имаме различни разбирания за забавно.

# 1 072
nolii , Елена може на моменти да е открита и пряма, но наистина ли не виждате злобата и завистта в нея. Тези нападки, тази жлъч винаги ли ще ги извиняваме и оправдаваме с откритост и прямота. Елена би могла да бъде откровена и директна с хората и едновременно с това да е човечна и спокойна.

# 1 073
  • # супернатурална #
С няколко думи за режисурата. Когато Евгени проявява някакво внимание към Ети, това е живият живот. Когато го проявява към Валерия е режисура. Когато Елена копае нови дъна, екипът е номиниран за Оскар. Ако Евгени избере Валерия е по сценарий, а ако избере Елена е заради дълбоката любов. Какво има да не разбирате 😁

# 1 074
Едва ли това е реалното емоционално състояние на всяка участничка, не само на Елена.
В реалния живот почти няма шанс да попаднеш в такава обстановка.
Плюс, не знам дали се отчита от зрителите, че това което виждаме на синхроните не са монолози, а диалози, на които не чуваме едната страна. Всеки участник има редактор, който му е зачислен за цялото предаване и не се променя. Тоест, всяка участничка ежедневно общува с един човек, който е психолог, опознава я добре и и става довереник.
И дори да няма точен сценарий, е лесно на този довереник да подбутне малко в желаната посока.
В реалния живот няма камери, още 20 жени и редактор, който да ти подава провокативни въпроси и идеи.
Не смятам, че жените там са фалшиви или играят, но не са и съвсем себе си, при тези обстоятелства.
Opossum, съгласна, но ако това не е игра, а реалното емоционално състояние на жената, аз не мисля, че е забавно и романтично как сриват човек с проблеми и огромни комплекси до нервна криза за шоуто. Все повече се надявам да бъде избрана, защото емоционален срив не ми се гледа - ничий, без значение колко не ми харесва човека.

# 1 075
Всичките как се изненадаха, когато Валерия им каза, че първи Евгени й е написал писмо.
Не вярваха и питаха неколкократно така ли е и се споглеждаха помежду си. Толкова са били
заслепени от ревност и са смятали, че Валерия първа му е написала писмо . Това много жегна Елена.
Елена ревнува неистово от всичко, което споделят момичетата във взаимоотношенията  си с Евгени.
Непрекъснато разпитва и си прави изводи как да действа. Ужасен манипулатор е тя и Евгени не разбира как го оплита в мрежите си. Жалко за него, но пък нека си изживява възможността от предлагането й.

# 1 076
  • София
Всичките как се изненадаха, когато Валерия им каза, че първи Евгени й е написал писмо.
Не вярваха и питаха неколкократно така ли е и се споглеждаха помежду си. Толкова са били
заслепени от ревност и са смятали, че Валерия първа му е написала писмо . Това много жегна Елена.
Елена ревнува неистово от всичко, което споделят момичетата във взаимоотношенията  си с Евгени.
Непрекъснато разпитва и си прави изводи как да действа. Ужасен манипулатор е тя и Евгени не разбира как го оплита в мрежите си. Жалко за него, но пък нека си изживява възможността от предлагането й.

Тя затова разпитваше с какво Валерия е грабнала Евгени.

На мен ми е интересно, Евгени ако я избере и после види как се държи по коктейлите, как ли ще реагира? Не мисля, че би толерирал такова поведение.

# 1 077
Всеки епизод си казвам, че Елена е стигнала дъното, но всеки път ме изненадва и успява да достигне ново дъно.

Кое наричате дъно? Това, че си позволява да е открита и пряма? Че предизвиква и Валерия да бъде такава? За какво друго да си говори с нея, освен по единствения въпрос, който ги свързва. Те двете общи теми за разговор нямат, ако не сте разбрали. Много си е точно поведението на Елена; харесва го този мъж и иска да се бори за него. Така е откакто свят светува. Нещо неясно?

Всичко е ясно. По-ясно от второто място на Елена даже.Grinning Язък, че цялата борба е била напразна. Пък Валето изобщо не се бори, а така и се получават нещата. Много е несправедлив живота...

# 1 078
  • софия
Е как да е несправедлив?😀
 Валето печели Генчо. От това по голяма справедливост здраве му кажи. Макар, че и на нея не и го пожелавам. Може да научи уроците на живота и по много по-приятен начин. А сега челен сблъсък с товарния влак.

# 1 079
  • Вестерос
Е каква пък толкова злост и злоба от Елена? Не видях изобщо такова нещо, явно всеки вижда нещо свое.

Аз пък си мисля, че единствено с Елена, Евгени се отваря и показва по нещо от себе си, само с нея му върви приказката и има какво истински да си каже. Та ще е супер странно да избере Вал.
Не вижда всеки свое. Просто, вие, харесващите Елена, не го виждате, или го извинявате. Аз не харесвам Елена, не харесвам и Валерия. Факт, не съм критикувала Валерия толкова в темата, колкото Елена. НО виждам двойния стандарт, злопаметността, натегачеството и най- важното- любовта не е да накараш някой със зъби и нокти да те обича. Ако за някой това е ок, добре, но не означава, че е ок по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт