Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 180
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 1 875
Аз не съм чула някоя да се изразява по-добре и “ в целта” от Елена.
Валката дрънка някакви заучени фрази и до там. И обетите, които прочетоха, ами Елена ги отвя като щатски ураган.

# 1 876
Може ли някой който е гледал надкаста с Поли, да хвърли  някаква информация  тук, дали е казала нещо интересно?

# 1 877
  • Разпиляна във въображението
Валката дрънка някакви заучени фрази и до там. И обетите, които прочетоха, ами Елена ги отвя като щатски ураган.

Елена приказва много, засукани и понякога й се губи мисълта. За разлика от нея Валерия е точна, с малко успява да й отвърне повече от подобаващо. Засекат ли Елена неочаквано и тя губи слово. Така се случи с една реплика на Мика към нея и тя попънка.

# 1 878
  • софия
При мен беше несполучлив опит за слушане на Поли. Заспах безславно. Ще пробвам пак някой друг ден.
 И аз се нареждам на опашката за сбит преразказ. Поли и Ирина при Цикатиридис. Сладурки.

# 1 879
Може ли някой който е гледал надкаста с Поли, да хвърли  някаква информация  тук, дали е казала нещо интересно?
Гледам го в момента и съм още в началото. За момента не са стигнали до важните теми, но ако има нещо ще пиша.
Прави ми впечатление, че Поли се изразява добре, има много ясен поглед над себе си и като цяло ми изглежда здраво стъпила на земята, което не показа в предаването. Аргументира пасивното си поведение спрямо двата лагера и споделя леко раздразнение от философстването на Елена

ПС: каза, че Елена Е влюбена в Евгени

# 1 880
Ирина подари на Цитиридис някакви секс - играчки в кутия. Нямали гаджета още, но на Поли и се натискали все мъже с положения в работата и щяла да си избере. Имаше игра накрая с едни голи батковци, единият от които беше Краси от Фермата Stuck Out Tongue Winking Eye
и двечките сядаха на краката им. Забавно беше.

# 1 881
Един въпрос за размисъл, и по-скоро за разсейване на ненужното напрежение, което се създава: мислите ли, че наш Естрогенчо е в ситуацията на едноименния герой от "Ой, ламьо" на Черно фередже? Joy
И нещо за оправяне на вкуса:
https://m.youtube.com/watch?v=7mO23ooI4rw&pp=ygUXMmNlbGxvcyBjaG9 … W4gbm9jdHVybmU%3D
😀😀😀
  С глас се смея, бяха забравила туй нЯщо.
 Генчо и Тушев в главните роли на "Ой, ламьо" 😀😀😀
За първи път слушам това нещо и ако не беше твоят пост, СлаБе, щях да пропусна драматичния plot twist накрая Joy

# 1 882
Краси от Фермата щеше да е супер за Ерген. Ама май е вече стар за това.

# 1 883
Ако Евгени не избере Валерия, заради принципите, които тя притежава и защитава на всяка цена, значи не ги споделя.
Елена ще избере според мен, защото тя изнесе шоуто, с провокациите си, с интелекта и ораторството си. С неотстъпчивостта и настоятелността си. И тя си има кауза - да спечели играта, от което не се отказва. Точно като Валерия.

Да, съвсем същото е.

Ораторство, интелект и Елена в едно изречение 😄

Да, в едно изречение. Вече и изреченията ли ще ни учите как да подреждаме?

Кои сте "вие", и кои сме "ние"? Репликирам Лана Гато, даже съм я цитирала за целта. ВИЕ да нямате колективно мислене?
А прочетохте ли писанията на Елена? Или само НИЕ ги четем?
О, сега изведнъж нямало лагери. Не се въведе тук израза "лагера на Елена? Не се определяше като автор на най-нелепите мнения? Не се призоваваха защитничките да пишат или скалъпват? И ти не казваш как не може някой да подреди в изречение няколко положителни думи за Елена? Ами, ок, нищо от това не се е случило

# 1 884
Може ли някой който е гледал надкаста с Поли, да хвърли  някаква информация  тук, дали е казала нещо интересно?
Нищо интересно за шоуто. Не общувала много с Елена, защото я дразнело философстването ѝ, иначе я уважава. Била близка с Мони, но с течение на времето се отдалечили - чуди се дали не е защото е заела страната на противниковия лагер. Смята, че Евгени е видял много качества в нея (Поли), затова я е оставил почти до края, но не се е борела за него, защото е нямало интерес от негова страна.
Записала се е преди да обявят кой е Ергенът, като го е видяла, го е харесала. Майка ѝ е учителка по музика и у дома имат пиано, тя ѝ е преподала няколко урока. Като се гледала в предаването се харесвала още повече.
По-интересни на мен ми бяха страничните неща - с какво се занимава, за котката ѝ, как искала да става ТВ водеща...

Не е от най-вълнуващите подкасти.

# 1 885
А на мен това с голите батковци ми се видя голяма простотия. Правят ги на маймуни вече.

# 1 886
Аз гледах интервюта на Мария. Разказа, че е трябвало да оперират от рак кучето ѝ, малко преди да влезе в шоуто и съответно не е била в настроение по време на участието си.

Друго нещо ми направи впечатление, обаче. В едното интервю с нея беше Мони, която обвини Валерия, за изказването, че не би допуснала Евгени да застане между нея и Айлин. Коментарът ѝ беше, че не знаела, че са вкарани хомосексуални момичета. Освен всичко друго Мони ще се окаже и хомофоб.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 23:13 от Alucard

# 1 887
Къде ги гледа?

# 1 888
При Натали Трифонова са били с Мони. В YouTube е качено интервюто.

Интервюто на Мария при Цитиридис не беше интересно. Тя почти нищо не каза.

# 1 889
Като прочета нещо такова и започвам да се питам, аз ли не съм наред нещо, та изобщо не ги виждам тия неща??! 🤔 Всички фрази на Елена са заучени фръцкави клишета, а Валерия има спонтанен изказ и гладко течаща мисъл. И обетът и на Елена пак такъв, мноого специален, ама не ти влиза в сърцето. На писмото на Валерия не ме е срам да си призная, че се разплаках. Ураган? Боже! Прашен дявол, фиууу... и го няма.

Общи условия

Активация на акаунт