Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 153
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 055
Въпросът е какво е правило детето, за да породи желание да бъде наритано. Дали самото то не е ритало кучето. Все пак трябва да възпитаваме децата в толерантност към другите, включително и към животни. Това, че е изпитала желание да накаже детето, не означава, че го е направила.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 16:36 от LadyCharming

# 2 056
Съгласна съм с мнението на Clare за подмяна на реалността, занижаване на критериите и култивиране на не особено взискателна публика, която би приела за можене некадърността и би повярвала в това, което не разбира, но й е внушено, че има смисъл като в “Новите дрехи на царя”. Всъщност, какви теми я вълнуват Елена, има ли някаква цел и мисия в живота си, на които посвещава “таланта” и очевидно безкрайно многото свободно време?! Да дискредитира другите, да си повярва, че е повече от тях?! Достойно за пример и с особено хуманно значение. Мимолетна популярност с форма на телевизионен приемник.
Спонсориране и толериране на некадърност, облечена като немарливост, е вина и спрямо тези, които ще дойдат след нас.

А не е ли подмяна на реалността обетът на Елена да бъде наричан "клиширан и банален", когато този на Валерия е точно такъв? Къде е толкова взискателната публика Rolling Eyes
Мисля че една от мисиите на които се е посветила Елена е себеусъвършенстване и не е по-малко достойна за уважение и същевременно с хуманно значение Simple Smile

А Валерия всъщност какво е постигнала,аз наистина не разбирам. Все пак е на 25, немалка възраст. Работи за МЛМ, това й е професията, като модел е с е доста скромни успехи, известните бг модели зад граница се знаят кои са, а тя е  пътувала  два пъти до Япония и до там. Учи в НБУ и има център за животни, на които не поема разходите, нито обгрижва добре.

# 2 057
  • Вестерос
Чета под постовете във Фейсбук, масово хората отказват да допуснат, че булката е Елена, защото не се виждат татуировките. Те, хората скриват дълга коса до кръста и правят човек гологлав, татуировки няма да скрият с един ръкав в телесен цвят. Гледането на предавания като "Две капки вода" на нищо не са научили аудиторията. Както и, че колкото и дебилно шоу да е "Ергенът" се гледа, защото на хората им писма от трагедии. Всеки има нужда от доза дебилизъм по сценарий за да се откъсне от ежедневието.
Това е статист!! Не знам колко пъти трябва да ти се каже

# 2 058
Аз го гледам сега, но не съм стигнала до тези части. 😲😂
Няма и да стигнеш, защото тенденциозно бъзиците на хората от Комеди клуба са представени като истина в този преразказ.

По другата тема - за мен е недопустимо да допускаш правописни грешки в какъвто и да е писмен текст в Мрежата, защото проверката отнема 5 секунди, а в много приложения, докато пишеш, се подчертава грешната дума. И на мен ми се случва, но едно е да ти се "случва", друго е да го правиш редовно.

# 2 059
Скрит текст:
Има известни писатели, които са имали дислексия. Не казвам, че Елена е едното или страда от другото, а че понякога съдържанието е по-важно от грешките, които вече могат да се коригират и без човешка намеса с обикновен текстови редактор. Елена се развива в попрището си и няма нищо непоправимо, аз виждам потенциала в нея, макар очевидно да има И проблеми с правописа.

Аз например, въпреки всичко изчетено, все още пълния член го нямам за нищо и сложните думи винаги ги проверявам. Познавам изключително интелигентни хора, които понякога бъркат "с" и "з", например. Човек се учи докато е жив, стига да иска. Ако Елена желае да бъде приемана по-сериозно, може поне да си проверява някои неща. От нея самата аз не съм чула или видяла заявени претенции да Е интелектуалния арт елит на нацията, тогава вече може би щеше сериозно да ме подразни, по-скоро се опитва да БЪДЕ и в това няма нищо лошо. Всеки е започнал от някъде. Важно е докъде ще стигне. Има дар-слово, но трябва да си отпусне душичката... Ако намеренията й са да се занимава с по-сериозни неща от писане като за списание и реклами.
Елена се представя за редактор. Недопустимо е да допуска правописни и пунктуационни грешки! Всякакво нейно извинение от някоя фенка е смешно.

Но тя сега не е редактор, нали? Може би точно пради тази причина Wink

# 2 060
  • Вестерос
Съгласна съм с мнението на Clare за подмяна на реалността, занижаване на критериите и култивиране на не особено взискателна публика, която би приела за можене некадърността и би повярвала в това, което не разбира, но й е внушено, че има смисъл като в “Новите дрехи на царя”. Всъщност, какви теми я вълнуват Елена, има ли някаква цел и мисия в живота си, на които посвещава “таланта” и очевидно безкрайно многото свободно време?! Да дискредитира другите, да си повярва, че е повече от тях?! Достойно за пример и с особено хуманно значение. Мимолетна популярност с форма на телевизионен приемник.
Спонсориране и толериране на некадърност, облечена като немарливост, е вина и спрямо тези, които ще дойдат след нас.

А не е ли подмяна на реалността обетът на Елена да бъде наричан "клиширан и банален", когато този на Валерия е точно такъв? Къде е толкова взискателната публика Rolling Eyes
Мисля че една от мисиите на които се е посветила Елена е себеусъвършенстване и не е по-малко достойна за уважение и същевременно с хуманно значение Simple Smile

А Валерия всъщност какво е постигнала,аз наистина не разбирам. Все пак е на 25, немалка възраст. Работи за МЛМ, това й е професията, като модел е с е доста скромни успехи, известните бг модели зад граница се знаят кои са, а тя е  пътувала  два пъти до Япония и до там. Учи в НБУ и има център за животни, на които не поема разходите, нито обгрижва добре.
А Елена какво е постигнала? Работила логър за ББ един сезон, после в Берлин няколко месеца или години нещо си. Хоп преподавател по йога, а нее сега ще е редактор. Няколко статии за Амика, после някакъв мениджър в Бедоин. Бакалавър книгоиздаване, ок, ама после...? Все пак е на 32 години. Сега ще става инфлуенсър. Междувременно пише в блога си, е и? Колко го правят и си бачкат друго.

..

Ладоне, ок, поредното извинение. Аз тогава съм продавачка, че навремето 5 дни продавах на една сергия на пазара в Албена.

# 2 061
Е, чак пък недопустимо. Това да й е проблема. Като не е стават писанията й, няма да й ги четат, няма да я направят редактор на годината. Няма да си намери добра работа. Мен лично грамотността й не ме притеснява, пък и какво да ме притеснява. Както Дяволчето каза, изнесе предаването. Дано да си е струвало. За да се загледам, пиша изобщо тук, значи въпреки тоталната пошлост, безсмисленост, нещо ме е впечатлило. Гледах заради нея и Ирина. Другите дори не успях да им запомня имената. Искаше ми се да отпадне по-рано (заради нея), но така са решили.
Имам други забележки към Елена. Много нескопосано форматиране на блога. Хубаво е да го преработи. Няма да е трудно. Снимките си също може малко да дообработи, макар на мен лично да ми допадат, но дизайнът на блога й трябва да се преработи. Така ще си поправи и грешките. Ако иска да се развива.

# 2 062
Аз пък мисля, че верно е freelance copywriter и си пише постоянно ревюта, мнения на английски. Тоест не взима насериозно тия тъпотии по социалните мрежи и попринцип пише предимно на английски. Би обяснило до голяма степен постоянните чуждици.

# 2 063
е как Валерия не би наранила живо същество, когато агресивно крещеше на възрастен човек? Това са глупости, не би наранила животно, но със сигурност е скочила на детето да го рита и го е обиждала.
Просто и на черното ще кажете бяло вече, тотална кауза пердута е да се води диалог в тази тема, на сектантство бие.
Малко съм объркана. Изборът на глаголно време показва, че не сте била свидетел на ситуацията, но пък със сигурност знаете какво в станало. Може ли да уточните?

Аз също познавам хора, които не желаят животните им да пипани, познавам животни, които не искам детето ми да пипа заради възпитанието, дадено им от стопаните и съм виждала деца, които се държат меко казано неприемливо с животни, докато придружителят на заден фон измъмря едно “Иванчооооо, не дърпай котето за опашката и не го ритай, понеже ще те издере” и нито дума, че животното бива тормозено.

Не защитавам агресията в никоя посока. Нито от животно към човек, нито от човек към животно, нито от човек към човек. Валерия, ако е казала, че иска да нарита детето, наистина се е изказала просташки. Същевременно намирам за слабо вероятно някога да поиска са нарита моето дете, защото го уча, че всяко живо същество изпитва болка и има лично пространство. Искало ми се е да хвана ръката на някоя дама на детската площадка, която е решила да ми пипа детето по носа и врата, за да прецени тя дали съм го облякла достатъчно и дали не му е студено. Само доброто възпитание ме спира, понеже ми е ясно как ще се изтълкува. Не пипам чужди и не храня чужди животни без изрично разрешение. Научих го в Германия, там да пипнеш чуждото куче е все едно да пипнеш чуждото дете.

# 2 064
Скрит текст:

А Валерия всъщност какво е постигнала,аз наистина не разбирам. Все пак е на 25, немалка възраст. Работи за МЛМ, това й е професията, като модел е с е доста скромни успехи, известните бг модели зад граница се знаят кои са, а тя е  пътувала  два пъти до Япония и до там. Учи в НБУ и има център за животни, на които не поема разходите, нито обгрижва добре.

Всъщност нито едно от момичета не може да се похвали, че е постигнало нещо, щом е стигнало дотам да вярва, че участието в такъв формат ще му помогне да постигне нещо в живота си.

Пам е завършила философия. но за разлика от колегите си, които си изкарват хляба с писане, тя заработва като модел. Удобно пропускаме, че магистратурата ѝ е в НБУ, докато Влерия е заклеймена, че учи там.
Мони карала второ висше ?!?!?!. щото гимназията по туризъм са я титуловали колеж. Знаем как заработва.
Мика има още много да учи, ако иска да практикува у нас. Кристина я изядохме, че си е позволила участие в Ергенът, но Мика я жалим.
Сладката Поли работи като чиновник по лекарствата и много иска да стане водеща.
И т.н. и т.н.
Елена има само балкалавърство и от 5 години е сестра на брат си, пописвайки в СМ.
Всички имат още да се развиват.

# 2 065
  • Варна
Честно казано нямам никаква идея коя трябва да спечели . И всичките ми коментари никога не са били насочени в тази посока. Изразявам лични симпатии и антипатии спрямо героините изцяло от моята си камбанария . Нямам  претенции да знам, каква жена би подхождала на Евгени , когото грам не познавам - а виждам един режисиран образ и не съм наясно какъв процент от него е истински. Дори от години да познавам човек, пак не бих се нагърбила с преценка - кой партньор е най-подходящ за него. Чисто визуално ми стоеше добре до Виктория , но тук не съчетавам обувки с колан, че да го коментирам.
Не вярвам в магии окултни и прочие история нито в гадаене , но за зодиите си признавам, че има неща които са много верни . От всички зодии на света, с близнаците имам една естествена непоносимост. Ако просто някакъв човек не ми допада и не мелим- оказва се близнак. Мнението ми за тях е, че са почти винаги красиви външно дори и да нямат кой знае какви черти. И близнака дори в кофата да е роден , в джунглата да е отрасъл - той си има една вродена интелигентност-просто заложба . Това откривам и във Валерия.
Обратно скорпионите винаги са били много мои хора, въпреки парливия си характер прекрасно  се балансираме .Защо обаче тук съм Тим Валерия и ме дразни най-много Елена нямам обяснение

Мерси много за всичките комплименти! Трябва да видя, обаче дали си ми харесвала мнение/я, ако си, значи освен Валерия и аз съм от изключенията!

# 2 066
Не мога да поставя на едно ниво дете и животно. Независимо как е прието в Германия, Камбоджа или в Аржентина. За мен е необяснимо да се постъпва така. Не ми е работа да съдя. Не мога да променя света и много неща в него.
Изобщо не ми е чудно, че Валерия е посегнала. Не е голяма изненада.

# 2 067

Всъщност нито едно от момичета не може да се похвали, че е постигнало нещо, щом е стигнало дотам да вярва, че участието в такъв формат ще му помогне да постигне нещо в живота си.

Пам е завършила философия. но за разлика от колегите си, които си изкарват хляба с писане, тя заработва като модел. Удобно пропускаме, че магистратурата ѝ е в НБУ, докато Влерия е заклеймена, че учи там.
Мони карала второ висше ?!?!?!. щото гимназията по туризъм са я титуловали колеж. Знаем как заработва.
Мика има още много да учи, ако иска да практикува у нас. Кристина я изядохме, че си е позволила участие в Ергенът, но Мика я жалим.
Сладката Поли работи като чиновник по лекарствата и много иска да стане водеща.
И т.н. и т.н.
Елена има само балкалавърство и от 5 години е сестра на брат си, пописвайки в СМ.
Всички имат още да се развиват.

Кристина е сега на луксозен курорт в Гърция, 400+ лв на вечер, няма кво да я мислим 😂😂😂😂😂

# 2 068
Гледам повторение , Елена винаги е била на втори план , според нея , интелигентна е , има дар слово , но е адски комплесирана. Валерия явно има доста добър самоконтрол, ако някой човъркаше толкова и да ме разпитва -“ма защо ти “?  нямаше да съм толкова кротка.

# 2 069
Ладоне, ок, поредното извинение. Аз тогава съм продавачка, че навремето 5 дни продавах на една сергия на пазара в Албена.

Може би искат да представят момичетата в по-добра светлина и избират нещо от биографията им, което да звучи "по-така". Айлин я предсатвиха като шампион по карате (ако не бъркам), макар тя сега да е модел.

Като каза "продавах на сергия" Simple Smile Миналия сезон гледахме визитките в компания и на представянето на Венета, която май се водеше търговски представител, един от мъжете се изцепи, че най-много да е била такъв на сергия на пазара Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт