Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 194
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 130
Аз нямам големи изисквания към момичетата, т.е. само едно да не са чалгаджийки - като поведение и светоусещане говоря. Победителката явно не го покрива.

# 2 131
  • Варна
Чакайте сега! Излъчено ли е, че Валерия и Айлин наливат в чашата на Габи? Защото аз помня, че Валерия на играта с въпросите запушване устата на Габи, с цел втората да спре да говори. Отделно помня, че я изведе при скандала, а първо й дръпна чашата, за да спре да пие.

Сега слушам Поли в Надкаста, после ще си пусна и Комедито.

А от видяното от Ирина, ако тя беше подшушнала на Габи, щеше и да го каже! Все пак от нея доста пъти чухме обидни думи също!

Брей, тези малки пикли, как наливали масло.... ъъ, алкохол в чашите... Не ги е срам, к***и/к***и! Тц, тц, тц...

# 2 132
Май били наливали…. Доста неуверено го каза Ирина. Пролича си че вероятно е по-скоро стъкмено, за да обясни защо не харесва Валерия. Че как ще каже, че е задето й завижда.
И да, Валерия дори с думи защити Габи и каза, че я приемали като клоун. Дали е крива или права Габи няма значение. Въпросът беше, че Валерия се застъпи за приятелката си. Както и мисля искрено се зарадва на Айлин. Изглежда ми добра приятелка. Докато Ирина изглежда подмолна. 

# 2 133
Виждам, че Валеристките тук много приемат нещата в черно и бяло и са склонни да оправдават поведението на любимката си при всякакви обстоятелства, а са безкомпромисни към кусурите на другите.
Забелязвам го и от феновете на Елена.
Не съм от ничий отбор.

# 2 134
Има си злост в Ирина. Видя се и в предаването, видя се и в комеди клуба. Не се знае колко са достоверни нейните думи. Дано поканят и Валерия, за да може и тя да се изкаже по темата.

# 2 135
Не ставаше дума за Габи, а за Габриела миската във вечерта, в която момичетата танцуваха за Евгени.

# 2 136
Етито не е точно умна според мен, на моменти се чудя дали осъзнава какви точно ги дрънка и как се държи, но е по-умна от Валката Smiley
Правиш ли разлика между умна и начетена? По-начетена може и да е, но по-умна не е. Също така излиза, че и по-грамотна не е като и чета грешките, а да се има предвид, че Валерия е учила, и живяла 12 години в Гърция и не е учила български език както се учи тук в училище. А пък съвсем отделен въпрос е, че и тук вече се учи от немай къде и много си личи. Обаче пък претенциите и на Елена са гигантски - аристократка, та чак кралица май беше. Ама моля ви се! Joy Нещо като царят-свинар, обаче и то втора употреба.
Ок. Коя какво учила-недоучила настрана. Като страничен наблюдател повече желание за развитие, повече отвореност към света и повече самокритика, което е важна предпоставка за развитието, виждам в Елена.

Валката, която също се изживява като кралица в главата си, според мен ще си остане на ниво въртене на гюбеци и кучета още много дълго време.

# 2 137
Виждам, че Валеристките тук много приемат нещата в черно и бяло и са склонни да оправдават поведението на любимката си при всякакви обстоятелства, а са безкомпромисни към кусурите на другите.
Не съм от ничий отбор.
Валеристките 😂😂😂 На глас съм се смяла 😂 Детето помисли, че съм мръднала нещо.

# 2 138
Аз пък мисля, че верно е freelance copywriter и си пише постоянно ревюта, мнения на английски. Тоест не взима насериозно тия тъпотии по социалните мрежи и попринцип пише предимно на английски. Би обяснило до голяма степен постоянните чуждици.
Но защо и на английски допуска грешки? 🤷

# 2 139
Аз пък мисля, че верно е freelance copywriter и си пише постоянно ревюта, мнения на английски. Тоест не взима насериозно тия тъпотии по социалните мрежи и попринцип пише предимно на английски. Би обяснило до голяма степен постоянните чуждици.
Не че нещо, ама в писането на английски най-много грешки допускат самите англичани, така че на Елена това да и е кусурът.

# 2 140
Скрит текст:
Не че нещо, ама в писането на английски най-много грешки допускат самите англичани, така че на Елена това да и е кусурът.
А какъв друг кусур може да има при писане на чужд език? Simple Smile

Има си злост в Ирина. Видя се и в предаването, видя се и в комеди клуба. Не се знае колко са достоверни нейните думи. Дано поканят и Валерия, за да може и тя да се изкаже по темата.
Да, такива коментари би следвало да се правят в присъствието на коментирания.

Странен типаж е Ирина. Показваше самоувереност и безпардонност, но в края загуби сякаш своята индивидуалност и започна да припява в чужд хор.

# 2 141
Каквото и да е казала Ирина, за мен няма никакво значение. Видяхме как клепотеше момичетата пред Евгени по време на пейкинга. Вместо да използва времето си с него и да му даде възможност да я поопознае, тя лееше злоба по момичетата под формата на най-добри намерения. За негово добро.
Коя е тя, че да му „отваря очите“. Мега тъпо поведение. По-тъпо и от себепредлагането на Елена.
Да си беше гледала в нейната паничка. Ако Евгени не я е удостоил с внимание, да се беше замислила какво не е наред. С тъпотиите, които му шепнеше в ушенце, сама се закопа. Далече е от руската школа.
Нормално е сега да се опитва да замаже положението.

# 2 142
В какви ли не злодейства беше обвинена Валерия. Сега пък и дете искала да нарита, според Ирина.
А истината е, че Валерия провали една групова среща, по нареждане на сценаристите. Това й беше злодейството.
Разбирам я Ирина. Тя е другата след Елена, която доста се бори за да й обърне внимание Евгени. Няколко роли смени, накрая до сармите и пълнените чушки опря, и пак не й се получи играта.
Ирина продължава да бълва злоба.
Това на Валерия, ако изобщо е вярно, е било някаква емоционална реакция на лошо поведение към животно, което не може да се защити от проекто-гаменче, което не е възпитано и контролирано от родителите си. Ирина все пак определи представянето си в предаването като много добро. Настройването на Виктория, съскащите коментари “пикла” и “вие тричките”, пошлото й натискане към Евгени и намръщената й физиономия явно за нея са нормални. Не мисля да се доверявам на нейните критерии за добро поведение.
И същевременно е в добри взаимоотношения с всички (включително Габи и Елисавета), но не и Валерия. Но иначе има много добра преценка за хората. 😁 Даже защити Габи.

# 2 143
Не съм от ничий отбор.
Възможно е, но тях напоследък не ги забелязвам, по-тихички и/или малобройни са.
Аз лично предпочитам телевизионният образ Елена, но ако бях в имението има поне 4-5 случки, в които и моята веничка щеше да изпъкне от крясъци по нея Trollface

# 2 144
Не помня кой постави въпроса за секса и има ли такъв във формата, защото предстоящ брак, без пробван секс малко не ми се връзва да е така.
Струва ми се, че с Елена се е случило, с Айлин и с Боряна.
Може би затова Елена не се чувстваше уверена е го питаше как я намира като жена?
Според мен това е разковничето в нейното поведение на несигурност и агресия.
Тя трепереше от агресия, особено, когато чакаше Валерия да стане от диванчето, за да му се обяснява на Евгени за
подаръка и т.н. Тогава беше много превъзбудена емоционално, но ми се струва, че е в следствие на това, че се е отдала, а всъщност той е отново с другата и не й обръща внимание.
Доколкото с Валерия мисля, че не се е стигнало до интимност, но знае ли човек, може пък да и да е по-неопитно и неудовлетворяващо за Евгени.

Общи условия

Активация на акаунт