Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 12

• 126 103
  • 2 442
  •   1
Отговори
# 2 295
  • софия
А ако има справедливост и съдбата се намеси,  то Елена ще излезе победител и фаворит, а Валето ще си тръгне с Генчо. 😀

# 2 296
  • Вестерос
Справедливост в любовно предаване?

# 2 297
То е ясно, че се режисира. На мен ми е интересно  как истините лъсват въпреки режисурата. Иначе според мен с никоя не го виждам в брак. Ако е с Валерия тежко му и горко. Ако е с Елена - тежко и и горко. Ако е с Мика - тежко им и горко.

# 2 298
Като носителка на златния медал и купата, се надявам Валерия да покаже на българските момичета, какво е любов, романтика и химия, породени от едно такова предаване. Нали за такова беше самото предаване? За съжаление, мъжка майка не пожела синът й да прилича на него, но не е късно да се случи.
Анкетите. Допадат ми. Независимо от научната им стойност.
Пожелавам на Елена любов и щастие.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 13:47 от Анонимен

# 2 299
  • софия
В телевизионно риалити.

# 2 300
А ако има справедливост и съдбата се намеси,  то Елена ще излезе победител и фаворит, а Валето ще си тръгне с Генчо. 😀
Обърках се. Специално в това предаване победителката не е ли тази, която спечели сърцето на Ергени. На теория поне. Ако Генчо не избере Ети, тя определено ще го приеме като загуба.

# 2 301
И все пак е важен изборът на само един човек, така че тези анкети са без значение за мен.
Само дето не сме сигурни дали този човек избира и взима решенията сам и до колко  позволява на продукцията да го разиграва.
И това не го казвам като аргумент в подкрепа на която и да е финалистка, все ми е тая коя ще спечели. Просто напомням, че изобщо не сме наясно какво точно гледаме, кое е реално и кое е решение на сценаристите

# 2 302
  • софия
Alucard, на теория да. Но практиката показва друго. А и тук не говоря от името на Елена. Това е моята гледна точка, на наблюдател. И малко в стил Елена: тя може в онзи момент да е убедена в друго, но ще види, че съм права.😀

# 2 303
Генчо и на Габката да се беше спрял, е ясно, че е все тая какво показват разни си анкети, едва ли заради мнението на публиката ще тръгнат да презаснемат финала.

Дали той е променил мнението си за избраната, както и тя за него, след всичко излъчено и как ще се развият в бъдеще отношенията им, като се опознаят малко повече и интересът към тях постихне, е друг въпрос.

# 2 304
И все пак е важен изборът на само един човек, така че тези анкети са без значение за мен.
Само дето не сме сигурни дали този човек избира и взима решенията сам и до колко  позволява на продукцията да го разиграва.
И това не го казвам като аргумент в подкрепа на която и да е финалистка, все ми е тая коя ще спечели. Просто напомням, че изобщо не сме наясно какво точно гледаме, кое е реално и кое е решение на сценаристите

Така е. Затова много от нас, всеки според усещанията си и сетивата си, търси сред нагласените ситуации спонтанни реакции, искрени и естествени думи, действия и отношения. Участниците, особено момичетата, колкото и да са режисирани, се разкриват и поне на мен това ми е интересно и затова гледам.

# 2 305
Между другото, хипотетично много ще се изкефя, ако след предаването двете отпаднали подгласнички съобщят, че вече са намерили правилния човек и са щастливо омъжени даже Joy

# 2 306
  • Вестерос
В телевизионно риалити.
Няма как да има и никога няма да има. Особено в предаване, в което един мъж избира една жена след месец и нещо познанство.

# 2 307
За някои потребители явно е приятно да се почувстват “мнозинство” в пристрастията си към участничка. Сайтове, страници и канали си правят трафик чрез анкетите.
Обикновено резултати от гласуването се виждат, след като се попълни анкетата. Но както и да е. С другото съм съгласна.

В началото, като поместиха тук снимки на Валерия, имаше едно групово ахване по това колко била красива, завеяна, мистична, забравих още какво. То епитети, хиперболи, метафори. Дори почнах да се обърквам и да се чудя на очите си ли да вярвам или на това, което чета тук. Та както и да е, бях от ''малцинството'', но за мен важни са стандартите Joy

# 2 308
Alucard, на теория да. Но практиката показва друго. А и тук не говоря от името на Елена. Това е моята гледна точка, на наблюдател. И малко в стил Елена: тя може в онзи момент да е убедена в друго, но ще види, че съм права.😀
Разбрах те и първия път! 😂 Просто исках да си початим. Wink

# 2 309
За някои потребители явно е приятно да се почувстват “мнозинство” в пристрастията си към участничка. Сайтове, страници и канали си правят трафик чрез анкетите.

Повярвай ми, ако беше така, нямаше да пиша в тази тема. Не е много приятно да си на контра с мнозинството, пишещи в нея.

Общи условия

Активация на акаунт