💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 17/

• 44 687
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Аз също  харесвам  като заглавие  "Моето слънце"!

https://twitter.com/i/status/1663815179421843457

Flowers Four Leaf Clover Gift Heart Flowers Four Leaf Clover

Това са ни слънцата! Gift Heart

За Ханде, това лято предстои пътуване и забава с яхтата  в компанията на "главния лентяй" Хакан!

Ново от Ханде!
Липсва  фотографа, който я правеше щастлива!
Светлината в живота и отиде при друго слънце, за нея остана тъмната стая!
Хубав ден! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 14:15 от didi54

# 676
За по-малко от седмица всичко е готово. Евала на майсторите ... Stuck Out Tongue Winking Eye Михре явно  си разбира от работата Sunglasses

Ново от Хафса Wink
Готви се за ролята девойчето Wink

# 677
Керем също е активен в Инстаграм

# 678
Спасител Animal Turtle

Активно ми е днес. Satisfied

Напомни ми на това...

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 14:13 от midnight__sun

# 679
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Допада ми включването името на проекта на Керем в заглавието на темата. Hands Metal И както повечето от вас писаха, нека да е "Моето слънце". Изборът на точното заглавие ме кара да се замислям дали и кой ще се наеме с превода на епизодите, но нека да не бързаме, надявам се да има доброволци. Flowers Four Leaf Clover

човек с мисия: Nature Sunny

# 680
# 681
Тина, SCK няма да го има в заглавието , но мисля да си остане като информация на първа страница, просто ще добавим информация и за новите проекти , щом започнат. Сега ще сложим на Керем, а есента ще добавим и на Ханде.

Дилеми, мисля че ще има бг превод. Убедена съм си направо. Grinning

# 682
Феновете са забелязали, че пръстенът е на ръката му 😉

Спомени, спомени..

# 683
  • София
Като разглеждам дома на Ханде виждам, че не е направила основен ремонт. Единствено е променила една от стените в хола. Иначе много ревностно си е запазила един скъп диван още от м. декември 2020г. Тогава тук се питахме, къде ще посрещат новата година Ханде и Керем. Керем официално заяви, че ще си бъде у дома с Хектор. Голямо криене беше тогава. Аз бях абсолютно сигурна, че са били заедно със семейството на сестра й. Имаше тогава доста снимки, които ни дадоха такива подсказки. Сега, когато виждам същият диван ми стана много мило. Какви ли спомени крие този диван?

2020 година, м. декември!

2023 година, м. май.

# 684
Линде, тихо да не разбере Хакан, че изгората му пази вещи с "такива" спомени 😉😊

# 685
Flowers Herb Добра вечер, момичета!
Ханде, стил и в дома...

не бърза да се нанесе другаде, запазила е и дамаската на мебилите ...
нейно кътче, независимост! Допуска ни в дома си и пак се намират мрънкач/стилидти!
Полага и се ваканция на супер луксозна яхта!

# 686
  • София
Линде, тихо да не разбере Хакан, че изгората му пази вещи с "такива" спомени 😉😊

Ханде си знае работата. Хаканчо да му мисли.

# 687
Това е от старата къща на Ханде, в която живееше с Мурат. Явно в новата е взела дивана. Пролетта на 2021 се нанеси в новия си дом, нали ги следихме нещата тогава изкъсо.

# 688
# 689
  • София
Това е от старата къща на Ханде, в която живееше с Мурат. Явно в новата е взела дивана. Пролетта на 2021 се нанеси в новия си дом, нали ги следихме нещата тогава изкъсо.
Слънчице, снимките са от преди новата година на 2021г. Правени са от Керем. Големи дебати се вихреха тогава.

Общи условия

Активация на акаунт