Любители на котки - Тема 183

• 30 375
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Изхвърлих новия килим на руло под леглото, изчистих. Смених завивки. Снощи запалих пръчица. Беше ок. Днес цял ден бях навън, прибирам се - мирише на напишано Sad още не съм купила онази лампа за следи от пишу... този ензимен спрей учи ли коте да не пиши? Как може, моят е голям, уж отдавна не ги прави вече тез номера Sad

Нашият Бобо прави така, когато има цистит. Пишка там, където знае, че ще забележим. Обикновено е розово и така разбираме за проблема му.
Но при вас изглежда да е друга причината.
дали ако сложиш тоалетна в спалнята няма да помогне?

# 181
Ох Sad как тоалетна в спалнята Sad сега пътувах за една седмица, а отдавна не бях пътувала, миналата година никъде не ходих заради здравословни проблеми, отделно и с хоум офиса, много се е разглезил да съм постоянно вкъщи... само се надявам да няма трайни следи върху новия юрган Sad

# 182
Най-вероятно няма здравословен проблем, а си отмъщава, че е бил зарязан сам. Лоша работа. Вместо тоалетна в спалнята, не е ли по-добре да е недостъпна за него, докато ви няма?

# 183
Едва ли ще се чувства добре, ако никъде не може да ходи... ще го мисля, когато пак пътувам. Сега гледам да премахна миризмата и да спася юргана Sad есента го купувах, скъп и хубав...

# 184
А продължава ли да върши поразии или просто отстранявате тези от отсъствието ви? Ако продължава, не е никак добре. Освен да се опитате да покажете, че го обичате и няма да го изоставите.

# 185
  • Свети Влас
Аз да ви се оплача от синът, хич не слуша вече. Всяка сутрин се събуждам сама, но от 2 дена ме буди в 4-4:30  да го пускам на прозореца да зяпа. А вън студ.  Днес опикал една възглавница и около камината. Време е за кастрция.
Ето го на 9.05 как спи.

# 186
  • Варна
Добро утро от Добри Simple Smile

Само не мога да разбера като произведение на изкуството ли се изживява или като божествено въплъщение Simple Smile

# 187
Много яка снимка!😊

# 188
този ензимен спрей учи ли коте да не пиши?
Не. Само премахва миризмата от маркирано, така че котаракът да си мисли "отдавна май не съм маркирал там, щом вече не мирише на мен, я дай пак да си го маркирам това местенце". Joy

# 189
NoProblems,
Мисля че има ново попълнение в колекцията Вилерови гоблени!

# 190
този ензимен спрей учи ли коте да не пиши?
Не. Само премахва миризмата от маркирано, така че котаракът да си мисли "отдавна май не съм маркирал там, щом вече не мирише на мен, я дай пак да си го маркирам това местенце". Joy
😒 обичам коте, но не обичам да ми мирише... тъкмо напръсках. Ще напръскам пак и с лавандула - миналата година подозирах дървеници, та виках да перат матрак и после пръсках; писан се респектираше от миризмата.

# 191
# 192
Не иска нагръдник Сина. По гръбнака му едни вълни минават, като конвулсии, спазми. И ме стреска мисълта да не направим беля и пак да не пишка. Иначе е в стихията си, бесен. Тича, скача, играе и после ни гуши и целува. / обаче сега прави фасони на паучове и консерви, а преди си ги папаше.   Но през нощта все пак почти ги изяжда /

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 11:47 от cardhu

# 193
Какви са ви наблюденията от МаксиПет? Само на мен ли ми се струва, че е скъпо?
Сравнявам с д-р Стефанов, там сякаш е доста по-евтино, а и с карта за лоялни клиенти при всяка поръчка имам 5% отстъпка. От къде да пазарувам най-изгодно?

# 194
  • Варна
Какви са ви наблюденията от МаксиПет? Само на мен ли ми се струва, че е скъпо?
Сравнявам с д-р Стефанов, там сякаш е доста по-евтино, а и с карта за лоялни клиенти при всяка поръчка имам 5% отстъпка. От къде да пазарувам най-изгодно?
Във Варна Максипет са по-евтини от магазина на Стефанов в Делта мол. Конкретно мога да го твърдя за котешката тоалетна (една и съща с 8 лева разлика) и за Фурминатора за дебели котки с къса козина - 70 и нещо срещу  50 и стотинки. За храната не знам, защото си я купувам от ветовете ми, които никога не ми слагат голяма надценка (и въпреки това има разлика с Максипет около 1-2 лева на 3кг пакет за бритначетата, на няколко пъти ми направи впечатление). И Брит има на много добри промоции доста често, излиза към 7-8 лв килограма (по спомени от миналото лято)
P.S коригирам се, пакетите за британчета, за които писах, са всъщност по 2 кг.

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 19:40 от NoProblems

Общи условия

Активация на акаунт