Любители на котки - Тема 183

• 30 154
  • 762
  •   1
Отговори
# 555

У нас нищо хубаво.
Най-вероятно и тримата са с корона. Оникс и Дейзи със сигурност, Аш не даде да му вземат кръв.
Нямат никакви симптоми. Решихме да пуснем кръвни на Оникс, защото намерихме кръв в изпражненията. Той пие Molnupiravir. Схемата е за 5 седмици.
Как така нямат никакви симптоми, пък Оникс пие Молнупиравир? Frowning

# 556
# 557
  • Варна
Моите кокони все повече се чувстват у дома си.
Днес се яви една котка, пред комарника на вратата. Женя отиде и каза каквото има да казва, другото коте се сниши. Мила през това време прибягваше из стаята и гледаше отдалече.
Женя отдавна забрави за срещата и спи вече, обаче Милчето е вперило поглед към вратата и следи.
Имаме котенца на къщата, сивички като Милчето. Не ги притесняваме, добре гледани са, играят си. В закътано място са. Явно майката се явява да съска на вратата.
Абе селски живот, пъстър! Grinning

# 558
Днес открих кърлеж да се разхожда по Блеки. Преди два-три ден и мъжа ми е намерил. Освен капките сложихме и противопаразитна каишка, която той загуби след три седмици. Joy Вчера купувах нова.

# 559
  • София
Как така нямат никакви симптоми, пък Оникс пие Молнупиравир? Frowning
Освен кръвта в изпражненията на Оникс - друго няма. Но и това е рядко явление.

Не му върви на това момче.
Докато бяхме в клиниката дойде люлинският вет, който го предозира като бебе. Взе, че ме и позна.

# 560
В смисъл, яде, играе...? Молнупиравира товари сериозно черния дроб, не за друго. Не бях чувала до сега за такава профилактика. Много странна схема. Thinking
Пиши дали ще има развитие...
А, един друг въпрос. Как успяваш да дозираш капсулата?
Антитела за корона имат ли?

# 561
  • София
В смисъл, яде, играе...?
Не се спира.
Капсулите ми ги раздели сестрата. След 10на дена ще мина да ми раздели и останалите. Предполагам и аз бих се справила с това. Дели субстанцията на око, не е много прецизно, но става.

Аз се чудя Оникс как гълта тази капсула. Веднъж пробвах да я мушна в пръчица, но капсулата е голяма и почти мина номера. Пробва се сам да си я налапа и надъвче.
Иначе със спринцовка давам.

# 562
  • София
Кой е люлинският вет, който е предозирал, не помня казвала ли си?

# 563
Хора, вкъщи е лудница.
Свекърите ни изненадаха много хубаво, но и моя близка приятелка от родният ми град има нужда от помощ и ще останат няколко дни у нас. 11 човека сме общо.Joy
Ушатото изобщо не се притеснява.
Лошото е, че спука надуваемото легло. ММ тръгна да търси коткоустойчиво, въпреки че му казах, че такова нещо не съществува.Joy
Ще отпадне като опция, децата ги бяхме сложили на леглото, че са по-лекички, а и да са в стаята на родителите, но Уши си е отворил вратата и станала белята. Сега мисля вариант да спят с моите. То няма как да се съберем.
Най-лошото е, че ми объркаха режима на котката, всеки му дава нещо под масата и после той не може да диша.

А, да. Брат ми идва насам, но ще остане у баба, у нас място няма.Joy

# 564
В смисъл, яде, играе...?
Не се спира.
Капсулите ми ги раздели сестрата. След 10на дена ще мина да ми раздели и останалите. Предполагам и аз бих се справила с това. Дели субстанцията на око, не е много прецизно, но става.

Аз се чудя Оникс как гълта тази капсула. Веднъж пробвах да я мушна в пръчица, но капсулата е голяма и почти мина номера. Пробва се сам да си я налапа и надъвче.
Иначе със спринцовка давам.
Че, на колко делите капсулата? Аз за 2 кг Джери деля на 1/12. Много трудно. Връщаш прахчето в капсулата ли? Аз смесвам с течно лакомство и се облизва всичко.
Някой от тримата има ли антитела въобще?

# 565
  • София
Кой е люлинският вет, който е предозирал, не помня казвала ли си?
Мисля, че бях писала, но е било отдавна.
Калоян, Люлин 1. Мести си клиниката във 2ра част, до магазин Деница. Имаше сладкарница там.
Някой от тримата има ли антитела въобще?
Само Аш не е изследван. Ще мисля в края на юни да го измъчим за едни кръвни.
Дейзи и Оникс имат антитела.

# 566
Моят Джери пък няма антитела и пак го нарекоха с фип. Вече 1 месец стана от как го боцкаме с екперименталното GS и коремчето с асцита се прибра, но други симптоми продължава да си има. След като минахме от инжекциите на молнупиравир, вдигна температура и отказа да яде. Живна след коктейл от система с б-комлекс витамини, антибиотик и противовъзпалително + по-висока доза gs. Мислим, че му се реактивира калицивируса.
Не ми се експериментира повече с молнупиравир. Имам две неизползвани останали капсули есперавир 200 мг. Ако ти трябват, мога да ти ги продам.

Впрочем, търся GS таблетки на бройка. Ако някой има - да свирка.

# 567
  • Крайбрежен район
Ивекс с глас се смея. Пълна къща - весела къща. HouseJoy

Предстои ми да давам обезпаразитяващо хапче на Лъки. Последния път ветеринария го даде със спринцовка и той се пени и плю...Tired Face В храната не става, не ще да я яде с лекарства вътре. И съм сама тези дни на всичкото отгоре. Ще видим как ще се справя. Ще бъде голяма война с този звяр. В момента се върти около мен и ми се умилква. Милия, ако знае какво му мисля....Disappointed Relieved

# 568
Компанията дори и в банята да си ...
Joy

Ивекс Joy
Такива дюшеци има в юск .

# 569
Хващаш котката, отваряш устата и пъхаш хапчето навътре, затваряш и галиш гушката, той ще преглътне.
Отначало е много трудно, но се свиква, спец съм аз. Дори ветеринарят рече , че съм готова за асистент в клиниката.Joy

Общи условия

Активация на акаунт