Любители на котки - Тема 183

• 30 391
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
Бубалеса, пробвала ли си дали Пиги ще яде деликатеси пръчици? Не са меки и в парченца от тях може да се опиташ да сложиш счукан цистон. Най-изгодни са в DM - 10 са малко над 3 лв. Мъри ги яде винаги с удоволствие, дори и когато е в период на гладна стачка.

# 241
Имаше една госпожа , на която котката и беше скрила котенцата.
Какво стана с малките и с майката ?

# 242
  • София
Бубалеса, пробвала ли си дали Пиги ще яде деликатеси пръчици?
И аз бих препоръчала да пробваш с пръчици.

При нея явно е на нервна почва.
Бързо оздравяване пожелавам.

# 243
АнМари, ех как съм пропуснала рождения ден на Дейзи. Да е много здрава, палава и мъркаща. И да се разбират добре с Аш и Оникс. Grinning

# 244
# 245
Joy Тути.
Честит рожден ден на Дейзи. Да е много здрава и добре обгрижвана от двамата батковци.Heart

Милото Пиги.Hug
Бубе, пробвай с пръчките, нищо не губиш.

# 246
Здравейте, този път се включвам с по-специфичен въпрос. Една от кварталните котки, за които полагам грижи отново роди края на март (аз живеех със заблудата, че януари още ще тротуват, но нали се оказа сравнително топъл месец и любовният сезон изпревари намеренията ми за кастрация). От миналогодишното котило оцеля само едно което, което любезни съседи осиновиха. Сеха обмислям да направя същото, виждайки как писанката извежда навън само едно, т.е. вероятно тново само едно е оцеляла. Според вас рано ли е коте да бъде отделено от майка си в осмата седмица? Хем се притеснявам да не му се случи нещо, защото тя започна да го извежда от миналата седмица, хем не знам дали не е твърде рано и за нея, а и за него да се разделят. Тя идва всеки ден и се храни на перваза на прозореца ми, т.е. може и да го надуши след време и как "съжигелстват" по този начин се чудя. В същото време съществува и рискът майката да забременее отново докато изчаквам ...

# 247
  • In the land of Never Never
Здравейте, този път се включвам с по-специфичен въпрос. Една от кварталните котки, за които полагам грижи отново роди края на март (аз живеех със заблудата, че януари още ще тротуват, но нали се оказа сравнително топъл месец и любовният сезон изпревари намеренията ми за кастрация). От миналогодишното котило оцеля само едно което, което любезни съседи осиновиха. Сеха обмислям да направя същото, виждайки как писанката извежда навън само едно, т.е. вероятно тново само едно е оцеляла. Според вас рано ли е коте да бъде отделено от майка си в осмата седмица? Хем се притеснявам да не му се случи нещо, защото тя започна да го извежда от миналата седмица, хем не знам дали не е твърде рано и за нея, а и за него да се разделят. Тя идва всеки ден и се храни на перваза на прозореца ми, т.е. може и да го надуши след време и как "съжигелстват" по този начин се чудя. В същото време съществува и рискът майката да забременее отново докато изчаквам ...
Привет, мисля че е по добре да подготвиш кастрацията, и тогава да го отделиш, защото без коте, маците много бързо се разгонват отново. Ако може, храни и малкото, за да свиква с ядене, с хора, и да не му липсва толкова мама. Пък и ако е гладно, ще се мота наоколо и може да му се случи нещо. Може и други котета да има, и още да не са започнали да се показват. Виж дали има мляко мама, като кърмят повече котета, гърдите са доста пълни.

# 248

И аз да покажа на мама сладкото момиченце.
доволна ли си от дънера? Мисля да купя на моя, но не зная дали ще иска да влиза вътре. В котешкото стъргало, който му купихме в началото, не иска да влиза вече, поне го ползва да гледа през прозореца ни.

Мира,
как поддържаш козината на Рожденичката? Нашият си заплете яко козината на гърба над опашката, не стига там да се ближе

# 249
  • Варна
Pepina, не правя нищо особено за козината. Имам фурминатор, който не съм ползвала не помня откога. Като видя заплетена козина направо я подстригвам до кожа.

# 250
Pepina, не правя нищо особено за козината. Имам фурминатор, който не съм ползвала не помня откога. Като видя заплетена козина направо я подстригвам до кожа.
ние започнахме да подстригваме заплетеното малко по малко с машинка за подстригване, ама не дава нашия и бяга... Сега го решиме всеки ден по много пъти, но това стана отпреди, когато не даваше да го доближиме

# 251
Аз режа топчетата сплъстена козина с ножичка

# 252
как с ножичка, много е дебело, и е трудно, не реже ножичката, на части ли?

# 253

И аз да покажа на мама сладкото момиченце.
доволна ли си от дънера? Мисля да купя на моя, но не зная дали ще иска да влиза вътре. В котешкото стъргало, който му купихме в началото, не иска да влиза вече, поне го ползва да гледа през прозореца ни.

Мира,
как поддържаш козината на Рожденичката? Нашият си заплете яко козината на гърба над опашката, не стига там да се ближе
Котешко дърво е, тя много обича да си спинка отгоре в хамачето, може би защото е нависоко. В дънера и малката хралупка, почти никога не влиза.
Доволни сме, защото е стабилно и все още здраво, след толкова мятане по него.

# 254
Котаците как са?
Още ли ги държиш отделно?

Общи условия

Активация на акаунт