Паническо разстройство - 58

• 43 985
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
Има ли край този ад...
Събуждам се сега от следобеден сън вир вода, повръща ми се от напрежение, коремът на топка, краката сковани..
Как се живее така 😭 Наистина не ми се събужда вече,чувствам се тотален блокаж ..
Единствено след ксанакса сутрин имам доза проблясък , но като цяло имам чувство,че живея в агония ....

# 541
A има ли жени ,които са били бременни и с паник атаки или искат бебе ,но са с паник атаки  и не могат да се пристрашат ?
Аз съм бременна и съм с ПР..отлагах това забременяване заради ПР...ПА...после пих АД...после ги спрях,ама продължавах да отлагам от страх...моя съвет е не отлагай...не се страхувай...за сега аз се чувствам добре...само тази ужасна тревожност свързана с това дали всичко ще е наред ме навестява от време на време,но предполагам,че и без ПР пак бих се тревожила...и  бременните без ПР и ПА се тревожат предполагам...

# 542
Има ли край този ад...
Събуждам се сега от следобеден сън вир вода, повръща ми се от напрежение, коремът на топка, краката сковани..
Как се живее така 😭 Наистина не ми се събужда вече,чувствам се тотален блокаж ..
Единствено след ксанакса сутрин имам доза проблясък , но като цяло имам чувство,че живея в агония ....
И аз се чудя ще има ли край всичко, наистина не се издържа по някога☹️

# 543
Има ли край този ад...
Не знам, дали има пълен край, но идват светли и щастливи дни. Аз съм на лечение от февруари и от месец се чувствам доста добре. Всъщност 2 седмици след самото начало на лечението започнах да се чувствам по-добре и така с изминаване на времето спрях част от лекарствата. Сега съм само на АД.
Вярвай, че ще си по-добре, ако имаш адекватно лечение. Не се предавай.

# 544
Благодаря за подкрепата!

Наистина силно мечтая за това да имам отново поне наполовина щастлив живот..
Най ме срива това, че имам малко дете, за което не мога да се грижа пълноценно...

И друго се сетих да питам. Някой друг има ли страшни позиви за прозяване?! Направо се прозявам три пъти в минута понякога...

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 15:00 от Kamille252

# 545
Здравейте аз пия ад от година и половина за тревожност и както всичко беше наред…. сега от три дни мьсто немога да си намеря гади ми се лошо ми е стомахът на топка…( бах изпуснала някде около седмица да пия ад, дали може да е синдром на отнемане)

# 546
  • София
Kamille252, при мен такова често прозяване няма, но е типично за нашите състояния. Много близък
 човек, който преди 20 години беше на забранения вече ривотрил, се прозяваше непрекъснато.

# 547
И аз не съм го имала това с прозяването,но назад в темите имаше хора,които се оплакваха от същото

# 548
Благодаря ви!

Вчера пуснах ПКК, железен панел, феритин, витамин Б, витамин Д, СУЕ, туморни маркери и тн..
Еми картината е без почти никакви отклонения.. Дори Б12 е над 580.. Витамин Д ми е дефицит, но винаги ми е бил, в случая - 20,4..
Всичко друго е добре. Феиритинът също е леко на долна граница, но все пак в норма..
Наистина нз вече какво се случва с организма ми..

# 549
Аз имам този проблем с прозяването от около 3 години, от началото на годината се появиха и други симптоми и това като че отиде на заден план, но все още понякога се случва след умствено натоварване и интересно често когато съм с децата?! Незнам как е при теб но при мен е направо ще ми се разчекне устата и така 10,20 мин и минава

# 550
Аз имам този проблем с прозяването от около 3 години, от началото на годината се появиха и други симптоми и това като че отиде на заден план, но все още понякога се случва след умствено натоварване и интересно често когато съм с децата?! Незнам как е при теб но при мен е направо ще ми се разчекне устата и така 10,20 мин и минава

При мен е сутрин предимно за около час..

# 551
  • София
Моят пси ми даде да добавя и  1 деанксит към двете асентри. Бях днес на консултация. Сега очаквам да кача и кг. Sad

# 552
От петък съм на 1/2 Есобел сутрин и 1/2 Ксанакс, който от вчера взимам само вечер.
Днес обаче съм дроб. Цял ден не ми дреме за нищо и нищо не ме трогва, спи ми се кански и всичко ми е омекнало .. Нормално ли е това състояние от тези дози и за такъв кратък период?

# 553
  • Швейцария
Да, от Ксанакса е. Пробвай с 1/4.

# 554
Здравейте хора.Преди малко пилучих ужасна па с бучене в ушите.Взех половинка хлофазолин и валидол.На някой случвало ли ну се е ?🥲

Общи условия

Активация на акаунт