Отговори
# 405
Jakito, съжалявам!

Hearty,MarDoSh, добре дошли. И двете сте минали през доста неща... Пожелавам ви скоро да видите двете чертички!

# 406
  • Бургас
Жакито, много се надявах на хубав резултат Cry Горе главата! Може следващия опит да е Вашият!

# 407
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Жаки, стисках палци да е прекалено рано тестването, но уви…

# 408
Жакито, много се надявах на хубав резултат Cry Горе главата! Може следващия опит да е Вашият!

Въобще не е имало имплантиране втори път, което най много ме отчайва. Благодаря за подкрепата

# 409
  • София
Жаки, а какъв е коментара на доктора? Бяхте върнали 4дневно ембрионче, ако не се лъжа?

# 410
Жаки, не губи надежда. При моя близка също не се получи инвитрото от първия път. Но второто беше успешно.

# 411
Жаки, а какъв е коментара на доктора? Бяхте върнали 4дневно ембрионче, ако не се лъжа?

Не, бластоциста е на ден 6 го замразиха. Прогестерона също ми беше добър преди зет, лигавица 10..ами то това ми е втори трансфер. Казвах си от първия път не стана, но сега очаквах от втория да стане, но уви

# 412
  • София
Жаки, разбирам те и аз си мислех, че след като досега няма други проблеми първото инвитро ще е успешно, но уви... появиха се други проблеми. Но пък при нас и екипа каза, че считат за тяхна грешка,ч е не са пробвали ИКСИ на някое и друго яйце. Напред и нагоре! Следващият път ще е успешен!

# 413

Не, бластоциста е на ден 6 го замразиха. Прогестерона също ми беше добър преди зет, лигавица 10..ами то това ми е втори трансфер. Казвах си от първия път не стана, но сега очаквах от втория да стане, но уви
Жаки, вие с какъв фактор бяхте? Ние тръгнахме уж от мъжки, но сега сме в дебрите на неизяснения стерелитет. Насочиха ни към генетични изследвания и чак тогава нов инвитро опит. Ти хистероскопия май беше правила, кариотип пускахте ли?

# 414
Жаки съжалявам, знаеш че всеки неуспех те прави по-силна!  Следващия ще е успешен!

Аз почти се разписвам с М, опитва се да пробие, не че имах очаквания този месец, но надеждата умира последна.

# 415

Жаки, вие с какъв фактор бяхте? Ние тръгнахме уж от мъжки, но сега сме в дебрите на неизяснения стерелитет. Насочиха ни към генетични изследвания и чак тогава нов инвитро опит. Ти хистероскопия май беше правила, кариотип пускахте ли?

Уж с неизяснен фактор. Хистеро съм правила преди инвитрото за премахване на полип, след това не съм правила пак. Кариотип не сме правили. При мен хормони в норма, тръби ок, амх 3.16 преди инвитрото, имам две мутации тромбофолия, три биопсии, една имунологична, имплантационен прозорец и микробиологична. Спермограма добра. За друго не се сещам май. Сега в понеделник моя го пращам за sdi тест. После мисля на заплата да пуснем и кариотип. Приемам всякакви предложения. Мислите ли, че като имам имунологична биопсия е нужно да пускам имунологични кръвни?

# 416

Уж с неизяснен фактор. Хистеро съм правила преди инвитрото за премахване на полип, след това не съм правила пак. Кариотип не сме правили. При мен хормони в норма, тръби ок, амх 3.16 преди инвитрото, имам две мутации тромбофолия, три биопсии, една имунологична, имплантационен прозорец и микробиологична. Спермограма добра. За друго не се сещам май. Сега в понеделник моя го пращам за sdi тест. После мисля на заплата да пуснем и кариотип. Приемам всякакви предложения. Мислите ли, че като имам имунологична биопсия е нужно да пускам имунологични кръвни?

Ако фрагментацията на спермата е ОК аз бих направила ИМСИ оплождане и ПИД на ембриона следващия път. ИМСИ не е същото като ИКСИ както повечето трърдят,защото микроскопа се увеличава до 6000 пъти за подбор на добър сперматозоид.

Прегръщам те ,Жаки🫂🌹

# 417
  • София
на пункцията едното момиче попита Сенкова за ПИД, изглежда тя не е много за тази процедура, още бях замаяна от упойката и не помня какво точно й каза, но не звучеше да е крайно за.

Аз се разписвам с цикъл Grinning 12 дена след пункцията, дано да не ме тормози много,ч е другата седмица отивам на СПА Grinning

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 11:07 от shan^tall

# 418
  • Пловдив
Жакито, съжалявам за развоя! Следващият път ще е твоят! 🍀

При мен 1 ембрион е стигнал до стадий бластоцит и са го замразили. Другите 2 ще ги чакат до утре. И с този развой на събитията, пак се чудя дали не беше по-добре двата с високо качество, да ги замразят на ден 3.
Надявам се това ембрионче, да е нашето второ детенце 🍀🍀🍀🍀🍀

# 419
  • гр. София
Жаки, имунологични кръвни задължително! Не само NK клетки, но и АНА скрининг и Антифосфолипидни тела. При нас за сега при Ана скрининг има нередности уж и за това не са се случили двата трансфера, пък ще видим

Общи условия

Активация на акаунт