Отговори
# 630
Salsera, тихичко честито! Нека следващото чхг е тлъстичко и до пухкав финал Heart

# 631
Благодаря ви момичета! Стискайте палци в неделя/понеделник да се удвоило, че аз докато не видя втори резултат не мога да се успокоя. Надявам се да се качва, поне засега прогестерона го държи. Дано това да е нашето детенце, дано!

АА, вторник започнах и Пролутекс, по 1 на ден. Иначе си продължавам и Циклогест 2 по 1. 

Момичета, знаете ли лаборатория, която работи в неделя или да изчакам до понеделник и да го пусна пак в същата (Бодимед)? Просто те не работят в неделя, а пък ако е в друга лаборатория да няма разминаване някакво.

# 632
Салсера- честито ❤

# 633
Salsera, тихичко честито 😍 Прогестеронът е супер и ти пожелавам от сърце това да е вашето бебче! ❤️❤️❤️
ПП Най-накрая ми дойде и няма да се налага да ми предизвикват цикъла с лекарства.

# 634
  • Замък сред облаците
Обади се да питаш в Надежда клиничната лаборатория работи ли в неделя, иначе не е проблем и понеделник да пуснеш, онлайн калкулаторите ще изчислят времето за удвояване.

# 635
  • София
Салсера Щерев са до 12 в неделя, и ЧХГ излиза до 2 часа макс

# 636
Свързах се с док и тя каза, че е малко ниско, но да пусна контрола след 48 ч. Понеже тази лаб няма да работи, ми каза да пусна в друга. Стискайте палци в неделя да има напредък. Каза че го иска над 90-150. То като е 40 не знам как ще стане чак толкова, ама квот такова. Ще видим в неделя.

# 637
  • София
Salsera,
аз пусках в болница Вита 2, която е до мол Парадайс. Излизат за 2-3 часа пак.

# 638
Момичета възможно ли е да стане предозиране с витамин б12 , виждам, че ми е висок. Взимам по една таблетка от 1000 iu на natural factors.

# 639
Salsera, стискам палци. Two Hearts Надежда и Цибалаб също работят в неделя.

Жаки, фолата ти е ужасно висок, той е по - притеснителен.

# 640
Salsrea, аз по спешност съм пускала хормони в болница Надежда в неделя късния следобед, така че мисля, че те също работят.

Jakito, спирай фолата и Б12, доста са ти високи, а прекалено високите нива също не са хубави.

# 641
  • София
Джаки много е високи, да може да предозираш, аз съм предозиралa с б12, пъпки циреи ужасии

# 642
Salsrea, аз по спешност съм пускала хормони в болница Надежда в неделя късния следобед, така че мисля, че те също работят.

Jakito, спирай фолата и Б12, доста са ти високи, а прекалено високите нива също не са хубави.

На мен хематолога ми беше казал освен комбинираните да взимам фолиева по още една таблетка, че тя не се натрупвала, а се изхвърляла.. не знам дали е така наистина и аз освен овабуст взимам и отделно по една таблетка мета фолиева

# 643
По принцип folate и folic acid са водно разтворими форми на витамин Б, да, но пак може да се предозира, а и предвид изследванията ти, аз не мисля, че трябва да продължаваш, аз лично бих направила почивка от месец два поне. Отделно от това високите дози на фолиева киселина могат да замаскират дефицит на Б12, т.е. да ти е фалшиво завишен в изследванията, а реално да имаш нужда от него.

# 644
  • Замък сред облаците
А прави ли пауза 2 седмици без прием преди изследването?

Общи условия

Активация на акаунт