Отговори
# 645
Salsera Тихичко честито! И аз мисля, че ако преди 2 дни е била имплантацията, резултатът ти е супер! Лека бременност и до финал!

Fayona Честит нов дом!
И ние наскоро се пренесохме в новото ни жилище и е много приятно чувството!
Нека го напълните, както се казва ❤

# 646
Данита забравих да те спомена вчера 🫣 Честити да са ти принцесите! Да са живи и здрави и винаги така борбени ✊❤️ На теб бързо възстановяване 🥰
Фей Честит нов дом! Няма да усетиш даже кога сте го спретнали и е точно както си си го представяла.Пожелавам ви в най-скоро време и да е огласен и от бебешки плач 😁❤️
Салсера Супер ✊
Стиснати палци всичко да се развие нормално и едно здраво бебенце на финал! 🤞🤗

Не мога всички ви да изредя, но си ви следя! ❤️

# 647
А прави ли пауза 2 седмици без прием преди изследването?

Не

# 648
  • София
Salsera!!!! Ох, как чаках да ти честитя! Изобщо не искам да е тихичко, а гръмко и ясно - ДО ФИНАЛ! Божеее колко се зарадвах!

жаки, при мен също Б12 е излизало над горна граница, но казаха, че най-вероятно е от това, че не съм спирала приема преди изследването и не му обърнаха крайно много внимание.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 20:46 от shan^tall

# 649
Jakito, значи няма от какво да се притесняваш на този етап, щом не си правила пауза от това са толкова високи стойностите най-вероятно, АА хубаво се усети. Обикновено преди изследване на витамини като Б12, Д и желязо трябва да има поне 10-тина дни пауза, за да са достоверни. Най-вероятно и след 10 дни ще са ти високи, но поне няма да са над референтните граници.

# 650
Салсера, тихичко честито, стискам палци да се развие до хубаво здравичко бебенце

Обади се да питаш в Надежда клиничната лаборатория работи ли в неделя,

работят неделя и на национални празници

# 651
  • Замък сред облаците
Жаки, язък че не си направила паузата, то сега никаква информация не ти дават изследванията…

# 652
  • София
забравих... Салсера, централата на Синево работят и в неделя до обяд

# 653
Салсера,честито и здраво бебе до финал😍

Аджибадем,Надежда и Вита работят в неделя. Мисля,че са до обед. Днес звънях и ги питах

# 654
Жаки, язък че не си направила паузата, то сега никаква информация не ти дават изследванията…
Е поне знам, че с витамините са ок като стойности. Аз нямам намерение да ги спирам поне докато не забременея, че после всичко от начало. Предните пъти пак не съм правила пауза и витамин д ми бешу ниско. Смених го с друг, не направих пауза и беше доста по добре. Имам приятелка взима от 2 години фолиева и пак й беше ниска. Някой път може да направя пауза и да ги пусна пак.

# 655
Момичета , знам че не е мястото, но може ли да ми дадете съвет, защото ще изперкам скоро.
Бяхме теглили висок кредит, но работата толкова спря, че се затрудняваме😔направо ме е яд и за Мм.. Хората на заплата са по-спокойни със сигурност, при нас не се знае колко ще изкараме например този месец.... Вече да имаш собствена фирма не е както преди, на Мм семейството му се занимава с текстил и ние също, но не е същото🫠
От друга страна се заниваме с опитите за бебе , но всичко отива на криво, не знам защо...

# 656
  • Замък сред облаците
Какъв е въпросът?

# 657
Нещо като друг бизнес 🫠 но като език само Английски знае за жалост минуса идва от там, иначе е завършил Маркетинг... Ако знаете чуждестранни фирми, ще очаквам🙂

# 658
Салсера, честито! Само нагоре да върви чхг и да е до успешен финал! Fayona, честита придобивка, със здраве да си я ползвате! И на мен ми е мечта, само зяпам обяви и хвърча в облаците. Живея в центъра, а мечтая за къща в Родопите или поне в троянско 😊 Ако не бях профукала всичко в опити...
Добре дошли на новите момичета, не се задържайте.
При мен нещата са все същите, червено и кафяво почти постоянно. За 42 дни имам 10 чисти, и то - непоследователни. Взех си една добавка, ДИМ, но не очаквам чудеса. Вторник съм на лекар. Избрах си непозната АГ по ЗК, дано е читава да изкоментира хормони. После явно минавам на синтетични хормони.

# 659
Salsera, честито и до финал! Heart

Общи условия

Активация на акаунт