Отговори
# 615
Michelle, mlqs, добре дошли и ви пожелавам скоро да се похвалите с добри новини!

merry, благодаря за прашеца! Взимам си от срамежливото зелено Green Heart

jakito, радвам се, че сте изготвили план за действие и стискам палци следващия опит да е успешен!

fayona, честита придобивка! Пожелавам ти другата година да разхождате бебче на двора!

# 616
Michelle, mlqs добре дошли!

Fayona, честита къщичка! И ние сме от някъде година в къща и е много по-добре! Градинка с цветя, алпинеум, трева и като се грижиш за тях е доста разсейващо. Отделно, че винаги има някаква работа, дали ще е вътрешен ремонт или ограда, или нещо друго. Надявам се да Ви донесе късмет и тъкмо като я пооправите да дойде и бебчо!

# 617
Мляс, ние на 7мия месец заживяхме заедно на квартира. Поне за момента сме се примирили, че няма да имаме собствен дом, защото дадохме пари за един апартамент по ин витро процедури и продължаваме.
Файона, честита къщичка ❤️ Нека скоро да е пълна с детски гласове! ☺️
Аз се връщам от преглед на 36ти ден от МЦ с овулаторна лигавица, деформиран фоликул 20мм. Явно този път хормоните са ми в ужасен хаос....за първи път ми се случва това след ин витро стимулация.

# 618
Файона честит нов дом, пожелавам ви да сте много щастливи там, знам че сега ти е трудно но вярвай, че и другата мечта ще ти се сбъдне. Ще има детски смях, и веселби сигурна съм! ☘️🥺💗

# 619
  • Замък сред облаците
Файона, честито!

На страдащите духом изпращам кураж и сила! Моята мантра е, че като искаме да станем родители трябва да се борим с всяка трудност по пътя и да не й се даваме, защото в последствие трябва да учим децата си да са силни и да устояват на трудностите, не да ги събарят. Това не значи, че нямаме право на моменти на тъга и да поплачем, просто да не се даваме на черногледството и песимизма, да не губим вяра.

# 620
Мен ми помага да се доверя на живота и да не си мисля, че аз имам контрол над всичко. Точно сега не ми се получава ама съвсем, свъзано с това че имаме малко дете, ама да кажем че все нещо съм развила и аз в тая насока.  

Ами има теория, че са лоши яйцеклетките или сперматозоидите. Така ми каза след първата стимулация. Сега след втория трансфер не съм ходила още при нея.

Да бе все яйцеклетките и спермитата са им криви.
Щом е първа стимулация пиши го проба и не обръщай внимание.

Michelle, mlqs, добре дошли и от мен, да не се задържате много!
Мlqs хората са много зле, хич не схващат, че това е тормоз или пък още по-лошо - схващат.

Файона, не бях разбрала за 6 месеца пазене. Пожелавам като стане, а то ще стане, да е до хубав финал.

Мери и аз взимам от прашеца, така зелен и все още неопределен, много добре ми идва Simple Smile

Дими, много хубаво си го написала. Успех с Надежда, дано да попаднете при правилния лекар, ти имаш ли предпочитания, може и на лично да ми пишеш.

# 621
Аз съм на мнение, че ако околните дават по-малко акъл и не те гледат в корема- сигурно ще ни е по-леко!
Днес бях на генеколог-при една млада лекарка, имах направление от личният тъй като минах профилактичен преглед и каза че съм имала право на направление за генеколог. По принцип ходя при един който не работи със здравната каса- доволна съм от него, но реших да използвам направлението и така и така ми е 11 ден ат МЦ да се види аджеба има ли фоликул и т.н
Като цяла седнах и й споделих че имам цитанамацка и микробиология от преди един месец, споделих й че имах кафява зацапвате началото и края на месеца и споделих че правим опити за бебе. Тя ме поразпита, забеляза белега ми- преди да ме пита за тсх аз й казах каква доза и колко ми е в момента 1.78 .Гледа ме на ехограф и каза че до 4 дни ще настъпи овулация, има фоликул 16,1/14,5 .
Според нея трябва да си пусна изследване за яйчниковият   резерв и годеника да пуска сперморама- а ние реално 1 месец сме провали за бебе.
Разбирам за моята възраст и това че съм без щитовидна жлеза (казвали са ми че жените с изкуствен хормон по-рано влизали в менопауза) да пусна АМХ , но мисля да не стряскам от сега мъжа 🤷♀
Освен АМХ ми е пуснала хомоцистеин и прогестерон на 21 ден.
Обясни ми че предвид възрастта ми е по-добре да сме на ясно дали ще стане спонтанно или направо да се целим за инвитро.
Изписа ми една чанта добавки - а аз приемам -омега 3, витамин д, фолиева киселина, магнезии , както и за годеника изписа две неща.
А и неща интересна - два пъти в седмицата да съм яла печена соя 🙄 това пък не разбрах защо, на някой препоръчвали ли са му?

# 622
Здравейте, момичета

Днес ми беше датата за кръвен ,10-ти ден след трансфера. Положителен е резултата, но ми се вижда доста нисък. Иначе на 8-ми ден имах имплантационно зацапване (една капка светлокафяво). Леки симптоми имам от вчера. Иначе прогестерона сме го вдигнали. Ох, много съм притеснена, на първия транфер имах стойности над сто...... Писах на док и чакам отговор.

# 623
Салсера Тихичко честито и до финал! 💗🥂

# 624
  • Замък сред облаците
Салсера, за 2 дни след имплантация е чудесен резултат. Хайде до финал!

Почна ли инжекциите пролутекс?

# 625
Salsera, тихичко честито! Да расте ЧХГ, да се държи здраво бобчето и до финал! People Baby

# 626
Salera Честито Heart Пожелавам ти всичко да е наред и успешна бременност до финал.

Fayona Честито за къщата.

# 627
Salsera тихичко честито! Успех и до финал!

# 628
  • София
САЛСЕРАААА!!!  Супер е резултата! И прогестерона се е вдигнал, пу пу! До финал!

# 629
Salsera, тихичко честито! Много се радвам, че въпреки притесненията в крайна сметка си има имплантация и бременност и стискам палци всичко да е наред до финала. И двете стойности ми изглеждат чудесни. Heart

Общи условия

Активация на акаунт