Отговори
# 600
Добре дошла Michelle, пожелавам ти съвсем скоро да видиш 2-те чертички. На първо време ако искаш пробвай все пак няколко месеца и с лентички за овулация, на мен много ми помогнаха, защото така установих, че имам константна лутеална фаза, а и се оказа че овулацията ми е около 12 ден, което значи, че ако пробвахме само след 14 ден, просто нямаше да има полза.

# 601
Благодаря ти, S.G.C! Задължително ще опитам и ще споделя резултата!
Добре дошла Michelle, пожелавам ти съвсем скоро да видиш 2-те чертички. На първо време ако искаш пробвай все пак няколко месеца и с лентички за овулация, на мен много ми помогнаха, защото така установих, че имам константна лутеална фаза, а и се оказа че овулацията ми е около 12 ден, което значи, че ако пробвахме само след 14 ден, просто нямаше да има полза.

# 602
Здравей Michelle,  не се задърждай при нас! Желая ти успех и в най-близко време да видиш 2те чертички Heart
Та така дами... Видях че коментирате неуспехи, аз май съм желязна или поне маската ми е. До инвитру не сме стигали за сега, но след всяка първа капка на МЦ като съм сигурна, че е станало (2-3) пъти и на др 5-6 "ама то беше около О" съм срината за секунди... Не знам, какво ми стана но от години не мога да изразя емоцията си. Тая я в себе си избива от време на време в много малки граници. Като цяло аз живея в къща имам около 30кв с пръст нарочно не сях райграс а има всякакви цветенца и подправки. Постоянно като почивам съм вътре разсейва ме доста. Дори налудничево да звучи около дивия си лук тревата я скубя с писта, е това ако не те изкара извън нерви пък на Grinning.
Та по същество неделя съм на хистеро, и след това да видим развитието....

# 603
Искам да ви споделя как мина при доктор Станулов. Много е внимателен и отделя време да те изслуша, а не прегледа да мине за пет минути както в Надежда. Предложи ми няколко нови неща. Първо да ми изпише преднизолон заради артрита в младите ми години, второ клексан задължително заради мутациите, калциев активатор, за да се оплодят повече яйцеклетки плюс икси както и дълъг протокол вместо къс! Надявам се да успеем. На есен с нова песен! Сега малко почивка мисля Simple Smile общо взето е доста внимателен, което ме очуди. При моята докторка всичко минаваше за 10 минути със събличането. Не обесняваше и т.н.

# 604
Здравейте момичета ❤️!
Много исках днес след прегледа да вляза и да ви наръся обилно с прашец, обаче и този път не се показа...от ембрион е с характер 🤣.
Нищо де, пак ви ръся, ама със зелен примерно 😃💚
Надявам се след две седмици на ФМ вече да се види, защото ще се откажа и ще го оставя да ме изненада при раждането 😃
Иначе бебето си расте, всичко е точно, шийката ми е 38 мм, обаче леееко отворена.Аг ме успокои и каза да не се филмирам, и че с почивка и пак конски дози утрогестан ще се затвори 🫠
Тъкмо бях щастлива, че скоро ще го спирам, ама май ще е докато родя хахах...

Малко по диагонал ви изчетох, но искам да ви кажа да НЕ се предавате! Да..не след всяка буря има дъга, и не след всеки дъжд изгрява слънце, но винаги има следващ ден нали!? И той е по-добър и ползотворен от предния! 🍀
Вярвайте и не се самосъжалявайте!
Вие сте ЧУДЕСНИ и заслужавате да бъдете майки! И един ден ЩЕ бъдете! ✊❤️

# 605
Благодаря ви за съветите, мили момичета 🥰 Кърлежа го пазя 😁 Беше зачервено мястото преди да го извади мъжът ми. Сега е добре, но личният лекар каза да пия Доксициклин на 12ч за 5 дни. Не ми сложи ваксина. Иначе цикълът ми упорито не идва, а имам болки вляво, тааа ще ходя да видя дали не е някоя киста. Такова голямо закъснение не съм имала от години.
Мери 😍 зеленото е любимият ми цвят 💚 Грабя си смело и безотговорно с шепите 😅 Благодаря 🍀
Стискам палчета за всички ☀️🍀🥰

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 23:58 от Kactus

# 606
Здравейте, да се представя и аз. На 35 години съм, преди почти 3г срещнах бъдещият съпруг ( на 11.06.23 официално ще ми бъде съпруг). Преди повече от година и половина ми премахнаха изцяло щштовината жлеза- приема 100мг еутирокс-държа тсх 1.50 , което както ендокринолога така и генеколога, казват че е добро ниво и не би попречило за забременяване.
От миналият месец започнахме бебеправенето, за сега без успех.
 Опитвач се да не го мисля и да не си внушавам предварително, че няма да стане лесно,а моята шефка постоянно ме пита дали ми е дошло МЦ и наистина това ме изнервя. За съжаление не е само тя, а и много околни хора- ами срещнах мъжа ми преди 3г. и наистина смятам, че трябва да опазнаеш  човек, вместо да мислиш да биологичен часовник… а пък всичко останало се получава, когато имаш подкрепа и разбиране. ♥

# 607
Благодаря ти, Geri93! Пожелавам ти успех! Нека така, както садиш в своята градина, да поникне и семенце в теб!
Продължавай да бъдеш силна и позитивна!
Здравей Michelle,  не се задърждай при нас! Желая ти успех и в най-близко време да видиш 2те чертички Heart
Та така дами... Видях че коментирате неуспехи, аз май съм желязна или поне маската ми е. До инвитру не сме стигали за сега, но след всяка първа капка на МЦ като съм сигурна, че е станало (2-3) пъти и на др 5-6 "ама то беше около О" съм срината за секунди... Не знам, какво ми стана но от години не мога да изразя емоцията си. Тая я в себе си избива от време на време в много малки граници. Като цяло аз живея в къща имам около 30кв с пръст нарочно не сях райграс а има всякакви цветенца и подправки. Постоянно като почивам съм вътре разсейва ме доста. Дори налудничево да звучи около дивия си лук тревата я скубя с писта, е това ако не те изкара извън нерви пък на Grinning.
Та по същество неделя съм на хистеро, и след това да видим развитието....

# 608
  • София
минавам и грабя от зеленият прашец на Мери!

Жаки, хубаво е че има план! Нека е последен!

# 609
Искам да ви споделя как мина при доктор Станулов. Много е внимателен и отделя време да те изслуша, а не прегледа да мине за пет минути както в Надежда. Предложи ми няколко нови неща. Първо да ми изпише преднизолон заради артрита в младите ми години, второ клексан задължително заради мутациите, калциев активатор, за да се оплодят повече яйцеклетки плюс икси както и дълъг протокол вместо къс! Надявам се да успеем. На есен с нова песен! Сега малко почивка мисля Simple Smile общо взето е доста внимателен, което ме очуди. При моята докторка всичко минаваше за 10 минути със събличането. Не обесняваше и т.н.
И аз съм на това мнение за Др Персенска ,защото и аз бях при нея.И с нетърпение чакам часът при Др Станулов.

# 610
michelle mlqs Добре дошли! Скорошен успех!
Мишел, и аз съм на 28, след година и половина неуспехи не съм се отчаяла или предала, 3, 4 месеца не са много, но както са те посъветвали по-нагоре, лентичките за О или следене с БТ могат много да ти помогнат.
Мляс, напълно подкрепям това, че трябва да се опознаете първо с мъжа, а не от вратата за краката. 35 години не са много, може и да стане много по-бързо, отколкото си мислиш. А околните да си говорят каквото искат!

geri93 Дано всичко да е наред при хистерото! ❤

кактус Имала си премеждия последните дни.. Мен едното лято ме бяха нахапали около 6 кърлежа и направо съм претръпнала 😁 Айде ако ще идва този Ц да идва по-скоро! ❤

Jakito Благодаря за споделената информация! Явно не случайно го хвалят толкова много. Хайде, нека това да е твоят доктор! 😊

Merry И на мен зеленото ми е любимо (личи си и по профилната ми 😁). Важното е всичко да върви наред, пък каквото такова! Вземам си от прашеца💚

Аз съм на почивка няколко дни и малко се поотпуснах, пийвам коктейли, ходя на плаж и го мисля само 2, 3 пъти на ден, което е за мен е много голямо постижение 😁

# 611
Момичета, разбирам колко е тежко за всяка от нас. Аз лично преживях катарзис, който ме промени из основи. А ние пробваме от декември само. Плюс нещастието през март.
Аз напуснах работа, след случката. Просто искам вече да бъда жена, в истинския смисъл на думата. Писна ми от офис интриги, тичане по корпоративни стълби, доказване, борба. В момента си търся нещо, просто да бъда назначена на договор, хоум офис, добра заплата, но никакви отговорности. Да имам мениджъри. Писна ми аз да отговарям за л.. на другите хора. Развивам си и частната практика. Април планирам един изпит и живи и здрави за вляза в системата. Шапка на тояга. Имам си мъж, с моята подкрепа и любов се издига, за да се грижи за мен и бъдещето ни Heart
Честно казано, откакто взех това решение изключително много се успокоих. Знам, че скоро ще стане и ще имам успешна бременност. Да зарадваме тати, бабите и дядовците. Всички чакат радостта Blush А аз, за да изпълня моята роля, трябва да съм спокойна и здрава. И вече съм Simple Smile

Банално звуча, но - най-важни са спокойствието и вярата. При мен първата бременност стана именно с вяра и положителна настройка. Беше неуспешна, обаче защото продължих да опитвам да бъда мъж в работата си. Стресът си каза работата. Нещата станаха, след поредния, но особено напрегнат ден на работа, гарниран с прекрасни офис интриги. Напуснах, сложих всички на майната си и ги блокирах отвсякъде. И започнах новия си живот. Ще видим докъде ще я докарам Simple Smile
Благодаря, че ме изслушахте. Heart

Иначе, за стимул. Нашите съседи, които опитват от поне 4 години (тя на 38, той на около 44) вече имат радост. Съседката е в 5ти месец. Много съм щастлива за тях и ми дадоха такава надежда, че винаги всичко е възможно. Стига да вярваме Heart

# 612
Вики, благодаря ти ❤️
Мляс, ние започнахме опитите в деня, в който се сгодихме-година и половина от нашето запознанство. Причината не беше биологичният часовник, а защото така го почувствахме. Тогава аз тъкмо навърших 29г., а мъжът ми 27г. 😁 Иначе заживяхме заедно още на 7мия месец. Сватбата беше след 3тата година, поради други причини, иначе по-рано щяхме да я направим. Добре, че започнахме рано с опитите, защото четири години вече продължава тази борба. Не трябва да се поставят рамки за време, а да правиш нещата така, както ги чувстваш, без значение дали това ще изглежда много рано или много късно в очите на околните. ❤️
КРР, много се радвам за смелостта, която си проявила и положителната ти настройка. ☺️

# 613
Благодаря много за подкрепата!
Кактус - ние имахме проблем с жилището, иначе още на първата година знаехме че ще сме заедно 😊
Декември месец започна великото преместване, а моят годеник хвана шарка- ама от тежката шарка температура и мехури 10 дни, в допълнение монтиране на кухня… абе чак сега се поуспокоихме и решихме че е момента е дошъл 😀
Момичета, днес трябваше за пусна тсх, глюкоза и инсулин ( имам много лека инсулинова резистентност приемам глюфаж от 1000 само вечер) та на своя глава реших да пусна и прогестерон - иначе ми е 11 ден от МЦ дали не сбърках че го пуснах сега ?

# 614
Мишел, Мляс, добре дошли в темата и да не се задържате много!
Прогестерон на 11-ти ден не знам какво толкова може да ти каже, по-добре е ако следиш овулацията да го пуснеш 7 дена след нея отново, успех! Flowers Four Leaf Clover

Мери, минавам под прашеца и го трупам за есента! Green Heart

Одри, този месец минах абразио заради задържания аборт и на епикризата пише 6 месеца да не правим опити, което прави началото на ноември. Следващата седмица ще се видя с АГ-то, а по-нататък и ще следим овулация, за да знам кога да пускам прогестерон, така че ще може да ми каже дали е съгласна с това или 2-3 месеца ще са достатъчни, но така или иначе точно лятото се изпуска, така че няма да правим опити или да има възможност да съм бременна.

За разсейването.. ние вчера си купихме къща с двор! От много време го обмисляме, преди 3 месеца почнахме с търсенето и я бяхме намерили седмица преди да разбера, че съм бременна. Надявахме се двете ни мечти да се изпълнят едновременно, но сега поне тя ни разсейва и ни запълва времето. Вчера ходихме за първи път като вече наша, окосихме и боднахме няколко домати и чушки в градината. Flowers Tomato

Общи условия

Активация на акаунт