"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 10

• 18 836
  • 457
  •   1
Отговори
# 135
здравейте на всички.Казвам се Петя от Белослав обл.Варна съм. Имам 2 дечица момиченце на 4г. и момченце на 5 месеца.Имам много дрешки нови и много запазени,които искам да даря на някои дом.Моля да ми кажете къде да ги изпратя или занеса и има ли някакава процедура по която трябва  да се обработят дрехите.

Здравей, Петя!
Единственото изискване за дрехите е да са здрави, чисти и запазени. Колко много имаш предвид!? Thinking
Мога да ти дам моя адрес и да ми ги пратиш по пощата или куриер. Но моля те, нека първо уточним това колко са и за каква възраст ще са тези, които ще ни изпратиш. Praynig

Поздрави,
Веси

# 136
здравей!Дрехите са бебешки приблизително от 0 до 5 - 6 месеца и по големи 2-3г. предимно за момиченца.Относно количеството приблизително един/два чувала от по 70л./които са за отпадъци/

# 137
здравей!Дрехите са бебешки приблизително от 0 до 5 - 6 месеца и по големи 2-3г. предимно за момиченца.Относно количеството приблизително един/два чувала от по 70л./които са за отпадъци/

Доста, значи. В момента мястото ни е кът. Ще изчакам и другите момичета да се появят и предложат нещо. Аз мислех, че става дума за 1-2 торби ... колкото всъщност има къде да сложа вкъщи.

Като стана дума за багаж - момичета, имайте предвид, че вкъщи имам кашони със сандалки и летни дрешки, знам че е рано, ама да си кажа, че като гледам времето какво е - току виж от другия месец тръгнем по блузка с къс ръкав. hahaha

# 138
аз отпадам за неделя, колегата ми е болнични и до сряда съм всеки ден на работа  в склада мога да отида след сряда, ако не стане нещо инцидентно,  ако са много спешни обувките ще помоля Дамаянти и Хапка да видят какви са Praynig

# 139
аз отпадам за неделя, колегата ми е болнични и до сряда съм всеки ден на работа  в склада мога да отида след сряда, ако не стане нещо инцидентно,  ако са много спешни обувките ще помоля Дамаянти и Хапка да видят какви са Praynig
Ютията за Марина е при мен, ако ходиш ти или някой друг да знаете Peace

# 140
  Аз съм свободна в събота и неделя следобед, който има поръчки са обувки да каже колко и какви трябва да търся.

# 141
Ютията за Марина е при мен, ако ходиш ти или някой друг да знаете Peace

ходя често трябва да се разберем с теб но след сряда ( надявам се)

# 142
  • sofia
  Аз съм свободна в събота и неделя следобед, който има поръчки са обувки да каже колко и какви трябва да търся.

Евка,аз ще искам за Доганово-около 20 -30 4ифта,номера от 32 нагоре......Ти ги преецени.ХУбаво е моми4етат от Видин и Пловдив да си кажат за да могат да си организират взимането на техните обувки newsm78
За Перник и Кюстендил  Thinkingоколо 30-40 4ифта от 21 до 30 номер....Нека и Ели каже(или тези,които ще пътуват до там) ......

за майката от Шумен дето ви писах положението е следното.4овек от СФ ще пътува във вторник за там и каквото изровя от тукашният склад ще изпратя-дрешки,спално бельо,корито,повивалник.Руми,недей да търсиш при теб,няма кой и кога да го вземе Rolling EyesЩе опитам да посъбера и  от майките от квартала нещо..........

Децата са ми болни ве4е и двете Sad и излизането до вторник ми е проблем.

Забравих да кажа(виждам,4е писна ми не е писала),4е 4аст от децата от Доганово са прегледани,Жени ще организира и останалата 4аст с Дун4ев, а отделно тези,които имат нужда ще ги прегледат в МА.Като цяло са доста зле с о4ите Sad

ми newsm78,това се сщам сега

# 143
Роси за майката от Шумен, кога ще се ходи пак след вторник, има бебешко, има новородено то е подредено и надписано само трябва някой да ти го донесе, аз мога в четвъртак като почивам но ще е заминал човека, сега освен Дамянти ли Хапка ако могат да ги вземат и да ти го донесат

# 144
  • София
Цеце (Овне), извинявай, че не успях да дойда днес  Sad и не се и оабдих даже.Просто нямаше как  Embarassed
Ако още ме искаш може да се разберем за утре нещо  newsm78
Колко чифта са тези обувки та за толкова места ги гласите по 30-40 чифта  ooooh!

# 145
  • София
Къде и кога трябва да се занесат тези неща Руми?

# 146
  • sofia
Цеце (Овне), извинявай, че не успях да дойда днес  Sad и не се и оабдих даже.Просто нямаше как  Embarassed
Ако още ме искаш може да се разберем за утре нещо  newsm78
Колко чифта са тези обувки та за толкова места ги гласите по 30-40 чифта  ooooh!

незнам колко са ,но 11 кашона ми зву4и много......По 10 4ифта в дом пак ще е нещо.За това и казвам Ева да прецени Hug,тя е наясно с вси4ки домове Simple Smile
Иве,аз 4акам да ми се обадят утре за да се видя в понеделник с 4овека,който ще пътува.Тогава ще му дам и нещата,които междувременно трябва да имам в мен.А някои са в склада в Симеоново и трябва да ги взема оттам Wink-коритото,дрехи.......
Не е фатално ако от Люлин няма да можете да дойдете до понеделник.Не о4аквах толкова скоро пак да се обадят социалните от там,а е хубаво да им ползваме транспорта.В тамошното звено майка и бебе имали няколко майки с бебета,нищо няма да е излишно WinkТака 4е ще им дам и за другите бебетата неща Hug
Но ако все пак някой може да дойде до нас ще съм му благодарна.

# 147
Иве в склада на скрина има пликове надписани, новородено, бебешко, ако можеш да го вземеш и да го занесеш на Роси, щом има и други майчета няма да е излишно а и ще освободим малко склада, освен тези 11 кашона до стената има още 3 с обувки а и в чувалите които оставих в четвъртак има един чифт ботушки 21 номер и обувки

# 148
  Изписахме цял роман, а поне аз не разбрах всичко. Определено трябва да си правим някаква чат-среща. Кога ще се ходи в Доганово? С Митко можем да отидем до склада в понеделник следобяд и после да ти ги докараме, Роси.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт