"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 10

• 18 870
  • 457
  •   2
Отговори
# 150
ИСКАМ ДА КАЖА, ЧЕ ДНЕС ПРЕГЛЕДАХ ОБУВКИТЕ. ПОВЕЧЕТО СА ЛЕТНИ-ПЛАТНЕНКИ, САНДАЛИ,ЛЕТНИ МЪЖКИ,.ИМА БЕБЕШКИ , КОИТО СТАВАТ ЗА ВЪТРЕ, ИЛИ ЗА НАВЪН, НО ЛЯТОТО .ИМА ЕСЕННИ ДАМСКИ И МАЛКО ТОПЛИ-ДЕТСКИ. УСПЯХ ДА  ОПИША САМО ДЕТСКИТЕ ЗА ТОЗИ СЕЗОН . ПО КЪСНО ЩЕ ГИ ПСОЧА В ТЕМАТА ЗА СКЛАДА, ПОНЕЖЕ МИСЛЯ, ЧЕ ТАКА ЩЕ БЪДЕ ПО- ЯСНО.[/size]

# 151
Цеце (Овне), извинявай, че не успях да дойда днес  Sad и не се и оабдих даже.Просто нямаше как  Embarassed
Ако още ме искаш може да се разберем за утре нещо  newsm78
Колко чифта са тези обувки та за толкова места ги гласите по 30-40 чифта  ooooh!
Не се притеснявай, утре имам ангажимент, колко късно можеш след обяд

# 152
  Аз съм свободна в събота и неделя следобед, който има поръчки са обувки да каже колко и какви трябва да търся.
нещо за неделя да организираме след 16 часа мисля, че за 1-2 ще сме готови.

# 153
  • sofia
  Аз съм свободна в събота и неделя следобед, който има поръчки са обувки да каже колко и какви трябва да търся.
нещо за неделя да организираме след 16 часа мисля, че за 1-2 ще сме готови.

зна4и не са много бройки за това време newsm78Видях списъка  bouquet
предлагам номерата до 31ви  да отидат в Кюстендил(за бебешкиат и другият дом),а другите (по-големите)за Трън и Видин.Ще ти звънна,но говорих и с Ева,ще ги разделите да има и за двата дома.Малко за Трън,малко за Видин newsm78

Цеце,може тези,които са като гуменки да дадем в Медвен(на тях външни не им трябват) ,а и като пантофки да ги ползват някъде.
Добре,ще го съгласуваме и по тел.да не пълним пове4е темата Mr. Green

# 154
Роси, пратката за България тръгна вчера. Ето линк на някои от нещата. http://snimka.bg/album.php?album_id=94311
Допълнила съм пролуките между големите играчки с дреболийки - колички, куклички, моливчета и подобни щуротийки. Има 2 чифта маратонки, спално бельо и дреболии, които не си споням вече.
След около месец трябва да са във Варна. Хората, които транспортират основния багаж с контейнера, ще се оправят с митниничските подробности.
Някой от вас ще трябва да вземе пратката от Пазарджик, нали се разбрахме - ей къде е  Mr. Green

Поздрави и ще пиша повече подробности.

# 155
  • sofia
Роси, пратката за България тръгна вчера. Ето линк на някои от нещата. http://snimka.bg/album.php?album_id=94311
Допълнила съм пролуките между големите играчки с дреболийки - колички, куклички, моливчета и подобни щуротийки. Има 2 чифта маратонки, спално бельо и дреболии, които не си споням вече.
След около месец трябва да са във Варна. Хората, които транспортират основния багаж с контейнера, ще се оправят с митниничските подробности.
Някой от вас ще трябва да вземе пратката от Пазарджик, нали се разбрахме - ей къде е  Mr. Green

Поздрави и ще пиша повече подробности.

ей,супер са,много ти благодарим  Heart Eyes
ще 4акаме да дойдат до Пазарджик и отиваме да ги вземем Crazy

# 156
Обувките до Кюстендил как ще стигнат и кога ще тръгнат

# 157
За Видинската група

на нас за сега не ни трябват обувки ,ние носихме доста нови и втора у-ба ,запазени
и нашите домове нямат нужда от обувки в момента ,четох ,че някъде в Плевенско имат нужда ,нека тези които смятате да ни заделите се разходват на друго място ,ние откъм това перо сме о`к !

# 158
Имам предложения за Великденския базар. Може да ги видите тук http://snimka.bg/album.php?album_id=95185 и да кажете дали стават  Praynig , за да правя още.Някой ако има някакви идеи? Hug Защото май няма много време  Thinking

# 159
  • sofia
За Видинската група

на нас за сега не ни трябват обувки ,ние носихме доста нови и втора у-ба ,запазени
и нашите домове нямат нужда от обувки в момента ,четох ,че някъде в Плевенско имат нужда ,нека тези които смятате да ни заделите се разходват на друго място ,ние откъм това перо сме о`к !

ok,shte go mislim togava Hug

# 160
  ММ-ка много са свежи Simple Smile

# 161
вчера Laleto   bouquet Hug  bouquet ми е донесла няколко плика с дреши, обувки и детски списания, от дрешките заделих за Петя мисля че ще станат на момчето, както и чисто нов анцунг и дънки и яке, отеделих също и обувки, едни зимни, платненки, сандали и чехли, ще видим на кого ще станат
Laleto  Hug Heart Eyes  bouquet много ти благодаря, дрешките са изпрани, сгънати и подредени в пликове надписани по възраст, има половери и понталони за по големите момичета и момчета

Последна редакция: пн, 15 яну 2007, 09:41 от rut

# 162
Обувките до Кюстендил как ще стигнат и кога ще тръгнат
по мен до седмица две ще мина да ги взема защото ще ходя дотам:)

# 163
  • София
Мили момичета,
Нуждая се от вашето съдействие, защото познавате добре домовете и бихте ми дали най-адекватен съвет къде да се насоча, защото нямам възможност за детайлно проучване. Това, което ми трябва, като най-подходящ приемник на дарението е дом, близо до София или в София за малки дечица, като трябва да имате предвид, че ако сградата е в окаяно състояние, или има спешна нужда от някакъв ремонт, мога да бъда доста полезна. Това, разбира се е само насока,
Благодаря Ви, предварително и чакам информация   bouquet

# 164
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Мили момичета,
Нуждая се от вашето съдействие, защото познавате добре домовете и бихте ми дали най-адекватен съвет къде да се насоча, защото нямам възможност за детайлно проучване. Това, което ми трябва, като най-подходящ приемник на дарението е дом, близо до София или в София за малки дечица, като трябва да имате предвид, че ако сградата е в окаяно състояние, или има спешна нужда от някакъв ремонт, мога да бъда доста полезна. Това, разбира се е само насока,
Благодаря Ви, предварително и чакам информация   bouquet

Здравей,
Домовете около София,в които ходим и с които работим са Перник,Кюстендил,Доганово,Трън и Дрен. Ако ни кажеш какво имаш в предвид под ремонт,ще ни улесниш .Всеки един от домовете си има някакви належащи нужди от ремонт,но зависи от средствата,които могат да се отделят за това,от това кой дом ти е най-удобен Hug

Общи условия

Активация на акаунт