"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 10

• 19 063
  • 457
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,
Имам дрешки от първите месеци на моето дете, които бих искала да даря за нуждаещи се дечица, кажете на кого и как да ги оставя?
Също и искам да попитам използвани шишета и биберони / 2 месеца/ биха ли били полезни на някого ?

с най-добри пожелания
със шишетата можеш да се включиш, в Св. Параскева - дом за деца от 0 до 3 в София, знам, че винаги имат нужда, в Перник също. А биберон залъгалки в домовете не ползват

# 286
Спираме събирането на багаж-какъвто и да е Praynig

докато не опразним складовете ,моля не вземайте никакъв багаж Simple Smile

Казвайте кой може да помага с коли до Трън,Кюстендил,Златица,.......Както и закарването на такъв(в кашони,предварително опаковани и подредени) до гарата за Долни Дъбник и Пазарджик.....
Складовете се пръскат,днес съм дала на Доганово 3 4увала,но те си имат дрехи Wink.........

Бебешко-за Св.София,Кюстендил ,Сливен.......
3-7г.-Медвен и Кюстендил,19то ОДЗ.......
7-18 г-Д.Дъбник,Трън,П.Славейков,Медвен........Пазарджик

Az moga da se vkliucha s kola vseki den bez ponedelnik i sriada drugata sedmica sled 4 sledobed Hug

# 287
Роси и аз мога - другата събота или неделя да ходя до където кажеш че е най спешно, мога и да закарам до гарат колкото багаж кажете, само че обясни къде и как

# 288
Zdraveite,
bih iskala da pomogna s kakvoto moga -s dre6ki,igra4ki i dr.ne6ta .Ako se organizirat pak bazari s prodajba na dre6ki vtora raka -sa6to.Imam momi4ence na 4g i 2m. i 4akam vtoro detence septemvri.

# 289
Zdraveite,
bih iskala da pomogna s kakvoto moga -s dre6ki,igra4ki i dr.ne6ta .Ako se organizirat pak bazari s prodajba na dre6ki vtora raka -sa6to.Imam momi4ence na 4g i 2m. i 4akam vtoro detence septemvri.

Здравей!
Те първа планираме различни базари и акции, затова моля те следи темата и когато се случи и имаш възможност участвай. Peace

Поздрави и леко бременеене!  bouquet

# 290
За Златица - мога да организирам изпращане на багаж, а и директорката на дома всяка седмица е в София, така че ще измислим нещо.

# 291
С това време пак съм закотвена в къщи. Няма как да помагам и с превоз- абе чуствам се  Confused Embarassed Confused Embarassed

# 292
  • sofia
айде да направим така newsm78

Стел4е,можеш да поемеш Св.София,ще ти дам адреса.А предварително да вземеш от Люлин бебешко за там,около 3-4 4увала.
Зари ще поеме Златица с неща от другият склад.

Криси,багажа за гарата трябва да е опакован в кашони,надписани за къде ........За Д.Дъбник трябва за деца от 7-18г.Гери ги праща първите ,питай нея Praynig за подробностите HugПомня само,4е имаше сутрешен влак около 9.00........

Миленка и Ванката да поемат Кюстендил.Но ако Сашо на Ели идва ще пратим по него Wink
Медвен ги 4акаме тук,но нещо не идват newsm78А по тях ще пратим бебешко за Сливен Wink

Аз ще поема 19 ОДЗ и Доганово,както и ако се наложи Пазарджик.
ако има други идеи  bouquet

# 293
  • sofia
зна4и за Пазарджик ще пращаме дрехи и малко неща за у4илище.Аз ще мога най-рано сряда да отида до Симеоновският склад и да подреждам кашони за там WinkКОето ще ре4е ,4е 4етвъртък ще ги пусна........Това ако вси4ко е наред и не изко4и нещо супер неотложно.

Във вторник ще ходим с Murzel до Доганово за филма й ,и ако има желаещи моля да заповядат HugСутринта към 10.00 трябва да сме там Peace

# 294
За медвен другата седмица ще взема пампите и Роси само да свирнат преди да дойдат.
Ако има влак в 9 ми е супер удобно преди да ида на работа да ги оставя на гарата, но ще уточня с Гери. Ще ги опаковам в кашони, не е проблем Peace

# 295
Няма да мога във вторник да дойда до Доганово. newsm45
Ако има нещо за Драгалевци?! Така или иначе сега си пиша с една мама, която ще ми донесе памперси за там. Пък и мисля веднага след грипната епидемия да ида да ги видя малчовците. smile3521

# 296
  • sofia
За медвен другата седмица ще взема пампите и Роси само да свирнат преди да дойдат.
Ако има влак в 9 ми е супер удобно преди да ида на работа да ги оставя на гарата, но ще уточня с Гери. Ще ги опаковам в кашони, не е проблем Peace

ok Kriska,kolkoto uspesh natowari ot pri Ovne,az shte zapochwam da razchistvam drugiat sklad zaedno sas Zari za Pazardjik,Zlatica,Doganovo......

Vese,za DRagalevci niama kakvo,te si imat drehi Wink

# 297
  • sofia
надявам се да сте про4ели във Видинската тема Wink
Миглена Ангелова се  е съгласила да води Великденският концерт във Видин.

И да ви кажа,4е сме канени на този концерт Mr. Green

Последна редакция: пт, 26 яну 2007, 21:59 от lavender

# 298
надявам се да сте про4ели във Видинската тема Wink
Миглена Ангелова се  е съгласила да води Великденският концерт във Видин.

И да ви кажа,4е сме канени на този концерт Mr. Green
Дааа, видах. Страхотни са мацки видинчанки!ЕВАЛА!!!
А с нашия какво става Simple Smile

# 299

Общи условия

Активация на акаунт