"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 10

• 19 040
  • 457
  •   1
Отговори
# 300

smile3501

Радвам се, че бабата-майка и дядото-баща ще имат на кого да разчитат, защото ние ги позабравихме малко. Надявам се също и статията да не е с цел реклама или ПР - както не веднъж се е случвало, а обещанията да бъдат реализирани.
Дано са живи и здрави, за да отгледат малкия сладур, да го възпитат подобаващо и да му осигурят нужното образование. newsm17

# 301
Здрвейте пак от мен.Много се зарадвах на статията -постъпкта на възрастните хора е достойна за уважение. И пак хубавото е рче има  добри хора които помгат.Аз не мога да помагам с парични средства ,но с дрешки и работа  съм на ваше разположение.

# 302
момичета ,
искам да споделя от името на цялата група на ДМБ ,че
на 19.03.2006 от 18.30 в залата на Общински Драматичен театър
ДБМ Видин съвместно с Община Видин в лицето лично на Кмета г-н Д-р Иван Ценов
организира
Пролетен благотворителен концерт  с водеща г-жа Миглена Ангелова /Искрено и лично /
Набраните средства ще се разходват за Дома в Белоградчик и дома  в Ново село

участие ще вземат местни фолклорни ансамбли и танцови  групи

момичета ,ако имате идеи за участници -известни и неизвестни ,готови де участват благотворително пред  видинската общественост ,Вие сте ,давайте идей !

Поканени сте всички ,вие ,момичета  Hug!

Последна редакция: сб, 27 яну 2007, 23:05 от lorys

# 303
Ще се пробвам да дойда на концерта, всъщност ако има с още кой да ида - съм сигурна. Peace
Мога да ти съдействам с координати. Ама насочи ме в кое поприще те интересуват хора.
Примерно ПР-ката на Графа е отворена за подобни събития до колкото знам, мога да ти дам нейния мобилен. Мисля, че той е подходящ. Peace
По стечение на обстоятелствата повечето ми познати са малко фолк. Blush Crazy

# 304
Ще съм много лаконична. Защото съм бясна. И стресирана. Днес бях при Бранимира и видях Ицко. Едно 7 месечно посинено по лицето бебе. Няма да ви описвам подробности, защото ще избеснея пак и накрая ще се разрева от безпомощност. Викана е полиция. Мариан е бил 24 часа в районното. Бранимира още в понеделник ще се изнесе. Няма да пиша все още подробности, защото е опасно да се изнася в момента информация, но ще ви пиша другата седмица как се развиват нещата. В понеделник сутринта ще съм в ДВН, ще се погрижим за подробностите и след това ще ви пиша за цялата тази малоумна история, за която ми се крещи като идиот, за да ми мине. НЕ МОГА да гледам насилие над деца, НЕ МОГАААА!
Извинете ме. Спирам. Всичко е под контрол в момента да се надяваме.

# 305
  • sofia

smile3501

Радвам се, че бабата-майка и дядото-баща ще имат на кого да разчитат, защото ние ги позабравихме малко. Надявам се също и статията да не е с цел реклама или ПР - както не веднъж се е случвало, а обещанията да бъдат реализирани.
Дано са живи и здрави, за да отгледат малкия сладур, да го възпитат подобаващо и да му осигурят нужното образование. newsm17

4ух се с Иво ,детето е добре  Hug
Собственикът на майонеза Краси продължава постоянно да им помага ,както и други хора от района.Ще помисли как да сме полезни и ще ми каже.

Светле,ще дойдем непременно Hug

Ивет,когато е удобно и сигурно ни кажи как са Брани и Ицко Praynig

# 306
  • София
Ивет, утре мислех да ходя до Люлин. Ще ти звънна да ми кажеш какво ще правим...Нямам думи...Имам само идеи как да му размажат главата на този малоумник....Моля те, дръж ме в течение.

# 307
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ще съм много лаконична. Защото съм бясна. И стресирана. Днес бях при Бранимира и видях Ицко. Едно 7 месечно посинено по лицето бебе. Няма да ви описвам подробности, защото ще избеснея пак и накрая ще се разрева от безпомощност. Викана е полиция. Мариан е бил 24 часа в районното. Бранимира още в понеделник ще се изнесе. Няма да пиша все още подробности, защото е опасно да се изнася в момента информация, но ще ви пиша другата седмица как се развиват нещата. В понеделник сутринта ще съм в ДВН, ще се погрижим за подробностите и след това ще ви пиша за цялата тази малоумна история, за която ми се крещи като идиот, за да ми мине. НЕ МОГА да гледам насилие над деца, НЕ МОГАААА!
Извинете ме. Спирам. Всичко е под контрол в момента да се надяваме.

Иве,направо ме разплака Cry........И явно историята с Бранимира се задълбочава всеки път #2gunfire Не разбирам,защо това момиче продължава да живее с това чудовище, не разбирам,и защо социалните,които ги "наблюдават",нищо не правят....... Кажи,ако имаш идея как ние можем да се намесим, ти си най-вътре в нещата..

# 308
Мери и аз чаках досега някакъв живот от социалните. Но явно и те не са могли да се намесят досега, защото са били лъгани и информация е била прикривана, и от Мариан, и от Бранимира. Вече всички обаче са свидетели, че става въпрос за насилие и Агенцията за ЗД се е намесила много сериозно.
Ако имам нужда от някаква помощ непременно ще свиркам. Първото най-важно нещо е да изнесем Ицко от ДВН-то.
После с  мъжа ми обмисляме възможностите за сезиране на прокуратурата.

Еми, всички му точат зъби на тоя #$@#*&^@*&#^$. А е кихнал, а ще го смачкат.
Обади ми се когато можеш да се разберем.

По случая разбрах много неща, но ще ви ги пиша утре, когато се подсигуря, че Брани и Ицко са на сигурно място.

Днес ми се обади Мария от Роман. Днес има рожден ден Цвети на Люси. А Кико на Мария има рожден ден в петък. И двамата сладури стават на 1 годинка. Предполагам, че в събота ще пътуваме до там, за да занесем подаръци и да донесем снимки.
Добрата новина е че Мария е уредила час за операция на Кико началото на март в Горна баня. Ура! В края на февруари започват изследвания и се надявам този път всичко да е на 6.

Да попитам - има ли в склада някакви дрешки за едногодишни, играчки да им занесем? Може и някакви дрешки за Мария ако има.

Последна редакция: нд, 28 яну 2007, 16:00 от Yvette

# 309
  • sofia
без да знам инфото,което Ивети ще сподели.........си мисля,4е Брани е за  #2gunfire
Може и да съм крайна,но прави на маймуни и нас,и социалните и ДАЗД......

И все си мисля,4е Ицко не бива да е при нея newsm78

Деси и Алекс как са?Деска си търсеше работа,а Алекс го гласяха за градина,знаеш ли какво е положението?

# 310
Ивет не знам какво е положението в склада в Люлин но вторник почивам и мога да отида и да отделя дрешки за 1г. само ми кажи Мария горе долу колко е висока и колко кг. е като мен или е по слаба и ще видя и зая нея

# 311
без да знам инфото,което Ивети ще сподели.........си мисля,4е Брани е за  #2gunfire
Може и да съм крайна,но прави на маймуни и нас,и социалните и ДАЗД......

И все си мисля,4е Ицко не бива да е при нея newsm78

Деси и Алекс как са?Деска си търсеше работа,а Алекс го гласяха за градина,знаеш ли какво е положението?

И аз все си мисля,че направихме грешка,че оставихме Ицко при Бранимира........не ,че зависеше от нас, ама в този случай,май щеше да е по-добре Ицко да е далеч от тях....И пак се сещам,че тези момичета не знаят как да бъдат добри майки....То ,ние като родим,не знаем кое как,но поне имаме кой да ни каже и покаже......Преди месец и нещо се срещнахме с няколко други организации,и има идея да се направи общ проект ,подобен на "Майка и бебе",където майки като Бранимира,ще се "обучават " как да бъдат майки,как да се справят сами,без насилници-бащи около тях,как да оцеляват,и да осигурят спокойно детство на децата си.Дано се получи,защото случаят с Бранимира,ме кара да мисля,че има спешна нужда от това именно сега.Стискайте палци Praynig

# 312
Това би било,чудесно ако се осъществи! Като чета всичко това ,а и не само това ,явно тези момичета наистина не знаят как да се справят с отглеждането на децата си и осигуряването но тяхната безопасност...Дано наистина да може да се направи нещо по въпроса! Praynig

# 313
Ще се пробвам да дойда на концерта, всъщност ако има с още кой да ида - съм сигурна. Peace
Hug Hug Hug

Мога да ти съдействам с координати. Ама насочи ме в кое поприще те интересуват хора.

ами нещо от сорта на формациа Етника ,Теодоси Сп . , Ибряма и в моменат се лутам и аз ,нещо не прекалено скучно ,може би от 80-те ,някой група ,знам  ли ,искаме да го направим супер ,искаме помощ !!

# 314
Hug Hug Hug

ами нещо от сорта на формациа Етника ,Теодоси Сп . , Ибряма и в моменат се лутам и аз ,нещо не прекалено скучно ,може би от 80-те ,някой група ,знам  ли ,искаме да го направим супер ,искаме помощ !!

Сега се сещам за  Ирра - певицата.Тя живее в Силистра, майка е от скоро/близо 2 год./, сега издаде нов албум или клип, Веси,ако можеш с нея да се говори,ще е добре Hug

И аз имам идея да дойда на концерта,стига малчо да е готов вече да пътува,така че живот и здраве, моето фемили ще бъде там Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт