"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 10

• 18 939
  • 457
  •   1
Отговори
# 165
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета, напомням ,че талоните за петрол от ТЕМПО вече са в мен,така ,че, ако има спешни нуждаещи се - да заповядат,ако не - ще ги раздавам в сряда,на срещата Grinning

# 166
  • sofia
нещата за самотното май4е от Шумен са предадени :hug:4акат и второ след 2 м.Дала съм им доста дрешки ,корито,повивалник...Ще се обадят от Соц.служби ако имат пак нужда от нас Wink
В таомшното звено Майка и Бебе имат ресурси за още май4ета.Пиша го за да си знаем ако се наложи да настаняваме моми4ета,4акащи бебета .

# 167
на Марина и е счупена пералнята, ако излезе нещо от някъде моля да я имате впредвид, и аз ще следя

# 168
Някой може ли да ми каже колко ще продължи срещата в сряда?Аз ще дойда със сигурност.
А за обувките отделете колкото е възможно,40 чифта са достатъчни,не повече.
Ще се видим в сряда. Hug

# 169
Имам една торба бебешко + носните кърпички и мартеничките (знам,че е рано ), за които бях писала. С кого ще мога да се уговоря нещо да ги дам? На 18,19,20... ? Удобно ми е в Студ. град, Младост 1,2, Драгалевци, центъра  Praynig

# 170
  • sofia
Някой може ли да ми каже колко ще продължи срещата в сряда?Аз ще дойда със сигурност.
А за обувките отделете колкото е възможно,40 чифта са достатъчни,не повече.
Ще се видим в сряда. Hug

Ели,поне 2    4аса
а обувки незнам кой ще ти докара newsm78

ММка,аз знам къде си и ще се опитам в петък да мина през Бонсист Hug

# 171
Добре, Роси. Не исках да те притеснявам, че нали сте болни  Cry  До 26ти нямам мърдане от София, че с тези изпити...  ooooh! Ще ти домъкна тогава и още учебници  Heart Eyes

# 172
  • sofia
Добре, Роси. Не исках да те притеснявам, че нали сте болни  Cry  До 26ти нямам мърдане от София, че с тези изпити...  ooooh! Ще ти домъкна тогава и още учебници  Heart Eyes

хадявам се до петък да са по-добре и да дойда Hug
ще ти пиша като съм готова Simple SmileЗа кой клас са у4ебниците newsm78

# 173
За 9ти са. В София за съжаление нямам писи и няма да мога да влизам често във форума, затова ако можеш пусни някой смс - 0887/067255  Praynig

# 174
Имам една торба бебешко + носните кърпички и мартеничките (знам,че е рано ), за които бях писала. С кого ще мога да се уговоря нещо да ги дам? На 18,19,20... ? Удобно ми е в Студ. град, Младост 1,2, Драгалевци, центъра  Praynig

Уча и работя в Студентски град. Живея в Младост и Драгалевци. Моля те, задръж мартеничките, докато ми свърши сесията, тоест до 2.02. Praynig От 5.02. започвам да подготвям 1 март, ако не се разберем нещо друго в последствие. Peace

# 175
Имаме пратени в България известна сума пари, събрани от канадски и една американска мама, около 100-тина$ и  малко козметика, пратката е в братото, който живее и учи в Студентски град. Моля, на когото е удобно да ги вземе да пише, за да му пратя телефона.
Поздрави на всички!!!

# 176
Имаме пратени в България известна сума пари, събрани от канадски и една американска мама, около 100-тина$ и  малко козметика, пратката е в братото, който живее и учи в Студентски град. Моля, на когото е удобно да ги вземе да пише, за да му пратя телефона.
Поздрави на всички!!!

Аз уча и работя в Студентски град. Ако друг не изяви желание и възможност да ги вземе, ще го направя аз. Peace

# 177
Може ли да кажете нещо повече за срещата утре? newsm78

# 178
Грешка Embarassed,по-скоро да не забравите да разкажете как е минала срещата утре!Поздрави на всички момичета от Видин и Пловдив Hug

# 179
Мили момичета,
Нуждая се от вашето съдействие, защото познавате добре домовете и бихте ми дали най-адекватен съвет къде да се насоча, защото нямам възможност за детайлно проучване. Това, което ми трябва, като най-подходящ приемник на дарението е дом, близо до София или в София за малки дечица, като трябва да имате предвид, че ако сградата е в окаяно състояние, или има спешна нужда от някакъв ремонт, мога да бъда доста полезна. Това, разбира се е само насока,
Благодаря Ви, предварително и чакам информация   bouquet

В София също има домове, отговарящи на условията ти Hug Предлагам ти да се обадиш на някой от телефоните в началото на темата или да оставиш твоя на лично съобщение, за да се чуем и да се разберем в подробности. Ако искаш, на лични мога да ти изредя кой дом от какъв ремонт се нуждае и ти съответно да си прецениш   bouquet

Вчера приготвих два гоооолеми кашона за Долни Дъбник - единият с дрехи за момичета, а другият - за момчета. Дрешките са ми донесени почти изцяло от няколко колежки на мъжа ми и останах много доволна от вида им - почти нови или нови, много качествени (доста от тях са маркови!), изпрани, прилежно сгънати и дори ... напарфюмирани  Laughing Казвам го, понеже неведнъж съм участвала в акции по сортиране и съм се нагледала на какви ли не простащини Sick Между тях имаше и дамски костюми и панталони в делови стил, които съм отделила и си мисля да пратя на Петя и Марина от Драгалевци, понеже на децата от дома със сигурност няма да са им от полза.

Руми, ти кога мислиш да прескочиш до Марина? Можем да отидем заедно Hug Освен това, имам и два пакета с памперси, които мога да й занеса (само трябва да видя за колко големи деца са).

Общи условия

Активация на акаунт