Боледуване на децата ни-тема 72

• 43 605
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 120
  • shumen
Мими,аз мажа с арника.Моя и той е все в рани и все гледа да се катери и бяга.
Прея,според мен няма смисъл.Аз използвах джинджира,но моя го щипеше и пищеше.

# 121
Много съм притеснена. След 3 дни прием на венозен антибиотик детето продължава да има температура. Вдига до 39.0, сваля при прием на антипирептик и след това пак. Предполагам кръвна картин ще му пуснат днес. Моля кажете, ако някой е имал подобен случай, поне малко да се успокоя. В болница сме, под лекарско наблюдение, казват че е нормално, но аз съм в тотален шок.

# 122
Аз и таткото пак сме болни ..според мен ни повтаря нещо но съм изтощена физически и психически

# 123
  • shumen
Натали,изчакай и днес.След 3-4 прием трябва да е по добре детето вече.

# 124
Мими,аз мажа с арника.Моя и той е все в рани и все гледа да се катери и бяга.
Прея,според мен няма смисъл.Аз използвах джинджира,но моя го щипеше и пищеше.
Арника на Бочко или просто арника 😁

# 125
  • shumen
Мими,арника просто,но и на Бочко ще свърши работа.

# 126
  • Пловдив
Миналата седмица падна скъса клина охлузи коляно и китка,на другия ден й се поду окото бях писала...точно минава то, тука има ден, два мазане и вчера снощи искала да се качи на леглото ама да мине и върху двете одеала, а сме и с топ матрак и не е могла да се качи хлъзна се и под носа е разцепена ....едно след друго рев🤯 до небесата с риванол промих с клечка за уши какво друго може да се сложи 🙄
Мимка аз мажа с Арнигел,но в аптеката ми препоръчате тези и ще ги взема и тях да пробвам,че ние постоянно сме в синини,джонги или хематоми.

# 127
Natali, вирусът е такъв в момента. Децата ми на шефа ми са с такова чудо, по 7 дни имаха температура, след това започнаха венозен антибиотик и системи и се оправиха. Разбира се, направиха и по един хубав бронхит с вентолин и пулмикорт. Ходейки навън, гледам че децата пак са масово с ларингит и бронхит, та' явно пак това върви.

# 128
Аз само се моля да свърши тази учебна година без повече разболяване, включително от плуването, на което ходят и двете деца...
Вашите деца ходят ли на плуване, моите никога не са лепили вируси от плуването, групите са с максимум 10 деца, но много се чудя дали да ги спирам лятото с оглед да избегнем чревните вируси....че там нали се къпят дупета и се плюнчат във водата.

# 129
Аз чакам да стане на 4 да го запиша на плуване ,миналото лято се разбихме от чревни вируси детето от яслата постоянно ги лепваше и ги подкарвахме и ние с таткото е толкова през живота ми не съм повръщала честно ...

# 130
Лятото моите никога не ходят на градина, то през годината едва смогваме да ги излекуваме, камо ли и лятото. Тази година малката почтш не ходи на градина (втора група), всеки път като иде за седмица после 3 седмици не можем да я оправим, пък и винаги лепи и бактерии и заразява и сестра си. Голямата е първи клас и от там много нещо влачи, има толкова много отсъствия, че госпожата спря да ги пише.

# 131
  • Пловдив
Аз я водя моята на плуване всяко лято , сега ще е трета поредна година. Досега не се е лепвала с нищо оттам.

# 132
  • shumen
Моя не иска и да чуе за плуване.Но преди морето му давам пробиотик,че от там винаги си носим ентеровирус.

# 133
Възпалена трета сливица и отит. От тази сутрин е без температура.  2 дни и половина след започването на венозния антибиотик.

# 134
Аз се чудя дали изобщо да я пускам дъщеря ми или вече септември. Тя иска да ходи, харесва и, с това проблеми нямаме, обаче с боледуването просто е ад. Тази седмица така или иначе си я оставихме вкъщи, но наистина не знам дали да я пусна следващата седмица или не. Няма оправия - отиде, на 2-3-4 ден я прибираме болна, айде тоя път мина само с едни антибиотични капки за нос, Изопринозин и сироп за кашлица, но нямам никакво намерение цялото лято да го изкараме с това темпо, два дни на градина, две седмици вкъщи да се лекуваме. Отделно от това винаги, винаги заразява и мен, а този път и баща си и вече и ние едвам издържаме да работим и да боледуваме. Мислех си да ходя да се моля на някоя директорка на училище да я запиша в предучилищна от септември с надеждата, че там ще е по-добре, но тя тръгна на градина с предния набор и ще видя голямо опъване, докато я вземат някъде.

Общи условия

Активация на акаунт