Боледуване на децата ни-тема 72

• 43 602
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 105
В нашата група варицелата продължава до 26.05...вече трето дете има .....
И си обикаляме из групите където може 😁

# 106
В нашата група варицелата продължава до 26.05...вече трето дете има .....
И си обикаляме из групите където може 😁

При нас вече е трети месец карантината 😆 всички я изкараха почти.

# 107
При нас от 24 деца само синът ми и едно момиченце изкараха варицела...

# 108
  • Пловдив
И при нас така от 25 деца първа беше дъщеря ми и след някой ден още едно детенце.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 22:40 от samantinia

# 109

Еха, как е възможно. Тъкмо се чудих дали в нашата група е възможно да не минат всички деца, понеже остават около 4-5 може би, които още не са се заразили, моето включително.

# 110
  • shumen
На малко дете  и аз не бих рискувала да не дам АБ,ако е нужно.
Моя беше първия я групата с варицела и след него почти всички я изкараха.
За ваксината трябва да е здрав мисля.Но внимавайте,че колежка с такава хрема се докара до болки в ушите и решила да си купи и слага капки на своя глава,а не трябвало.

# 111
Интересното е че детето на приятелка игра с него с цел да се зарази ядаха с една лъжица и пиха от една чаша ами не се зарази ...

# 112
Това пък да си буташ детето умишлено да се зарази…. И все пак, връщам лентата назад и си казвам: изкара я варицелата, поне това няма да мисля.

# 113
Миналата седмица падна скъса клина охлузи коляно и китка,на другия ден й се поду окото бях писала...точно минава то, тука има ден, два мазане и вчера снощи искала да се качи на леглото ама да мине и върху двете одеала, а сме и с топ матрак и не е могла да се качи хлъзна се и под носа е разцепена ....едно след друго рев🤯 до небесата с риванол промих с клечка за уши какво друго може да се сложи 🙄

# 114
Аз слагам вазелин на раните, въпреки че не е най-полезното нещо, но омекотява, не залепват лепенките и не щипе както повечето кремове.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 10:54 от Ваня А.

# 115
Малее мими твоята щерка и тя като моя хубостник грам не я свърта ...ако не го изкарам навън къщата ще падне ...

# 116
След работа веднага я взимам и два часа бяхме на площадка....ей няма умора и след още два падна се разцепи 🤯

# 117
Миналата седмица падна скъса клина охлузи коляно и китка,на другия ден й се поду окото бях писала...точно минава то, тука има ден, два мазане и вчера снощи искала да се качи на леглото ама да мине и върху двете одеала, а сме и с топ матрак и не е могла да се качи хлъзна се и под носа е разцепена ....едно след друго рев🤯 до небесата с риванол промих с клечка за уши какво друго може да се сложи 🙄
Аз слагам ШС 3, разтворена в капка вода, ако не дава слагам докато спи. Иначе гланц за устни от моите, тип вазелин, за да не е сухо мястото и да може да зарастне.

# 118
Сега открих пъпка на дъщеря ми на гърба, с мехурче, най-вероятно е варицела (в групата им има). Имам джинджира спрей, дали мога още сега да почна да пръскам?

# 119
По-добре не, няма смисъл. Аз съм пробвала някакво гелче, но щипеше ужасно. Бях доволна от една пудра, която правеха в аптеката, но мажех не 3 пъти на ден, а колкото пъти се оплаче, че сърби.

Общи условия

Активация на акаунт