Боледуване на децата ни-тема 72

• 43 687
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 180
Все едно описвате моето дете. Нищо не правим освен да промиваме с физиологичен разтвор. При нея това е леко възпалена трета сливица и докато е надута ще хърка. Като се успокои- спира и така до следващия път. Не капем капки.
В същото положение сме ....

# 181
Моето пък излезе ли навън в някакъв момент му тече прозрачна водичка от носа нито е запушен нито има някаква симтоматика в къщи му е сух но излезе ли навън вадя кърпичка ..

# 182
Най-вероятно е увеличена третата сливица в момнта.

# 183
  • shumen
Ликеуйнд,това е от е третата сливица.При моето също се получаваше така.
Мартина,дано е добре детето.

# 184
Здравейте, искам да заведа детето на УНГ, да му видят сливиците как са, има ли трета сливица, но една приятелка ми каза, че не е сигурна, но трябвало да бъде здрав, за да се разбере дали има нещо. Вярно ли е това? Тоест ако детето ми е болно и го заведа няма как да се разбере дали има нещо нередно попринцип? Последния път изкара гнойна ангина, тази нощ пък голямо кашляне с давене, че чак повърна. Как да я успокоя тази кашлица? Чудо.

# 185
Здравейте, искам да заведа детето на УНГ, да му видят сливиците как са, има ли трета сливица, но една приятелка ми каза, че не е сигурна, но трябвало да бъде здрав, за да се разбере дали има нещо. Вярно ли е това? Тоест ако детето ми е болно и го заведа няма как да се разбере дали има нещо нередно попринцип? Последния път изкара гнойна ангина, тази нощ пък голямо кашляне с давене, че чак повърна. Как да я успокоя тази кашлица? Чудо.

Да, трябва да е здряво. Като са болни на всички им се увеличава сливицата.

# 186
И аз съм с такава кашлица чак се задавям ...

# 187
Моето е добре, оправи й се гласа, няма кашлица, няма нищо. Ноо вчера падна с тротинетката. Все едно е била на боксов мач. Ама квото и да е, утре отива на градина.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 07:55 от Marthina

# 188
Моето дете пък се събуди с новината “мамо, запушен ми е носа”. Оф оф оф 😖 и наистина му е запушен.

# 189
Аз да кажа, че на моето дете световъртежа мина седмица или две след като оздравя от сопола, с който световъртежа започна.

# 190
Мартина, не знам мажеш ли я с нещо, но може с Траумил, много бързо ще и мине.
На моята и се обостри алергията, тъкмо оздравя, спря и сопол, спря кашлица, тъкмо смятах утре да я пускам на градина и от вчера като започна едно непрестанно кихане и от време на време тече водичка от носа...и тая седмица ще е вкъщи явно.

# 191
Аз точно това си мисля дали не е от цъфтежите сополът на синът ми ..

# 192
Моята хърка,кашля сухо-рядко след спане и рядко киха. ...но затова никой няма да ми даде болничен.

# 193
Здравейте, аз скоро не съм се включвала, но малкия изкара цели 3 месеца здрав, даже и без сопол… и от 14ти април пак сме в омагьосаният кръг…. Та да си се оплача да ми олекне….
Накратно - тонзилит на 14.04 - 1 седмица лечение. 1седмица здрав, след това бронхоспазъм (от изследванията излезна, че е вирусно). Излекувахме спазъма, но следващата седмица -  лечение на запушен нос и на 17.05 направи уртикария - при положение, че 4ти месец пиеше Ефира и беше 10ти ден на Рупафин (с алергия към тревни полени е). Така и незнам от какво стана - нищо ново не е ял, нито е пил ново лекарство…. На идея си нямам от какво стана.
Та… вкараха ни в болница - единственото решение бил Урбазона…
От вчера започна пак да се запушва носът - има секрет, но не е обилен.
Днес ни изписаха от болницата, след консултация с УНГ - алергичен ринит било. Е как на 3 противоалергични + Урбазон + системи с хипертоничен разтвор се влошава състоянието на ринита?!
А… и от обяд вече подкашля.
Та…. Направо ми се изправя косата… незнам вече на какъв лекар да го заведа… Аааа забравих и да кажа - с нисък хемоглобин е и високо ниво… на незнам си какво - при хематолог да идем да се уточни дали е с анемия…

# 194
Е от всичко прочетено ми направи впечатление че един лекар не се е намерил да му постави диагноза и лечение само ви карат да обикаляте от един на друг и си ги изсмукват от пръстите ...

Общи условия

Активация на акаунт