Отговори
# 105
"Човек разпознава себе си само в друг човек"

# 106
Не е много оригинален, но двамата ми харесват.

# 107
  • София
Много са хубави! Пу-пу, да не са им уроки…

Керем изглежда подмладен - какво правят една къса коса и наболата брада. Heart Eyes

# 108
Всичко започва в асансьор... Плакатът е статичен, но и мястото на действието предполага тази статичност. Погледите също. Двама непознати в асансьор...

Асансьорът ни води нагоре надолу по етажите също както и в живота има етажи. За мен акцентът е върху ръцете. Неговите са прибрани отпред, пази всичко за себе си, замислен е или по скоро брои секундите до крайната спирка. Бърза да слезе. Нейните са отзад също като ръцете на измамниците и крадците. Винаги е готова за действие. Целенасочено да мами, все пак така изкарва  прехраната си. А това е "изкуство".
По важен ще бъде момента, когато погледите им се срещнат. Тогава статичността ще изчезне. И ще се разпознаят един в друг.

И ще станат Партньори в престъплението!

😁 Малко се отнесох, но не от вихъра 😉

Харесва ми мелодията на сериала, леко ме пренася в детективските истории за Филип Марлоу, една такава загадъчна.

Фенско творчество

# 109
Мире, страхотен анализ на плаката и си много права, според мен.

# 110
Здравейте само да ви кажа ,че по БТВ от 15:30 ч. започна почукай на вратата ми, отновооо,не знам дали сте разбрали,затова ви казвам.

# 111
Атеш Арджалъ идва... 🔥

Снеже, просто понякога ми идват разни мисли ей така 😉 Има и друго...

Всеки е застанал под името на другия и това всъщност следва мотото на сериала, че човек разпознава себе си в друг човек. Няма случайни неща според мен.

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 20:23 от Miraland

# 112
Sunshine55, благодаря. Flowers Hibiscus

Майкоуу, иска да не спим тази вечер... Heart Exl

# 113
  • София
Тази снимка разтуптя всичко. Дръжте Бърборанка, че припада… Ill

Edit:
Керо вече е налайквал колежката в Инстаграм. Trollface

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 22:26 от Бърборанка с розови очила

# 114
Атеш Арджалъ идва... 🔥

Снеже, просто понякога ми идват разни мисли ей така 😉 Има и друго...

Всеки е застанал под името на другия и това всъщност следва мотото на сериала, че човек разпознава себе си в друг човек. Няма случайни неща според мен.
Аз май хващам пътя за Бодрум Heart Exl

# 115
  • София
Тони, мини да ме вземеш и мен. Wink

Споделям и аз, защото е просто… Nature Fire

Очаквам сериалът да се превежда. Ще си пусна първи епизод с голямо нетърпение. Надявам се чакането да си заслужава и да не ме разочарова проектът, а да ме грабне, както и вас! Hug

# 116
Керем/Атеш.. горещо е

От много работа файда няма, затова всеки момент с Керем си заслужава....особено в такъв горещ ден Grinning

Както и да го погледнеш, все е изгарящ....
Офффф, да бях по млада щях Турция да обърна на длъж и на шир, барем за една снимка и усмивка на живо. Joy

# 117
Момичета направо да се вземаме и дружно към Бодрум, така поединично не става 😂

Първи поглед към Лейла

Феновете творят, много арт 🌼

Ето го басейна, красота 😍

И докато Керо е в Бодрум, Хафса обикаля Сицилия

# 118
  • In the light side of the Moon!
Привет!

Много са хубави! Пу-пу, да не са им уроки…

Керем изглежда подмладен - какво правят една къса коса и наболата брада. Heart Eyes

Като момченце е!
Много са хубави двамата. Браво. Доволна съм за сега и то чок доволна. Sweat Smile

Започнах "Последно лято" да гледам, попадна ми случайно и го загледах от немай къде, че доста сериали свършиха и няма с какво да се приспивам вечер. Та оказа се, че Хавса играе в него. Още съм на 2ри еп де, та нямам впечатления пък и кой знае, колко е стар. Тя като детенце е там.
Сега е млада прекрасна дама.

# 119
Тони, мини да ме вземеш и мен. Wink

Споделям и аз, защото е просто… Nature Fire

Очаквам сериалът да се превежда. Ще си пусна първи епизод с голямо нетърпение. Надявам се чакането да си заслужава и да не ме разочарова проектът, а да ме грабне, както и вас! Hug

Дайте да си организираме едно групово пътуване до Турция. Гледайте ги испанките какво правят.
Аз скоро открих и едно момиче /май е рускинче/ в Инстаграм mm.dizi. Тя обикаля и се снима с всички известни турски актьори, поне инста й е пълен със снимки.
Та аз съм "за" да си спретнем едно пътуване до Истанбул с чартер от Пловдив.
То и Керем гледайте го на снимката, вика си "Къде по дяволите се запиляха тези красавици от България, че ме карат да ги чакам сам тука в тоя басейн?" Broken Heart

Общи условия

Активация на акаунт