Отговори
# 150
Страхотни даже намалявам от два на 1 месец вече.Хектор има нужда от майка крайно време е ....
A Керемче ми е по красив от всякога...

# 151
  • In the light side of the Moon!
Страхотни даже намалявам от два на 1 месец вече.

това за опрашването ли да очакваме? Sweat Smile

На мен засега ми харесва, точно от такова имам нужда за лятото, лежерно, весело, свежо......надявам се да е такова де.... хаха

Семейството не успя да ме грабне, 3 еп му дадох и го зарязах.

Алекс, благодаря за превода на фрагчето.

Не разбрах, какво сваля от роклята си?

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 04:30 от MegiTeo

# 152
Здравейте 🍀

Това ми прилича на някакъв златен колан 😀 или наредени златни предмети, които ще краде. Младоженецът не е нищо особено. Явно ги търси богати, но да са с неприятна външност и ги лъже, че е девица да не я притесняват излишно 😁. Атеш ще е женкар и плейбой. Асансьорът ще е общата нишка, определно се набляга на него. Очаквам нещо като минисериал.

Диди, недей така, аз се настроих за септември, а ти вече скъси разстоянието 😂

# 153
  • София
Ако вярваме на клюките на зложелателите по отношение на Керем, той е такъв женкар, че е твърде възможно опрашването вече да се е случило. Според мен обаче Керем е кавалер и в момента сме във фазата на ухажването. А коя жена не би искала мъж като Керем да я ухажва?! Наша Хафса няма да издържи дълго, ако Керем си е поставил за цел да я спечели. Grinning Но защо ли си мисля, че този път ще се пази от връзки с колежки?! По-скоро залагам на добро приятелство като с Нил. Ще поживеем, ще видим. Simple Smile

# 154
Зложелателите са елементарно смешни. Сега наляво и надясно пишат, че Керем бил изневерявал под път и над път 😂😳😂 и затова гаджетата го били зарязвали. До вчера беше най прекрасния мъж на света, а днес вече е мръсник, който употребява жените за кеф 🤷 Лицемерие блика отвсякъде 😎

Сериозно и аз мисля, че с Хафса ще си бъдат приятели. И ще я подкрепя в кариерата. Тия заигравки на снимачната площадка ще са му обица на ухото.

Атейла 💖

Керем към зложелателите 😉

# 155
😺Приказливо ми стана след фрага, има импулс и зарибява, мен поне ме заинтригува да си пусна първа серия!🍹
Алекс, благодаря, че се включи с превода❣️
МегиТео, Алекс: за "Семейството" сме на едно мнение, много добра Серенайка, Къванч ми хареса как играе, макар да не припадам по него, но след няколко серии и аз се отказах да гледам. Сега съм се зарибила по "Рибарчето", не че е нещо уау, ами явно ми е такъв периода. 🙂 Барби, не ми пречи, че Керем пак ще играе в летен сериал, тъкмо ще има база за сравнение.🌼🤭🏄
🙃На Хектор ушите да му изядеш, това куче направо е човек.🤭🙃

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 13:55 от Ели-mama

# 156
И аз искам да си останат само приятели, въпреки че Хафса ми харесва

Лейля е крадла, но има благородни подбуди, доколкото разбрах от фрага - търси родителите си и поддържа живота на човек в кома. Явно затова са и нужни парите. Вероятно Атеш ще и помогне, когато се опознаят.

# 157
Аз пък виждам нещата по друг начин ще си говорим след някой месец

# 158
Диде 🌼 нека пък, ще се радвам да познаеш 😚

Ай Япъм пуска английски субтитри за сериала
https://youtu.be/8m_68ojHgUE

Драма или ромдрам

Ето какво казва гласът зад кадър

„Това момиче се надява да намери родителите си, мамейки хора, просто поддържа човек жив в болницата, който тя не познава.“

Оливерс от днес е на живо а Керем ще се появи в епизод 2 каквото и да означава това 😁

От сценаристката на Присъда

# 159
Здравейте ,момичета. С нетърпение чакам новият сериал. [video][/video]

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 20:44 от FBID1119177734809501

# 160
Значи може да не е в кома... поддържа го жив, а не го познава... Хм, защо?

FBID1119177734809501, добре дошла.

За Olyverse... някаква платформа е..

Цитат
Преди точно една година и девет дни ние обещахме: да предложим нов начин за приближаване на звездите до техните фенове. Днес, на тази невероятна платформа, упоритата работа на целия екип започва да дава плодове.

И сега, какво ни очаква бъдещето?

Нашата метавселена е на път да излети, носейки със себе си изобилие от вълнуващи актуализации: нови изживявания, завладяващи видеоклипове, ексклузивни дигитални колекционерски предмети, добавяне на нови звезди и много повече. Пригответе се да се потопите във вселена от неограничени възможности! Olyverse пристигна, за да остане и нищо не може да ни спре.

Пригответе се за едно незабравимо пътешествие!

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 19:59 от ·٠•Snejka•٠·

# 161
Сериалът още не е започнал, а вече ни поставя интересни въпроси. 😉 Предполагам, че този човек знае кои са родителите...

FBID, здравей 🍀 тази мисъл на Керем определено ми се е запечатала в ума.

Женихът на Лейла 😅 Актьорът е играл с Керем във "Великолепната двойка ".

💕

# 162
Пресата обсъжда фрагмана на първата серия и хармонията между Керем и Хафса в кадрите.

При незапочнал сериал двойката ни е на 7-о място по обсъждане от 12 до 18 юни.

Мире, да, знае кои са и родителите ... и аз така мисля, но ще видим скоро. Thinking

Приятелят му Мехмет благодари за страхотната вечер, а Керем написал, че винаги се радва да го види. Мехмет поздравява Керем и с новия проект.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 11:57 от ·٠•Snejka•٠·

# 163
FBID, здравей 😊

Любопитна съм относно Olyverse, а компанията ми харесва много🤩

Още Керем от снощи

Усмихнат ден, момичета! Nature Sunny

# 164
За Оливерс трябва да видя, за да разбера в действителност, метавселена, културна революция, щом и Ван Гог ще участва 😉
Смесица между реалност и анимации. Най вероятно ще има фенове, които ще си платят и ще се регистрират на платформата и от тях ще може да научим нещо.

А това е кастът засега.

Керем Бюрсин - Атеш Арджалъ
Хафсанур Санджактутан - Лейла
Хатидже Аслан - Фюсун, леля на Атеш
Шериф Ерол - Илтер, иконом на Атеш
Джемре Ебузия - Биге, приятелка на Атеш
Азиз Джанер Инан - Умут, голям брат на Атеш
Лара Пера Аслан -  Илгаз, сестра на Атеш
Адън Кюлче - Айдос, малък брат на Атеш
Назми Кирък - Якуп, баща на Лейла
Мине Кълъч - Мерием, сестра на Лейла
Дурукан Челиккая - Баръш, брат на Лейла