Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 257
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Дошла е да си рекламирВа турнето

# 181
  • тук, на мястото си
В момента смятат кой какви точки да даде за да наместят класирането на финалната четворка.

# 182
  • Mediterraneo
Голямо турне, 4 града! Не го търпя това Мише, бе.

# 183
Гледам Капките и понеже прописах в друга тема, реших и тук да кажа нещо, че не ме сдържа, нищо че е към края на сезона - Яна е много проста жена. Освен, че няма грам музикален талант, наистина не съм очаквала да е такава.
Кали я следва.

# 184
  • София
Мишето се представи чудесно, не виждам нищо антипатично в нея. Който си го може, си го може.

# 185
Е, хайде сега, Яна била проста жена. Става въпрос за шоу за имитации, нека коментираме представянето на участниците, а не кой колко е прост.

# 186
Ако кажа нещо за представянето и, ще трябва да е още по-кофти., така че ще замълча. Наминах само.

# 187
Пак ощетиха Дара.

# 188
  • Mediterraneo
Тома много се срина днес в класацията.

# 189
Керана защо я побудват, тази седмица не се справи според мен. Дара много ми хареса.

Това закачане с Веско, той нещо не го приема само на шега май май😑

# 190
Аз много се забавлявам с предаването. Михаела Маринова направи супер Кристина Агилера. Моята финална четворка е Владо, Тома, Керана и дуета. Дара също заслужава и тук е много оспорвано. За мен Владо е победителят.

# 191
Ами не отговаря на реалното представяне оценяването от журито. Ама никак. Дара отново е ощетена. Това да бутаме  наш човек, пък може  ли, не може ли....ме " лекува " от носталгията, заради която ги гледам.

# 192
Журито да не е пило нещо... Какви са тези неадекватни оценки. Дара и Владо бяха най-добри тази вечер, те бутат Керана и Гърбов.... Нямам думи, явно целта е да разместят класирането.

# 193
Владо е безспорен фаворит тази вечер. И все пак ми се иска да спечели Дара този път. Защото Владо печели няколко пъти, така или иначе е в ТОП 4, а Дара толкова пъти я рязаха, пък и наистина се справи отлично тази вечер. И заслужава да спечели поне веднъж, заради всички хубави образи, които направи до сега - включително и тази вечер.

Охххх, пак Мишето - е нея вече не мога да я трая.

Харесвам Дара. Проблемът е, че майка и опорочава вота с есемесите. Не я харесвам чак като за финал. От друга страна, и да влезе във финала, едва ли ще го вземе, така че няма голямо значение кои ще са пълнежа на Владо и Тома. Ще гледам с интерес и все още със забавление, освен ако не стане някаква хипер тъпотия.

П. П. За феновете на дуета (не че са лоши), но бидейки двама, се измъкват в някаква степен, двама да запълват сцената е доста по-лесно, пеенето им е по-малко и т. н. Нека бъдем обективни. Добри са на имитациите, но когато не им достига глас, не виждам защо да ги фаворизираме.

Давай, Владо! Щурмувай новите хоризонти, онези отвъд капките. Чака те още доооста кариера!

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 23:48 от Mama2288

# 194
  • There I was on a July morning
Дара беше ощетена от журито, но колегите и дадоха доста точки, както и зрителите. Мисля, че ще изпревари дуета в общото класиране за финала.

Общи условия

Активация на акаунт