Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 261
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Хора, точките от зрителския вот не са никак малко. Пример: едва днес гласувах за сефте. Смятайте...

# 211
Владо играе на сигурно... 🙄 Омръзна ми от Васил Найденов. Разочарова ме...
Абсолютно. Нещо познато, нещо, което всички знаят и ще си припяват.

# 212
Аз пък не съм фен на дуета, тази вечер не бяха нищо особено, Димо почти всеки път е много зле,ни пее,ни имитира.
Керана също не успяваше да влиза в образ като тембър,но пък компенсира с мощен глас и танци.
Много съм доволна от финалната четворка, определено фаворит ми е Владо.

# 213
  • тук, на мястото си
Наместиха  Дара за сметка на дуета. Ха, да ви е честито!
Ей така ще  и дадат и победата на финала.
Дара напълно заслужено отиде на финала и въобще не ме интересува, коя е майка ѝ. Дуета тази вечер се представи много по-зле от нея.

Да бъде във финалната четворка значи през целия сезон, във всички образи да е била добра. Дара беше посредствена. Дуета бяха по- добри, и от Дара, и от Керана.

# 214
  • Другата България
Песента на Васил Найденов е точно като за него, друг е въпроса, че с перфектния си английски можеше да избере всяка една балада от “ранга“ на “Мама“ на Фреди, и щеше да грабне зрителите. Сега с този рок на Тома малко са ми на кантар нещата, защото Тома ще е в стихията си. Но пък знаеш - ще стискам палци и на краката за Влади, мой фаворит евър . Heart
На Керана песента също е една от любимите ми и мисля, че ще се справи с нея. Изненадана съм от избора на Дара казано честно, но тя така или иначе се промъкна на финала в 93та минута, и шансът за крайна победа е нулев.
Яд ме е за Димо и Ралица, ако гледам цялостно представяне през сезона за мен заслужаваха повече да са на финал. Димо е голямата ми и приятна изненада, изкара неподозирани /за мен/ артистични и певчески заложби, някак бях свикнала да го възприемам само като “Иииии, да!“ на плажа, страхотен тандем са двамата. Щастливо бременеене на Ралица и дано пак ги видим в такъв формат.

# 215
Имаха попадения дуета, но за мен 4-тото място трябваше да заеме Христо П. Казах вече Керана е красива певица, но нулев имитатор и няма място на финала. За Дара се радвам.

# 216
Владо е велик! Гледам със закъснение изпълненията.

# 217
И аз гледам със закъснение. Доста слаба вечер. За мен нямаше добра имитация. Владо наистина е много добър и трябва да спечели формата.

# 218
Керана пее хубаво, но ми е груба като жена.

# 219
  • Велико Търново
Рафи май прави и Бочели, нали? Докато беше в карантина на един балкон, по спомен.
На балкона беше Павароти.

Lady Cassiopeia Duval, Дара не е останала без победа през сезона - взе я, когато имитира Селин Дион.

А това? https://www.youtube.com/watch?v=GQRb-1SwH_g
Периодично и по БГ Радио го пускат този кавър. Може да видите и написаното от самата Дара в коментарите.
Да, знам, че е досадно, но... дали в "избора" няма ПР намеса? Thinking

# 220
И зрителският вот никога не беше висок за Дара.
Даже очаквах да е на трето място, а не чак на четвърто ...

# 221
Много жалко, че дуетът не влезе в топ 4. Бяха едни от участниците, които правиха шоу през целия сезон. И да, по-добри имитатори са от Керана.
Двамата фаворити за победата леко ме разочароваха. Тома трябваше да избухне с Азис, а Владо да избере нещо по-различно... Рафи и Саното също пяха Васил Найденов на финала и ми се искаше този път да видим нещо неочаквано.
Изборът на дамите не го коментирам, там не очаквах изненади така или иначе. Добре че поне няма Марая Кери. Joy

# 222
Ох, и за Саното имам спомен, че  го режеха при оценяване тези, от журито. А той не е като да не може - и пее, и е добър актьор.

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 01:11 от cardhu

# 223
И керана, и дара не са за финал. Владо ме спечели изцяло с даването на парите на приюта.

# 224
  • There I was on a July morning
И според мен, Керана не е добра в имитациите, въпреки че пее много хубаво. Но беше набрала преднина в общото класиране и тази вечер си отстоя позицията.
Така или иначе, Владо и Тома се откроиха като най-добрите. Мисля, че и двамата заслужават победата, като моите предпочитания клонят към Тома.

Общи условия

Активация на акаунт