Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 278
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Позападна шоуто с годините. Преди време всичко беше с много високо качество и изпълнение. Гримовете бяха феноменални, балетът отвяваше главите, декорите бяха впечетляващи, техническите решения - също /холограмни образи и т.н./ Едва ли има някаква определена причина - най-вероятно е започнало с нещо да се дъни /по-малко пари?/ и инерцията е увеличила ефекта.

# 271
  • София
Позападна шоуто с годините. Преди време всичко беше с много високо качество и изпълнение. Гримовете бяха феноменални, балетът отвяваше главите, декорите бяха впечетляващи, техническите решения - също /холограмни образи и т.н./ Едва ли има някаква определена причина - най-вероятно е започнало с нещо да се дъни /по-малко пари?/ и инерцията е увеличила ефекта.
Или алчност. 😃 Неслучайно и цялата рода е инсталирана на работа там, по-малко пари изтичат във външни джобове.

# 272
Ще вземе Дара да спечели и ще взема да спра да го гледам това предаване. Много съм разочарована, че я набутаха на финал и прецакаха дуета. Те са много по-добри.
Ще стискам палци за Владо или Тома, ама е непредвидими, защото ще е на база само гласуването на зрителите.

# 273
Щом зрителите ще гласуват, няма да е Дара победител, поне се надявам да е по-заслужил победителят.

# 274
Че кой е казал, че победителят се определя реално от зрителите...

# 275
"Дуетът отвяваше главите! " Я питайте Хилда! Вечно е "настръхнала" от "феноменалния " балет.Балет като всеки друг! Нищо повече!

# 276
Ако не спечели Тома или Владо и аз спирам да го гледам това предаване. Имало е през годините сезони, дето не съм ги гледала, та хич не ми е проблем. Не, че Маги и Рачков ще пуснат една сълза за мен, ама хич не обичам несправедливости.

# 277
  • тук, на мястото си
Хайде не се заричайте! И аз миналата година се  ядосвах, мърморих , заричах , че повече няма да гледам, ама тази година пак гледах. То какво друго да гледаш? Но много пак ще ме е яд ако се повтори сценария. Дано Владо или Тома спечелят!

# 278
А що да не се заричаме? Аз след 2 серия на сезон 1 на Ергенът казах, че няма гледам това жалко подобие на предаване и наистина не го гледам.

# 279
Ха ха, аз на Ергенът и на първи епизод не дадох шанс. Joy
Харесвам Капките, защото е забавно предаване и ме разтоварва. Интересно ми е как ще направят образа, ще ме изненадат ли, ще надскочат ли себе си, ще ме развълнуват ли... Повече се ядосвам на скапаните гримьори, които и чеп за зеле не стават, развалят цялото удоволствие, отколкото кой ще отиде на финал и кой ще спечели.

# 280
А що да не се заричаме? Аз след 2 серия на сезон 1 на Ергенът казах, че няма гледам това жалко подобие на предаване и наистина не го гледам.
Да не ви разочаровам,ама от време на време,попадам на анонс за кастинг за трети сезон! Е, няма такова пошлост....Според мен това предаване е обида за цялото женско съсловие,както и за интелекта ни.

# 281
Аз харесвам Ергенът, даже тръпна в очакване на тазседмичния финал. И Керана харесвам много, стискам и палци.

# 282
Не знам за вас, ама аз финал без Христо Гърбов и Яна не зачитам! Даже трябва само те, а не четирима финалисти.

Joy

# 283
Не знам за вас, ама аз финал без Христо Гърбов и Яна не зачитам! Даже трябва само те, а не четирима финалисти.

Joy
Пропусна Кали...

# 284
  • София
Аджиба стана ли известно, какво ще пеят дуетите. Друг път пускат чат пат я във фейса, я по телевизията нещо, ама сега ни се чуят ни се видят.

Общи условия

Активация на акаунт