Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 286
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Не знам за вас, ама аз финал без Христо Гърбов и Яна не зачитам! Даже трябва само те, а не четирима финалисти.

Joy

То както е тръгнало с победителите в тези реалити предавания, за една бройка Христо не спечели Капките Joy

# 286
  • Велико Търново
дядо хаджия, има няма 22-23 часа и ще разберем Grinning

# 287
Аз съм 100000 процента за Тома.Очаквам обаче  Владо да спечели и затова дадох глас за него в анкетата

# 288
И аз мисля, че Владо ще спечели. Хвърлих едно око на нагласите във ФБ и мнението ми се затвърди. Фен съм на Владо, но очаквах мааалко повече от него. Animal See No Evil Тембърът му се оказа по-характерен, отколкото си мислих. Може би високите ми очаквания са на база представянето му в "Маскираният певец", но там така им обработваха гласовете, че не е никакъв показател дали човек може да си преправя гласа. Тома ме спечели с това, че успяваше да избяга от себе си в почти всички изпълнения. И все пак, и двамата са достойни победители и който и от двамата да грабне победата, народът ще е доволен за пръв път през този реалити сезон. Joy

П.П. А дали ще има кола за победителя този сезон? Май нищо не са казвали по въпроса.

# 289
Казаха, че наградата за победителя е лек автомобил, но не чух какъв.

# 290
Аз съм 100000 процента за Тома.Очаквам обаче  Владо да спечели и затова дадох глас за него в анкетата
И аз така, но си гласувах за Тома. 🤣 Мисля да се изкефя максимално на Дейвид Ковърдейл, а Васил Найденов може да го пропусна... твърде много пъти съм го слушала... 🙄🥱🥱🥱

# 291
Казаха, че наградата за победителя е лек автомобил, но не чух какъв.
Проспала съм го, мерси Simple Smile

# 292
  • There I was on a July morning
Аз гласувах за Тома в анкетата, защото той е моят фаворит, но предполагам, че Владо ще спечели.

# 293
Гласувах за Тома, защото ще се справи по-добре от Владо в имитацията, която са си избрали. А и на зрителите ще им допадне повече песента на Тома.

# 294
И аз за Тома гласувах. Но е гадно това, което и аз предчувствам, като вас, че при всички случаи ще спечели Владо.

# 295
  • Другата България
Защо да е гадно, Мравче?
Много хора харесват Владо, според мен повече от колкото харесват Тома, кое му е гадното?
Само защото ти си за конкурента победата на Владо /ако е той/, ще е гадна?
Ей това не го разбирам, знаеш, че не е лично - напротив, но за мен е неразбираемо.
Различни хора сме, всеки е с различно виждане и предпочитания.
Ето аз например дори и СМС ще пусна за Владо, твърдо съм за него, но ако спечели Тома, ще се радвам и за неговата победа, защото беше много добър и се представи чудесно през целия сезон.

# 296
Мери, виж и преди мен хората какво са писали. Затова е гадно. Харесват Тома, но мислят, че ще спечели Владо. Ето тази предизвестеност е гадна. Хич не съм на никого фен. Непознати са ми и в Капките за първи път ги виждам и слушам. Тома се справя много добре с имитациите. Когато не е ниво, веднага се отчита. И това е ок. Но Владо и Керана винаги са
 " супер ", дори когато не са. Ей това е гадно.

# 297
Ами просто последния път Тома изтегли късата клечка с Любо Киров.  Ще стискам палци за Тома, защото не ми допада избора на Владо за финална песен. Айде, няма нужда, всяка година да слушаме Васил Найденов. Но иначе и двамата ги харесвам и ми е безразлично кой от тях ще спечели.

# 298
Да си кажа съвсем честно, въпреки че в този формат съм за Владо, въпреки че много съм харесвала навремето Ковърдейл, сега не ми дреме чак толкова много за модерната музика. Забавлявам се и се паля в шоуто, но същевременно ми е тъжно, че известни личности като тези участници са се поддали на комерса, но не просто в музиката, а в живота. Има един едски конформизъм, който ми тежи. Тези дни гледах Йордан Камджалов при Карбовски (въпреки резервите ми към последния) и ми се иска да бяха повече личностите като него. Талантливите хора винаги ще успеят, но е важно с какво ще се захванат,  каква цена ще платят за успеха си. Не е лесно да избираш винаги по-стойностния житейски път, но какво щяхме да правим без такива хора?! А тези ни звезди сега цяла България ги гледа,  освен комерса, шоуто се политизира и шуробанизира. Да, да, точно така. Могат и други неща. А то, реално, всеки си мисли за свойта кариерка.

# 299
  • Другата България
Мери, виж и преди мен хората какво са писали. Затова е гадно. Харесват Тома, но мислят, че ще спечели Владо. Ето тази предизвестеност е гадна. Хич не съм на никого фен. Непознати са ми и в Капките за първи път ги виждам и слушам. Тома се справя много добре с имитациите. Когато не е ниво, веднага се отчита. И това е ок. Но Владо и Керана винаги са
 " супер ", дори когато не са. Ей това е гадно.
Разбирам те.
Но аз помня критики и към Владо, и към Керана. Конкретен образ не си спомням, но критики помня.

Общи условия

Активация на акаунт