Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 290
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Не разбирам защо отдавате такова значение на класирането, което може да е манипулирано тотално. Аз очаквам хубав празник с добри изпълнения. А кой ще "победи" ще забравя до 4 часа от концерта. За мен изненада поднесоха в този сезон дуета и Дара. Дуетът заради старанието и неочакваното пеене на Ралица. Дара за цялостното и поведение и отношение. Не виждам нищо лошо, че работят за пари. Колко от вас тук работят за едната чест? Хубава вечер!

# 301
  • София
Тома изчезна за дълго време от сцената и сега да не вземе награда е достатъчно да се върне в шоубизнеса и да почне отново да пее на сцената.

# 302
Аз съм за Владо,раздаде се в шоуто и повечето пъти добре влезе в образ. Тома не ме кефи особено, и аз не знам защо,не че не пее.
Очаквам хубав финал,приличен сезон беше,не съм на мнение  че нивото е паднало,всяка година има по няколко добри участника ,но и такива за пълнеж.

# 303
Супер си беше сезона. Има и много силни, и брутално слаби участници. Има и участници, които тотално ми промениха мнението за тях - Дара в положителна посока, а Яна - в отрицателна. Имаше брилянтни имитации, които ще се помнят.... Накратко - имаше от всичко. Хареса ми.
Моят фаворит е Владо и ще му стискам силно палци да спечели.

# 304
Моите фаворити са Владо и Тома. Гласувах за Владо в анкетата, защото мисля, че е с една идея по-добър от Тома. Който и да спечели от двамата, ще се радвам. Вярвам, че ще се получи хубав концерт.

# 305
  • София
Според мен ще спечели Владо, но ме разочарова с избора на Васил Найденов, така ще победи дори и да не е по-добрият тази вечер.
Владо и Тома заслужават победата.

# 306
Според мен ще спечели Владо, но ме разочарова с избора на Васил Найденов, така ще победи дори и да не е по-добрият тази вечер.
Владо и Тома заслужават победата.

Аз пък точно заради клиширания избор на Владо, мисля, че е възможно Тома да спечели.

# 307
  • Sofia
А Дарето би ли могла да е победител 🤔
Да няма изненади 😁

# 308
  • Пловдив
Стефан Илчев като избра Лили Иванова никой не го обвини, че гони победата, сега всички са се захванали с Владо, че избрал Васил Найденов. Ами това не е предаване за трудност, а за най-добра имитация. Щом смята , че ще има шанс с Васко, какво лошо има? В края на краищата всеки се бори за победа, колкото и да се говори, че това няма значение. На никой не му е приятно да загуби.
А и изборът не е гаранция за успех. Има немалко случаи, когато очакваме много от някой, а резултатът е незадоволителен, така че след час ще разберем.

# 309
Аз харесвам еднакво и Владо,и Тома.Но тъй като съм си върл фен на рока,дадох глас този път на Тома.Уайтснейк са си класика,остава да видя как ще се справи.

# 310
Гласувах за Владо, защото мисля, че ще му " дадат" победата.
Фен съм на Тома и много искам той да победи, но съм реалистка и понеже знам как са организирани тези предавания просто знам как ще завърши точно това.
Ако случайно Тома е победител, значи са надскочили себе си и реално са включили зрителския вот / в което силно НЕ вярвам/.

# 311
Не мога да се съглася с тези теории, че Владо ще е набеден за победител. Човекът направи супер добри образи през целия сезон. Ако Дара или Керана станат победители бих се усъмнила, че има задкулисно бутане. Но Владо е страхотен имитатор, изненадвам се от множеството негативни коментари.

# 312
  • Другата България
Много се забавлявам с теориите на конспирациите.
Ако Томата спечели, ще  е заслужено.
Но ако Владо спечели, ще е щото ще му дадат победата, и НЯМА да са включили зрителския вот.Blush
А Владо и тук, и във ФБ е безспорния фаворит на зрителите, и то не защото Тома е слаб певец и имитатор, а защото Влади освен музикант и актьор, е и много познат и любим на публиката.
Ама нищо де, то така е винаги в такива предавания.
Лошото на сезона е, че и двамата - Тома и Владо участват в него.
Който и да остане втори, все ще има недоволни.
И двамата са твърде добри, но Владо е по-добър. Heart
Не мога да се съглася с тези теории, че Владо ще е набеден за победител. Човекът направи супер добри образи през целия сезон. Ако Дара или Керана станат победители бих се усъмнила, че има задкулисно бутане. Но Владо е страхотен имитатор, изненадвам се от множеството негативни коментари.
Не са чак множество, просто гроздето винаги е кисело за обичащите други плодове.

# 313
Със страхотно настроение започва тази вечер

# 314
За Владо съм и аз, обаче не знам какво е това странно усещане, шесто чувство ли, не знам, че ще стане някоя изненада да вземе да спечели Дара… Joy

Общи условия

Активация на акаунт