Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 256
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Супер много ми хареса Владо. Перфектен, както винаги. Любимец ви е и смятам че трябва да спечели форматът. Това също го харесвам, както и други, но Владо е топ за мен 🥇

# 166
Оф, тоя Фънки, като започне - не бил Андреа Бочели, а ако изкарат Фънки отпред няма да може и Ед Шийрън и Бочели да имитира, ама иначе много знае да намира кусури на иначе отлични изпълнения…

# 167
Просто ако някой друг спечели формата, ще е адски тъпо.

# 168
  • София
Фънки, какъв проблем има?

# 169
На финал ги искам Владо,Тома, Дара и дуета.

# 170
Аз съм склонна да се съглася с Фънки. Трудна задача, Владо се беше постарал, но не се получи съвсем добре, макар да беше приятно изпълнение. Въпреки това, бих дала на него повече точки, отколкото на Тома.

И аз се сетих за двойната имитация на Рафи преди години. Рафи май прави и Бочели, нали? Докато беше в карантина на един балкон, по спомен.

Слаба вечер като цяло, не мога да отлича никой.

# 171
Оф Михаела ми е адски антипатична 🤣😁

# 172
Точно от “Мишето” нямах нужда след Владо…

# 173
Владо е безспорен фаворит тази вечер. И все пак ми се иска да спечели Дара този път. Защото Владо печели няколко пъти, така или иначе е в ТОП 4, а Дара толкова пъти я рязаха, пък и наистина се справи отлично тази вечер. И заслужава да спечели поне веднъж, заради всички хубави образи, които направи до сега - включително и тази вечер.

Охххх, пак Мишето - е нея вече не мога да я трая.

# 174
Имам чувството, че Михаела я гледам през вечер в някое предаване, толкова пък да се бута навсякъде, много антипатична ми е и на мен.

# 175
  • София
Ако е Коцан няма да има никакъв проблем. 😂😂😂

# 176
  • София
Изпуснала съм новата тема..
Аман от Михаела Маринова. Пее като звяр, но защо трябваше и сега?!

# 177
  • Брюксел / София
Голямо крякане и врякане от Михаела! Грам харизма няма това момиче!

# 178
  • На морето!
Оф,  аман от това викане на Мишето. Нелепо изглежда така облечена с инфантилния си имидж.

# 179
  • София
Изпуснала съм новата тема..
Аман от Михаела Маринова. Пее като звяр, но защо трябваше и сега?!
Да си презентира участията...

Общи условия

Активация на акаунт