Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 5

• 39 293
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ще е гавра със зрителите, ако Дара спечели.
Стискам палци на Владо.

# 316
Мери, съгласна съм, че с тебе, че лошото в сезона е, че и Владо, и Тома са в един и същи сезон. Wink
Не съм съгласна, че Владо е по-добър обаче. 🙃 Ти си пристраства, аз - не. 🤪 Следвам Владо в ИГ заради тебе. Томата го бях забравила тотално... някакъв смътен (детски 🤪) спомен имам от музикален формат... но толкова далечен. Владо наистина много ме разочарова с този... популистки избор на песен...

# 317
Тъй, тъй и аз много се забавлявам с теорията на конспирацията, ама дето се казва - ще поживеем, ще видим.
И нека най-добрия победи. Wink

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 20:18 от боботоо

# 318
Моите любимци този сезон са Ралица и Димо,но за съжаление те не успяха да влязат във финалната четворка.
 Влади и Тома са ми еднакво симпатичниИ двамата са много добри певци ,и без да съм фен на някого от тях, смятам,че Тома е една идея по-достоен за наградата.Защото имитациите му бяхо по-добри през целия сезон.

# 319
  • София
Гласувах за Владо, защото мисля, че той ще спечели, но повече май съм за Тома. Който и от двамата да е, ще съм доволна. Дамите нямат шанс. Дано де.

# 320
  • Другата България
Мери, съгласна съм, че с тебе, че лошото в сезона е, че и Владо, и Тома са в един и същи сезон. Wink
Не съм съгласна, че Владо е по-добър обаче. 🙃 Ти си пристраства, аз - не. 🤪 Следвам Владо в ИГ заради тебе. Томата го бях забравила тотално... някакъв смътен (детски 🤪) спомен имам от музикален формат... но толкова далечен. Владо наистина много ме разочарова с този... популистки избор на песен...
Билянко, нали знаеш, че те обичам? Heart Не само заради следенето на Владо. Blush
Но, знаеш какво мисля.
Владо играе на сигурно.
Ако искаше да е съвсем популистки, щеше да изпее пак Фреди например.
Та, за сигурния избор.
Томата за мен играе пет пъти по-сигурно с рока. Да, да, знам - той го прави за себе си. Joy
Ама и Владо така. Кой където се чувства най-сигурен - там “стреля“.

# 321
Гласувах за Керана, макар, че знам, че Владо ще спечели.
Не Дара, а Керана ще е изненада ако спечели, защото помня как първите епизоди много  не я знаеха.

# 322
Хе, той Владо "случайно" получи Бон Джоуви. Като Фреди не беше толкова добър. Та ще спечели. Ето и Васил Найденов е на линия.  Здраве да е, каквото - такова.

# 323
  • София
Пак ли Гърбов, аман! Поне няма шанс да обърка текста Trollface
Тома дано поне заложи на песен, която не е пял в други формати.

# 324
Аз харесвам Тома повече от Владо, но ще се радвам който и от двамата да спечели.

Тома определено залага на сигурно с рок парче, вероятно същото важи и за Владо, а и за останалите финалисти. Може би Владо освен на добро изпълнение, залага и на чисто емоционална реакция от публиката - българска песен, обичан изпълнител. Аз, честно казано, не си го представям като Васил Найденов, ще ми е интересно да го видя.

Без да търся каквито и да било конспирации, Владо в момента има предимство откъм популярност покрай сериала, в който участва, докато Тома изглежда е позабравен от масовата публика. Но пък ще има възможност да се “завърне” покрай участието си в шоуто.

# 325
  • Wonderland
Хей, компания Hug Приятен финал на всички. Без значение кой ще спечели дано се забавляваме тук заедно Hug

# 326
Я да чуем Текилата на Гърбов.

# 327
Primavera на испански ли е?! Аз знам, че е италиански

# 328
Аз също съм за Владо и не мисля, че ще е подарена победата му, ако я вземе. Тома ми е градски и съм приятно изненадана от възможностите му, но му липса харизма за мен. Умения си има и ще съм доволна и той да победи, защото го заслужава.
Но сърцето ми при Владо, голямо излъчване има този човек + талант. И няма как да не викам за него. Керана също е приятно откритие за формата, а Дара спечели изчистване на имидж и не й трябва да побеждава, защото ще изгуби постигнатото и пак ще я обвинят в бутане.
Жалко, че на финала не са й Димо и Ралица, също мисля че заслужаваха, даже с една идея повече от Дара.
Останалите трима няма да ги коментира , те са ясни. Каквото спечели Дара, това загубиха Христо Гърбов и Яна.

# 329
Ох, Гърбов пак забрави да запее текста и знаеше само една дума… 😀

Общи условия

Активация на акаунт