Отговори
# 90
Здравейте момичета,
от месец не съм писала, защото бях доста време извън страната, сега от няколко дена съм пак на работа и има нещо за което искам да ви помоля.
От личен опит знам че човек чете обикновено само в един подфорум и за това надали сте прочели темата:
Оказа се че детенцето на един наш колега във фирмата е много болно и му трябват спешно пари за операция.
Това е линка към темата, която написа моя колежка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156918.0;all
Там е описано подробно за какво става въпрос.

# 91
Така, така, мерси много за всички поздрави Hug

Гале Laughing не се чувствам никак различно, все пак с мъжу сме заедно от почти 8 години Whistling Това ми звучи като да станеш на 18 и хоп - изведнъж си мъдър пълнолетник.........  Ама това с куртенцата на Дики много ме разсмя, дали не си го написала нарочно така  newsm78 Laughing

Относно кожичките по мъжките достойнства - аз много се чудя дали да не го резнем Гогистия Thinking Че какво толкова лошо има newsm78 При него е доста затворена работата, не му пречи да уринира, но и не се разширява, аз подръпвам, за да почиствам, но ефекта е малък, не го дърпам силно, но ме притеснява това, че  му е толкова затворена главичката Tired Мисля, че му е наследствено, щото на мъжа ми му се скъса доста късно, към 30-те! Не ми е споделял, но мисля, че му е пречела малко тая работа при вършенето на оная работа Whistling Та си мисля, дали да не спестя тези неудобства от половия живот на Гогата newsm78 Че какво като се резне тази кожичка, дори е по-хигиенично, мисля  Thinking

Я хвърлете едно ок на този албум: http://snimka.bg/album.php?album_id=92180

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 22:57 от bubka

# 92
  • Варна.
цветенце - ще помогна колкото ми е възможно.
Бубка, на Гауди съм голям фен, но още не съм имала възможност да го видя отблизо. мерси! ще се надявам някой ден...
за кученцата да ви кажа, голям са майтап, аааа как разбирам кърмаческите проблеми, дадох вчера на мамата лецитин, че беше се загряла по цицоните, направих студен компрес и се оправи, да, този път съм много по-подготвена. ще изчакам да отворят очички и ще ви направя специална фотосесия.
пожелавам пързо оздравяване на мъниците! чухте ли новините за грипната епидемия  #Cussing out

# 93
Все се каня да ви питам за тази Зелена енергия. Явно съм пропуснала момента на разискването Tired Някой ще ме светне ли какво е точно, плийз Praynig

# 94
  • в шоки-land
Честито на Бубка 3а щастливите сьбития  bouquet  bouquet  bouquet

само се 3аписвам, че няма време 3а нищо...има си специални гости ( сестричка, бебо и татко ) и сме по цял ден нагоре - надолу Crazy....

3а протокола - малкото е 13,800 и 88 см. по данни от декември

всички болнички да о3дравяват бьр3о Hug Heart Eyes.....

# 95
Честито на всички за всички поводи,които сме пропуснали.минавам бързо на кафе преди работа.
И ви черпя един Бобсън
.

Между другото и аз давах през септември ADLiquid For Kid-доволна съм ,напролет пак.

# 96

Относно кожичките по мъжките достойнства - аз много се чудя дали да не го резнем Гогистия Thinking Че какво толкова лошо има newsm78 При него е доста затворена работата, не му пречи да уринира, но и не се разширява, аз подръпвам, за да почиствам, но ефекта е малък, не го дърпам силно, но ме притеснява това, че  му е толкова затворена главичката Tired Мисля, че му е наследствено, щото на мъжа ми му се скъса доста късно, към 30-те! Не ми е споделял, но мисля, че му е пречела малко тая работа при вършенето на оная работа Whistling Та си мисля, дали да не спестя тези неудобства от половия живот на Гогата newsm78 Че какво като се резне тази кожичка, дори е по-хигиенично, мисля  Thinking

най-добре се консултирай наистина с д-р Оги!!! Според мен мъжа ти просто прекалено дълго е чакал да се случи тази манипулация с кожиката. на моя мъж също му  е рязана, но в предучилищна възраст. Състоянието на Мартин е същото, както при вас. Важното е, че не пречи на уринирането! Но най-добре, пиши на д-р Оги налични и ще се разберете с него как да постъпите!

# 97
Цветенце, довечера и ние ще се включим. Слава Богу сумата не е толкова голяма, колкото при Дари. Ох, направо изтръпвам като прочета такива неща. Дано се оправи детенцето Praynig Човек все живее с мисълта, че на деца такива неща не се случват...

# 98
Хм  Thinking да бе - през какви периоди давате имуностимулаторите и комбинираните витамини?

# 99
Честит имен ден, Тони! Бъди здрава, усмихната и обичана от всички около теб!   bouquet

# 100
Diki, Assinka, благодаря много!  Hug
Ако всеки отдели по някаква малка сума - капка по капка вир става.
Ние се опитваме да направим каквото зависи от нас , опитваме се да разпространим трагедията , за да се включат повече хора. Вече разбрах че в доста фирми на мои приятели са сложили кутии за събиране на пари. Други внасят директно по сметка. Въобще който с каквото може помага.

# 101
Тонинче, благодаря, честит имен ден и на теб!
Бъди жива и здрава, и името да ти носи много късмет Hug Къде се изгубихте пак, да не сте били насам newsm78

Lioness, мерси за съвета, ще потърся в аптеката. Вчера третирах с каквото имах под ръка, днес вече не е толкова зачервено мястото.

Да ви се оплача от яслите - само ни разиграват Cry Вчера отиваме за потвърждаване и хоооп, пак неприятна изненада - не може да стане до края на юни. Вече ми писна от тях Sick

# 102
Мацки, Сияната е с обрив Confused Чакаме до утре да видим колко интензивен ще стане, за да може педката да се изкаже по въпроса Rolling Eyes

# 103
Асинко, добре че не даде антибиотик душицо  Hug

# 104
Честит имен ден на всички именяци днес - да им е живо и здраво името и да им се случват само хубави неща!

Общи условия

Активация на акаунт