Всъщност четейки и питайки около мен мога да заявя, че Рубеолата не е опасна след органогенезата. Около 20 г.с. всичко е формирано и основно се развива. Както и да е - хубавото е, че Сияната не е болна от това, а изследванията на Галето са добри.

Аз лично не знаех, че е толкова опасно, знаех, че не е добре да се разболяваш от шарка и че ако си в нач на бременността може да се увреди плода, но не знаех, че е толкова опасна... Пък и тези неща ги разбрах когато бях бременна и то случайно 
Онзи ден поставят диагноза на Гогата "атопичен дерматит" и аз питам що е то, а педито ми се хили, каза, че кожната ще ми каже, а кожната явно не я бяха .... сутринта, та беше ужасно крива и нищо не ми каза
В крайна сметка пак се наложи да се самоинформирам, но защо трябва да е така? И като им кажеш после нещо дето си го научила сама ти се правят на обидени, че много знаеш и им се бъркаш в работата
Предписва ми онази кака кортикоиден мехлем и ми казва да ида пак след 20 дни! И кво, да го мажа 20 дни с това нещо ли?
Добре, че и по-рано се бяхме сблъсквали с този мехлем, та знаех, че продължителната употреба никак не ежелателна, но не би ли следвало онази квачка да ми го каже, а? 
Не си струва в такъв страхотен ден да мисля за лоши неща, ще го оползотворя в дъъъъъъъъъъъъъълга разходка 

), както и да е лекуваме се с Есберитокс и кърмене
ама тайно 
и то съвсем в положителна насока - за което съм мноооого ама мнооого хепи, само искам и аз нещо да добавя
затова минавай направо на втората, а тя да е винаги положителна
- все пак и психическото
здраве на мамата е важно за бебото
!
! Да сте живи и здрави!
.... Таткото ни започна нова работа, което доста промени делниците ни или казано по-просто кака ви Виолетка сутрин трябва да става, за да води Ирен на градина
. От друга страна декември се засилих да ходя по доктори, за да видя аджеба колко съм здрава и от тогава поне веднъж седмично ми се налага да го правя или по -точно : от решението ми да си сложа спирала се породи необходимост от 1500 вида изследвания
, и най-новото е съмнение за хроничен апандесит. Та тая седмица по план съм на хирург ... просто нямам думи.
! Дани не прави изключение, както физически така и пакостите му набират скорост всеки ден
. А сестра му толкова се вдетинява на моменти, че страшно ме нервира
- лазят по пода и се провират под столовете като пехотинци, яздят кончета и всякакви подобни щуротии. Иначе достойно се представи в по-по-най
и заяви , че ще участва всяка седмица докато не спечели
! Дани сутрин със ставането търчи при нея в стаята и я буди с индиански викове и подрусване върху и! Сега не я пускам на градина, докато поотшумят вирусите.

, да кажа Добро утро на всички сладурки и сладурковци 
Нямате ли снимки от по-по-най-то? Сигурно е било много забавно, кога ще го излъчат, ако още не са, че да зяпаме? Гогата много го обича това предаване
Ама кой водихте всъщност
?
. С този пост определено ще помогнеш на всички мами от тук, които рано или късно ще планират втора бременност и ще трябва да се пазят и себе си и бебенцата, които растат в тях. Дано да го прочетат и се сетят за него, когато му дойде времето
. И разбира се, дано имат безпроблемна и безрубеолна бременност
!
Момичета, още веднъж ви благодаря за подкрепата, която ми дадохте и давате
!
..Не ме разбирайте погрешно, не се заяждам (до сега Криско има всички задължителни ваксини + ActHib), но мнението ми за ефектовността на ваксините е доста разколебано..
от страх ли от що ли