ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 35 759
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Момичета, по изчисленията ми съм в 8+2, но според лекаря и видеозона съм 7+2, това нормално ли е и дали ще се нормализира? Имали ли сте такава ситуация и как е било при вас?
кога ти е ПРМ? Може да е имало късна ову

# 646
Аз. По-късна овулация 🙂

Момичета, по изчисленията ми съм в 8+2, но според лекаря и видеозона съм 7+2, това нормално ли е и дали ще се нормализира? Имали ли сте такава ситуация и как е било при вас?

# 647
Момичета,малко съм влязла във филма.
От два часа имам търпимо,но силна и постоянна болка в десния яйчник. Знам,че те вмомента не функционират, но болката се усеща именно там. Пих но шпа 2бр , ноооооо няма полза. До сега съм усещала почти всеки ден придърпвания, незначително и с по едно но шпа минават,но сега не се получава.
Дали трябва да се притеснявам. На където и да легна боли, изправя се - боли 🫤

# 648
  • София
Иди да те видят, ако те притеснява болката. Не обичам да филмирам и давам предположения, но има малка, много малка възможност за усукан яйчник, на колежка и се случи наскоро, бременна в 3я месец, ще ти е по спокойно ако си отишла. Иначе освен лигаментите бих предположила че е възможно и да са газове.

# 649
Иди да те видят, ако те притеснява болката. Не обичам да филмирам и давам предположения, но има малка, много малка възможност за усукан яйчник, на колежка и се случи наскоро, бременна в 3я месец, ще ти е по спокойно ако си отишла. Иначе освен лигаментите бих предположила че е възможно и да са газове.

До момента не съм усещала чак такава болка, а по-скоро леки придърпвания. То тук не сме доктори,но знам ли,някой може да е усещал същото. Голяма гадост да не знаеш какво става. Май ще звънна на АГ,а ако ме види още по-добре.

# 650
diorgg, пиши да кажеш после.

Аз само искам да кажа, че всеки път като опитам да избера заглавие за следващата тема, не знам от хормони, вълнение или и двете, ама съм на ръба да се разрева от умиление и нищо не мога да избера Smile Супер яки са всички!

# 651
  • София, България

Аз само искам да кажа, че всеки път като опитам да избера заглавие за следващата тема, не знам от хормони, вълнение или и двете, ама съм на ръба да се разрева от умиление и нищо не мога да избера Smile Супер яки са всички!

То хубаво, ама това с най-многото гласове за пола ще взема да го оставя за следващата тема, че ние с какво темпо ги изписваме…. Стигаме по-бързо от очакваното до нова тема 🙈

diorgg, аз ако е такава нетърпима болка със сигурност бих отишла на преглед. “Звучи” ми притеснително така написано от теб. Обикновено болките са търпими и при почивка или раздвижване преминават. Я вземи отиди по-добре до някое АГ отделение, ако имаш към твоя следящ лекар такова, още по-добре. Simple Smile

Вчера се притесних, понеже явно от тези Ешерихия коли и течението ми се промени и днес писах на лекарката. Ще слагам Макмирор глобули. Вторник нампрегледа ще видим какво ще каже.

# 652

То хубаво, ама това с най-многото гласове за пола ще взема да го оставя за следващата тема, че ние с какво темпо ги изписваме…. Стигаме по-бързо от очакваното до нова тема 🙈

diorgg, аз ако е такава нетърпима болка със сигурност бих отишла на преглед. “Звучи” ми притеснително така написано от теб. Обикновено болките са търпими и при почивка или раздвижване преминават. Я вземи отиди по-добре до някое АГ отделение, ако имаш към твоя следящ лекар такова, още по-добре. Simple Smile

Вчера се притесних, понеже явно от тези Ешерихия коли и течението ми се промени и днес писах на лекарката. Ще слагам Макмирор глобули. Вторник нампрегледа ще видим какво ще каже.

Моята Аг е  в Оскар и след много прозвънявания към нея и без успех, звъннах на рег. - Била на конгрес за мой късмет. Чакам мъжът ми и ще отидем до Токуда, надявам се да има кой да ме види там.

# 653
  • София
Не ти ли предложиха друг лекар да те прегледа? Отивай да, стискаме палци да е нещо просто леко неразположение!

# 654
Те са до 18:30 и ми казаха просто , че ако стигна за 10мин ще има кой да ме погледне,но в този час пик и с магия няма как да се стигне до там. Надявам се да няма нищо и точицата да си е добре.

# 655
Diorgg Вита 2 също имат спешен АГ кабинет. Обади се и ще те чакат.

# 656
Отиди в майчин дом там е денонощно и прегледа е много обстоен

# 657
  • Бургас

Аз искам само да кажа, че всички много ме кефите в тази тема колко сте активни! Преди малко ми попадна темата за МАЙки 2023, ами те са в началото на 3та тема и родиха вече.....

# 658
  • София
diorgg Ако не си се привързала още, помисли си за смяна на лекар, някъде където лекаря работи в болница, която поема пациенти 24/7, Вита, Токуда, Надежда, Щерев, Софиямед от частните. Че виж не си е работа.

Таничка ние още си пишем активно в Априлчета 2015, едни от най-близките приятелки в момента са ми от там Simple Smile

# 659
  • Бургас
diorgg Ако не си се привързала още, помисли си за смяна на лекар, някъде където лекаря работи в болница, която поема пациенти 24/7, Вита, Токуда, Надежда, Щерев, Софиямед от частните. Че виж не си е работа.

Таничка ние още си пишем активно в Априлчета 2015, едни от най-близките приятелки в момента са ми от там Simple Smile
А ние от Юлки 2013 си останахме само във фейсбука вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт