ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 35 967
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Оо възглавница е топ нещото! Имах една на   Лорели, чудна беше. Имам и някаква друга май все още. Иначе от тогава спя с две малки възглавници една между краката и една под корема, същата работа върши.

# 271
И аз имам възглавница, но я взех рано по простата причина, че като я видях мноого се изкефих хаха и наистина е много удобна к дори за небременни

# 272
Аз ще правя вижън също, но репродуктивния каза да си пусна базовия пакет, щом нямаме фамилни обременености.

Моята АГ ми каза изобщо да не си давам парите, ама ...за лично успокоение

# 273
*Таничка* МГ 2/5*, извини ме, но кога ти беше ПРМ, тъй като видях, че термина ти е 29.12, а при мен в приложения и калкулатори ми излиза 28.12 АГ още нищо не ми е казал за термин, а ми е много любопитно

# 274
Аз попринцип спя по корем с единия крак свит към корема. С първата бременност още от самото начало спях да спя така ,защото се филмирах ,че го натискам ,че ме боли , че ще направя нещо. Сега все още спя така, въпреки че имам вече и аз леко коремче. Аз не мисля да взимам такава възглавница за бременни по простата причина ,че само тя ми липсва вкъщи 😀 винаги съм си спяла с още 1-2 малки възглавнички ,които гушкам и слагам между краката ,ще си продължа с тях. Но за съжаление за напред спането ще ни става все по-неудобно 😔 аз вече от седмица ставам всяка вечер по 1 път да пишкам , като се сетя после какво е по няколко пъти...тъкмо се наместиш и заспиш и бам пишка ти се...😀😵‍💫

# 275
  • София, България
Ааа не е гаранция. Аз до края ставах само по веднъж на нощ. Май си зависи и коремът как е разположен-ниско,високо… и детето как е застанало. Сега и аз почнах да ставам по веднъж на нощ Grinning

# 276
  • София
Аз още не се замислям за възглавница. Намествам се някак. Иначе със ставането по малка нужда, и аз съм поне веднъж на нощ, а някой път и два пъти.

# 277
И аз ставам по веднъж със сигурност,тези дни и по два пъти,но пия много вода и сокове

# 278
Ааа не е гаранция. Аз до края ставах само по веднъж на нощ. Май си зависи и коремът как е разположен-ниско,високо… и детето как е застанало. Сега и аз почнах да ставам по веднъж на нощ Grinning

Късметлийка, аз ставах по няколко пъти на вечер. Корема ми беше като баскетболна топка 😀

# 279
Аз попринцип спя по корем с единия крак свит към корема. С първата бременност още от самото начало спях да спя така ,защото се филмирах ,че го натискам ,че ме боли , че ще направя нещо. Сега все още спя така, въпреки че имам вече и аз леко коремче. Аз не мисля да взимам такава възглавница за бременни по простата причина ,че само тя ми липсва вкъщи 😀 винаги съм си спяла с още 1-2 малки възглавнички ,които гушкам и слагам между краката ,ще си продължа с тях. Но за съжаление за напред спането ще ни става все по-неудобно 😔 аз вече от седмица ставам всяка вечер по 1 път да пишкам , като се сетя после какво е по няколко пъти...тъкмо се наместиш и заспиш и бам пишка ти се...😀😵‍💫

Мале аз отсега ставам по веднъж, а бях настинала до преди седмица, пиех много чай и ставах по 2-3 пъти, беше ужасно...ако и занапред е така 😵

# 280
Привет!
Минавам да се оплача. Вчера се събудих с болки в мускулите, гърба и кръста (ако трябва да сме точни опашната кост). Главоболие, липса на апетит. Въртях се в леглото като малко детенце и плаках. Реших да пия малко солен айрян, няколко глътки с триста зора, за да си вдигна кръвното, което беше 90/60, но го изповръщах.
Отидох по обяд в спешното и след 5 часа обикаляне по етажите, нищо кой знае какво не ми казаха, освен АГ, че ембриончето било добре. До тук всичко хубаво, но се прибрах вкъщи и реших да пийна глътка вода - повърнах, три пъти в рамките на няколко часа. Като буквално нямах какво, защото дори стомашни сокове не ми бяха останали, та последното си беше давене малко и едни напъни.

Вече поотшумя. Днес не ми се повръща. Престраших се и съм пила 200 мл вода на малки глътки през целия ден, и 4/5 солетки хапнах, но отидох до тоалетната и пак имам зацапване ..

Попринцип си пия 3x2 но шпа, 3х1 дъфастон и 2х1 фолиева киселина.

Да тичам ли сега към спешното .. да си лежа ли просто..

От терапията ти е така. По време на първата ми бременност приемах тази доза Но шпа и ти казвам… Скъсках се да повръщам. Накрая му хванах цаката как да го пия, ама вече се бях изтормозила съвсем..

# 281
Привет!
Минавам да се оплача. Вчера се събудих с болки в мускулите, гърба и кръста (ако трябва да сме точни опашната кост). Главоболие, липса на апетит. Въртях се в леглото като малко детенце и плаках. Реших да пия малко солен айрян, няколко глътки с триста зора, за да си вдигна кръвното, което беше 90/60, но го изповръщах.
Отидох по обяд в спешното и след 5 часа обикаляне по етажите, нищо кой знае какво не ми казаха, освен АГ, че ембриончето било добре. До тук всичко хубаво, но се прибрах вкъщи и реших да пийна глътка вода - повърнах, три пъти в рамките на няколко часа. Като буквално нямах какво, защото дори стомашни сокове не ми бяха останали, та последното си беше давене малко и едни напъни.

Вече поотшумя. Днес не ми се повръща. Престраших се и съм пила 200 мл вода на малки глътки през целия ден, и 4/5 солетки хапнах, но отидох до тоалетната и пак имам зацапване ..

Попринцип си пия 3x2 но шпа, 3х1 дъфастон и 2х1 фолиева киселина.

Да тичам ли сега към спешното .. да си лежа ли просто..

От терапията ти е така. По време на първата ми бременност приемах тази доза Но шпа и ти казвам… Скъсках се да повръщам. Накрая му хванах цаката как да го пия, ама вече се бях изтормозила съвсем..

А при мен се върна гаденето, мислех, че е от утрогестана, но като ви чета може и ношпато да е 😕

# 282
Айде мина този преглед най-после. Там е човечето, отговаря на 7ма седмица + 1 ден и си има пулс. Няма отлепване, вече почти нямам и зацапване. Спряха ми но шпа и утрогестана го намалихме на 2х2 вагинално. Късната овулация ми докара един новогодишен термин 30.12.2023, но секциото ще го бутне малко назад. Дано спре да ми е толкова зле 🤗

# 283

Мале аз отсега ставам по веднъж, а бях настинала до преди седмица, пиех много чай и ставах по 2-3 пъти, беше ужасно...ако и занапред е така 😵

Няма да става по-добре 😀 После бебето като порасне и като си подритва пикочния мехур ще е съвсем забавно 😀

# 284
Аз не ставам още. Но намалям течностите половин - един час преди лягане. Но това не е от сега. По принцип съм свикнала и го правя неусетно

Общи условия

Активация на акаунт