ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 35 998
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Аз пия вода и през нощта,опитах се и аз да я намаля преди лягане и да не пия през нощта ,но не мога аз и преди си пием вода и се събуждах и сега е така

# 286
  • София, България
И с течности и без все си ставам 🙈 а вчера пък от следобяд до вечерта през половин час ми се ходеше, какво беше това притискане и преместване, от хормоните ли беше…не знам.

Sunny, честито Simple Smile късен късен, няма да е новогодишен, а коледен Grinning

# 287
*Таничка* МГ 2/5*, извини ме, но кога ти беше ПРМ, тъй като видях, че термина ти е 29.12, а при мен в приложения и калкулатори ми излиза 28.12 АГ още нищо не ми е казал за термин, а ми е много любопитно

Не съм Таничка, но моя беше на 22.03 и термин на 27.12 , вашият ПРМ?

# 288
И с течности и без все си ставам 🙈 а вчера пък от следобяд до вечерта през половин час ми се ходеше, какво беше това притискане и преместване, от хормоните ли беше…не знам.

Sunny, честито Simple Smile късен късен, няма да е новогодишен, а коледен Grinning

И аз съм същата,от няколко дни почти не пия вода защото дори от нея ми е много гадно и едва япреглъщам, а съм ВИП клиент на тоалетната,от къде я вадя тази течност през час не знам,нооооо 😅

# 289
Момичета ,имате ли пъпки ? Моето лице стана ужасно..😀

# 290
Аз съм със същия проблем. Попринцип си имам пъпки от хормоналните проблеми, но последната седмица забелязах, че положението е станало още по-зле. 😕
Мале аз вече нямам търпение да дойде сряда, живот и здраве за първи път да видя сърчице. Чак две нощи става сънувам прегледа, и как ми показват на монитора ембриончето и аз плача от радост.

# 291
mimi777777 Много благодаря за отговора! Моят беше 24.03

Ani_anito пъпки нямам, но аз имам изключително суха атопична кожа, като в момента лицето ми все едно си сменя кожата.

За възглавниците не се бях замисляла още, но ще отделя време да ги разгледам. Има ли смисъл от много скъпите?

# 292
А какви кремове за лице може да се ползват ? Всички ли? Нямам идея с какво да си мажа лицето ?

# 293
  • София, България

За възглавниците не се бях замисляла още, но ще отделя време да ги разгледам. Има ли смисъл от много скъпите?

Не. Единствено ако намериш такава с калъф, по-добре. Поне да переш само калъфа по-често Simple Smile че цялата отнема време да изсъхне. Иначе изобщо няма смисъл от скъпа Wink

# 294
Аз си ползвам същата козметика ,която и преди бременността.  Срещам ,че имало съставки ,които била хубаво да се избягват ,но не съм се разглеждала . Единсвено от бременността ми се активира леко отново периоралния дерматит ,но не съм започнала да мажа с кортикостероиден крем,въпреки че имам разрешение от АГ-то.
А какви кремове за лице може да се ползват ? Всички ли? Нямам идея с какво да си мажа лицето ?

# 295
Аз си ползвам същата козметика ,която и преди бременността.  Срещам ,че имало съставки ,които била хубаво да се избягват ,но не съм се разглеждала . Единсвено от бременността ми се активира леко отново периоралния дерматит ,но не съм започнала да мажа с кортикостероиден крем,въпреки че имам разрешение от АГ-то.

Кой крем използваш? На мен дипрогента ми вършеше страхотна работа, но за две/три седмици и пак се появяват. А от скоро ходя при хомеопатичка, която каза, че този вид кремове само подтискали и не лекували. И на мен много ми се разрастна и не бях сигурна дали е бременността. Цялото лице, по ръцете, по гърба, шията ..

# 296

И аз имам пъпки, едни ситни такива но много дразнещи. Никога не съм имала пъпки по лицето или някъде по тялото, но сега си имам. Единствено се мажа с един хидратиращ крем на Нивеа.

За ходенето до тоалетната, аз отдавна правя такива нощни разходки по 3-4 пъти, от няколко дни намаля и ходя по 2 пъти максимум. Вие само нощем ли ходите толкова често? защото аз през деня не ходя толкова, колкото през нощта.

# 297
Аз също имам леки пъпки,но според АГ било нормално. За сега е търпимо и не взимам мерки. Що се отнася до ходенето до тоалетна , зависи колко вода съм изпила през нощта също ми се случва да ходя,но рядко щото ме мързи да стана и сутрин в 5часа ходя.Да споделя за вижъна-много са точни за 7дни излезнаха резултатите и сега само се надявам в сряда всичко да е наред на прегледа и бебчето да е добре.

# 298
Аз нямам пъпки, но ми се появиха две тъмни петна под устните.. почнах да се мажа с хидратиращ крем.

# 299
Добро утро! Тази сутрин като си сложих утрогестана вагинално, след 30минути ходих до тоалетна и той падна почни неразграден. За първи път ми се случва. Според вас да си сложа ли още един или да чакам следващата доза чак вечерта?

Общи условия

Активация на акаунт