ДЕКЕМВРИ още е далече, а мама носи мъничко човече - ТЕМА 3 (2023)

• 36 079
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Според мен не. И мойте бяха завишени и лекаря ми каза,че това е от бременността и е нормално.

# 331
Благодаря, благодаря!

Ами излезе, че ще е момиченце Smile
Досега все си мислех, че ще е момче и бях леко притеснена, понеже не можех да си харесам никакво мъжко име.
Надявам се да няма допуснати грешки.

Сподели го де... Grinning Или не искаш? Laughing  Много се радвам, че всичко е наред с прегледите и тестовете на всички!
 Все така да продължава!

# 332
И аз се надявам на същото, да няма грашка теста за пола. Че ще ми иде шестото предчувствие на кино.Grinning

# 333
Ох, момичета…. Два дни ми е добре и тъкмо видя светлина в тунела.. иии хоп.. Отново гадене, безсилие, направо съм парцал🫠🫠🫠 Айде вече да минава, омръзна ми значи.. Мрън!

# 334
Ох, момичета…. Два дни ми е добре и тъкмо видя светлина в тунела.. иии хоп.. Отново гадене, безсилие, направо съм парцал🫠🫠🫠 Айде вече да минава, омръзна ми значи.. Мрън!
Аз се надявам да мине след третия месец,че да не е до края така 😅

# 335
  • София, България
Благодаря, благодаря!

Ами излезе, че ще е момиченце

Много хубаво Hug ще си връзваш панделки, ако ти дава Grin

# 336
Здравейте, днес ми излязоха кръвните тестове, всичко е в норма.. освен левкоцитите, които са 10.8 при реф. Ст. 3.5-10.5, трябва ли да се притеснявам? Някакви съвети?
Мисля , че при бременност е нормално да са леко завишени. Така четох. И аз пусках изследвания преди няколко дни моите са , даже 11,3. Но нека и другите момичета споделят, според тях трябва ли нещо да правим или това си е нормално.

# 337
Здравейте, днес ми излязоха кръвните тестове, всичко е в норма.. освен левкоцитите, които са 10.8 при реф. Ст. 3.5-10.5, трябва ли да се притеснявам? Някакви съвети?
Мисля , че при бременност е нормално да са леко завишени. Така четох. И аз пусках изследвания преди няколко дни моите са , даже 11,3. Но нека и другите момичета споделят, според тях трябва ли нещо да правим или това си е нормално.
И аз съм с леко завишени. И на мен ми казаха, че е нормално, щом е в малки отклонения.

# 338
  • София
При бременни малки отклонения са ок, не всичко ще е по референтните като при небременни, така че не се стряскайте при малко мръдване.

# 339
Хей хей момичета Simple Smile

И аз съм в кюпа на пишкащите - по 2 пъти ставам всяка нощ, откъде иде цялата вода не знам, заради гаденето едва изпивам 1.5 - 2 литра вода.
А за козметиката само да вмъкна - всякакви продукти с ретинол категорично не.

Аз все така намирам цялата храна за отвратителна и ям насила, защото като огладнея ми става много зле...
В края на седмицата ми предстои кратко пътуване до Италия, ще съм голяма загуба откъм ядене - като се сетя преди колко обожавах тяхната кухня. И относно това да питам - някоя знае ли как стои въпроса с преноса на Фраксипарин в ръчния багаж? Simple Smile

+1 за ретинола. Иначе за инжекциите, аз нали пътувах до Италия скоро. Взех си точна бройка, в ръчен. Взех си и рецептата и амбулаторен лист в който е описана терапията, не са ме и питали даже на нашето летище. На връщане нямах че ги бях използвала.
Ретина не е ли забранен по време на бременност?

# 340
и аз пусках кръв,урина, цитонамаска,микробилогия,там болести предавани по полов път и b12 и D3,като само витамините си бяха допълнителни и платени.Като цяло левкоците са ми 7 и нещо и са в норма и всичко резултати,без витамин D3,много ми е нисък и днес се чух с АГ ще започвам  Ойеcен от 1000 единици по 2 на ден.От нея знам,че малки изменения в кръвните попринцип не са голям проблем

# 341
  • София
Woman89 да, ретинола е забранен

ПС момичета моля избягвайте цитиране на 2-3 дълги поста, че едно се пълни темата бързо а и трудно се разчита Wink

# 342
Още нещо да попитам, вече притеснително, сега видях, че пише бактери в урината: единични.. вече съм в паника. Има ли някоя друга с такъв резултат...

# 343
Аз днес пуснах ТСХ, тъй като съм с Хашимото. Днес резултатът е 2.4, а преди две седмици беше 1.54. Според вас много ли е високо? Писах и на еднокрилога ми, но се чудя дали е много за 8ма седмица....

# 344
Още нещо да попитам, вече притеснително, сега видях, че пише бактери в урината: единични.. вече съм в паника. Има ли някоя друга с такъв резултат...

Аз имам и пише “a few” ако питаш за урина, така че аз имам повече 😀 според майка ми няма как да излезе че нямаш нищо

Общи условия

Активация на акаунт