АС и други романтични К-драми - тема 2

• 21 679
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Привет, дами Hug.
Гледам открили сте F4 (Boys Over/Before Flowers) newsm47.  Това всъщност е сериалът, който даде началото на темите за азиатски филми и сериали във форума. Ето тук е неговата тема, ако на някой му е интересно да прочете вълненията на гледалите в далечната 2009г. Това за мен беше първият ми корейски сериал и въпреки, че след него гледах много по-добри, си остава със специално място в сърцето ми.
Сега, може и да се повторя, защото не помня в коя тема какво съм писала за сериала Blush, та може с чисто сърце да ме прескочите, ако не ви е интересно.
Сериалът е правен по японската манга Hana yori Dango. Това май е една от най-филмираните истории.
Японците имат филм 1995 г. и сериал Hana yori Dango 2005 г. Тайванците имат сериал - Meteor Garden 2001г. Корейците с техния Boys Over Flowers от 2009 г. Китайците също 2009 г. - Let's Go Watch Meteor Shower. През 2018 пак те правят римейк на тайванската версия - Meteor Garden (2018). Тайландците също направиха техния си вариант - F4 Thailand: Boys Over Flowers (2021). Тайванският Moon River от 2015 г. ползва за основа същия сюжет, но не е баш по мангата. Индонезийци и индийци също имат техни адаптации, а май и някакви световно неизвестни американци бяха правили жалък опит да снимат нещо подобно на сериал.
Като цяло историята е една и съща във всичките адаптации, но е разказана като за зрителите на съответните страни с техните особености и манталитет. Факт е обаче, че главните във всички версии добиват голяма популярност и участието им в сериала направо изстрелва кариерите им на друго ниво.
Като изключим тайландската, индонезийската и индийската версии, всички други адаптации съм ги гледала Innocent. Ако ме попитате коя ми е харесала най-много..... не мога да ви отговоря. Всяка си има своите преимущества. Определено обаче Let's Go Watch Meteor Shower е на последно място, дори нямам кой знае какви спомени от него. Обиновено феновете казват, че най-добра е тази, която първо са гледали. Моето мнение - тайванската е най-земна, японската е най-близо до оригинала, корейската беше най-лъскавата за времето си, но китайчетата после и те се представиха на ниво откъм лукс.
F4 са сладури във всичките. Почти всеки от тях, в последствие направи доста успешна кариера и имат и други запомнящи се роли и са любимци на публиката не само в страните си.
От дамите най-харесвам японката, после тайванката и китайката и на последно място корейката. Към корейката си имам антипатия и не я харесвам като актриса не само в БОФ, но и в другите ѝ сериали. А след цирковете, които направи покрай развода си съвсем ми опротивя.
За Минчо няма да ви говоря, познавате го добре. Но, понеже някой спомена, че го е харесал с историческата визия в Легенда за Синьото море, ще препоръчам да го види във Faith. Дългокос генерал, въртящ меч и пътуващ във времето Wink с мисия да спаси новите Крал и Кралица на Корьо.
Цигуларчето Ким Хьон Джунг обра любовта на фенките заради визията си и "секънд лийд синдрома". Покрай сериала групата му SS501 набра популярност, но за съжаление личният му живот спъна кариерата му.
Скрит текст:
През 2014 тогавашната му приятелка го обвини, че я биел и я накарал да направи аборт. Той отрече побоите и каза, че случайно я ударил, докато тренира. Накараха го да ѝ плати, но в последствие се разбра, че тя нито е била бременна, нито е имала такива наранявания, за които да е лекувана. Той влезе в казармата и след разследване бе оправдан, а нея я осъдиха да му плати заради уронване на престижа. През това време обаче, се оказва, че малко преди да се разделят тя е забременяла и започни да го съди отново, този път за бащинство. Той поиска ДНК тест и каза, че ако детето е негово ще си поеме отговорността за издръжката му. Оказа се, че детето наистина е негово.
В началото на миналата година Ким Хьон Джунг обяви, че се е оженил, но заради ковид рестрикциите не са правили сватба, а само са се разписали. Съпругата му не е известна, но е била до него през времето, когато му е било най-трудно. По-късно през годината им се роди син. Сега набляга на соловото пеене и актьорството е в застой.
Грънчарят Ким Бом също си има завидна кариера и много заглавия, в които да го гледате. Дори в момента върви вторият сезон на сериал с негово участие Tale of the Nine Tailed, в което си партнира с И Донг Ук известен още и като приятелчето на Гоблина.
Единствено Ким Джун, мафиотският син, като че ли не успя да се възползва много от популярността на сериала. Той също е певец от групата T-max, които изпълняват част от песните в сериала.

На кадъра, който Бел е дала е Юн Хьон Мин (Yoon Hyun Min). И с него има какво да се гледа. От 6 години се среща с Бек Джин Хи (Baek Jin Hee). Тя е императрица Танашири до Джи в Императрица Ки и съпруга на Пако в I Summon You, Gold!.

Каката от A Witch's Love с Пако - Ом Джунг Хуа е много известна не само като актриса, но и певица. Наричали са я корейската Мадона.

Ако решите да разпуснете с малко смях и нещо неангажиращо и разпускащо с нейно участие бих ви препоръчала филмите OK! Madam, Wonderful Nightmare и типично женския Venus Talk.

Главната в Добре дошъл втори живот е Им Джи Йон. Прокурорката в Две седмици е Ким Со Йон.

Цял ферман написах, за което се надявам да ме извините Blush

# 346
2 в 1 благодаря за подробния разказ. Аз открих Ф4 когато попаднах на песента Because i am stupid (извинявам се за правописа, но не ми се търси как точно се изписва), но имаше период в който ми се гледаха вече гледани сериали, които са ми любими и чак сега му дойде реда. И още с първите 5-6 серии сериалчето се нареди в списъка ми с любими сериали. От една страна  разказа ти събуди любопитството ми към другите версии, но от друга не искам да ми се смесват впечатленията и емоциите. Обаче поне ще потърся музиката на другите версии, защото музиката от корейската версия също се позиционира сред любимите ми песни. На мен най-много ми харесва като визия И Джунг, а с Ка Юл са магнетична двойка. Но някак се усеща, че масово най-харесван ще е музиканта. Странното е, че изрусен е по-привлекателе в сравнение с визията му с естествен цвят на косата. Не ми е първия сериал, но определено няма да го забравя. Първите серии много умувах защо са взели точно тази актриса за главна, но когато спря да крещи на всяко второ изречение я видях по друг начин и ми стана сладка когато е с момчетата и приятелката си. Но семейството  на главната до последно ме дразнеше на макс. Чудех се това търсен ефект ли е или грешка в кастинга.

2 в 1, в темата на сериала последно е обсъждан друг сериал със същите актьори. Кой е този сериал, знаеш ли?

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 23:12 от Рори72

# 347
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Някой беше писал, че са почнали да качват сериите на АС с дублажа май във Войото? Или се бъркам?
Много искам да ги имаме свалени.

2в1 благодаря за разказаното. Flowers Hibiscus

Крисс, за разликата в годините сигурно имаш предвид по-млад. Hands V
Бих казала, че много зависи от самите личности в двойката. Забележителен пример в това отношение беше Вивиан Уестууд и 25 години по-младият ѝ втори съпруг - Андреас Кронталер. И докато с първия си съпруг дизайнерката живее едва 3 години, то с Андреас остават заедно почти 30 години, докато смъртта ги раздели.
За семейство Макрон май вече беше споменато.
Вчера даваха, а днес повтаряха, по Лейдито "Всичките мои мъже". В сюжета има подобен елемент.
Щях да кажа, че смятам скоро да се присъединя към Белл, и да хвърля едно око на Пако и каката, но тя направо вече го е изгледала. Laughing Нищо де, макар и да е по-късно, ако загледам нещо извън менюто на Лейдито, ще е това.

# 348
Бел, "Kill Me Heal Me" -https://youtu.be/jkLlJk2hsoc беше забавен. ГГ-ой имаше n-брой самоличности и никога не се знаеше кога ще се появи нова. Беше си сложил и камери в жилището за да е почти наясно какви ги е вършил когато не е той. Той и  другото му аз /основното друго/ се влюбиха в една докторка и взеха да се надиграват кой ще остане за постоянно за да е с нея. Наеха я и си я прибраха в къщи за да ги наглежда и лекува. Съответно периодично цъфваше някоя от другите самоличности и правеше бели, като да се изтърси на гости на родителите и. Там беше Пако, който и се водеше брат, също влюбен в нея /не и беше истински брат/ . И когато ГГ беше Нана искаше да спи при Пако и да му казва оппа Joy
 "It's Okay to Not Be Okay" - https://youtu.be/50ek4HQo0Bc  Звездьо трябваше да се грижи за по-големият си брат аутист, който рисуваше добре и обичаше динозаври. На представяне на книга заради брат му настана суматоха и там се запозна с известна а-социална писателка. Тя си го хареса и работата стана "няма не искам" Joy
Звездьо е малко като за фон, основната атракция е ГГ-ня която направо си беше хулиганка Joy На мен определено много ми хареса.
Опашките и Пинокио не съм ги гледала .
 Още идеи "Boys Over Flowers" https://youtu.be/iuqwMI6dpJA  4 хлапета от богати семейства тероризираха съучениците си. Г-гня започна да учи в тяхното училище, наби ГГ-й за да защити приятелката си, той се влюби в нея, тя пък беше влюбена в приятелят му, който пък беше влюбен в известна моделка. Навсякъде пъркаха влюбени по едно време Joy  
  Хареса ми, а и МинХо ми е един от най-симпатичните им корейски актьори като присъствие, в каквото и да го навлекат му стои много добре.
Линкове обаче нямам. И трите ги гледах в К-драма, а тайЛанДските момчета във филмисуб.бг.  Сега са ги качили в плейтуб.
И аз като Роца нямам нищичко против еднорозите Joy може и на стада да идват. Примерно
"Cinderella and four knights"   https://youtu.be/JYaG8k_T6Pg  ❤️СЮЖЕТ :
Ън Ха Уон (Park So Dam) е ученичка, която мечтае да стане ветеринарен лекар.
След като майка й умира в автомобилна катастрофа, баща й се жени отново.
Така тя се сдобива със зла мащеха и още по-зла доведена сестра. Един ден тя помага на богаташ, като се представя за негова годеница. Не след дълго, по стечение на обстоятелствата, започва да работи в имение, в което богаташът живее със своите братовчеди...
'Lighter and Princess"    https://youtu.be/sr4TxUqSbDY  ❤️СЮЖЕТ :
Джу Юн е първокурсничка в специалност "Компютърни науки", специалност, която майка й е избрала. Тя е послушна и дружелюбна, отличничка, избрана за помощник на професора. Всичко щеше да е спокойно, ако в курса го нямаше Ли Сюн, който непрекъснато нарушава правилата.Ли Сюн е враждебен, пестелив на емоции, но ас в компютърното програмиране. Той вижда живота си като компютърна програма, в която му е комфортно, само ако той контролира случващото се. Заради способностите му, към университета е сформиран екип, наречен Базата, където студентите,начело с Ли Сюн, се обучават като изготвят проекти. За да може лесно да принуди Ли Сюн да посещава лекциите, Джу Юн решава да се запише в Базата.С времето студентите в Базата се сблъскват с нелоялни машинации и ходове, целящи да придобият безплатно продуктите им.След като се дипломират, са изправени пред същите трудности, но вече са конкуренти помежду си. Ще успеят ли да запазят приятелството си, да излязат на пазара чрез успешни фирми с печеливши продукти?
  Аз в момента гледам Пако в  "Itaewon class"  https://youtu.be/NeaHNQJ1kCo  и до 5ти епизод ми е ок.
 И това беше леко и приятно "The bride of Habaek" https://youtu.be/rfW5BWMjX6k  ❤️СЮЖЕТ :
Нарцистичният бог на водата Хабек идва на Земята, за да намери достатъчно силен камък, който да му помогне в борбата за престола. Той търси помощ от  прагматичната Ю Со А, която е психиатър, чието семейство му служи от древни времена и така тя е принудена да прави същото. Проблемът е, че Со А не вярва в съществуването на богове и приема Хабек за поредния халюциниращ пациент. Всичко се обърква още повече, когато се появяват Ху Йе, изпълнителен директор на курортна компания, който се сблъсква със Со А, но след това се влюбва в нея; Му Ра – богиня от водното кралство, която живее на Земята в продължение на стотици години, работи като актриса и обича Хабек; Би Рьом – бог на вятъра.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 13:48 от Krissttinna

# 349
Профче, тук са до 5 серия с дублажа на лейдито.
https://playtube.tv/search?keyword=%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B … D1%80%D1%86%D0%B5
Допреди няколко дни бяха до 4 епизод т. е. по принцип ще продължат да ги качват, но с голямо забавяне спрямо излъчването им.

Крис, Момчета по-красиви от цветя е включен в списъка на 1 стр. с линк за вбокса, но тръгва с много лошо качество и на части. Но когато в търсачката се впише името на сериала на  английски и е01 излиза списък с целите серии с доста добро качество.

2 в 1, разглеждах линковете за другите варианти и се обърках. Правилно ли съм разбрала, че Японците първи заснемат пълнометражен филм, а после две анимации. Следват тайванците като те впоследствие правят и сезон 2. А китайците са направили два различни сериала по тази история. Хем съм много любопитна към другите варианти, хем нещо ме спира да ги погледна. Ти си изгледала повечето варианти. Би ли споделила корейския спрямо тях как го позиционираш и оценяваш. Не мога и не мога да разбера искам ли да гледам друга версия и ако да коя все пак, защото преброих 12 врианта.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 01:35 от Рори72

# 350
Първо да направя едно уточнение. Линкът в playtube, който Криси е дала за момчетата-цветя е за тайЛандската версия, не за тайВанската.

Рори, сериалът, за който споменават в края на темата за БОФ е Mischievous Kiss. По това време все още имаше само откъслечна информация и феновете спекулираха и си измисляха какво ли не. Кои ще са актьорите, дали няма да е продължение на БОФ и всякакви такива. Всъщност двата сериала нямат нищо общо освен, че и двата са по японска манга, че имат по няколко екранизации и, че избраха Ким Хьон Джунг за главната роля.
Признавам си, че и тук съм гледала 3 от версиите - тайванската, корейската и тайландската. Но, за разлика от БОФ, за този мога да кажа, че най-харесвам тайландската адаптация.

За БОФ си казах, че не мога да кажа коя версия харесвам повече. Но поне мога да ги сведа до 4 newsm47.
Първо изгледах корейската. Толкова се бях зомбирала, че я приключих за 3-4 дни. После, се зарових да търся нещо подобно и в стария форум на Спирита попаднах на тайванския Марс. А заради главния в него - Вик Чоу, реших, че ще гледам и тайванската версия от 2001г., в която той е "секънд лийда". И уж гледах същата история и знаех какво ще стане, пак ми беше интересно, защото самите актьори играеха по различен начин, обстановката, а и манталитета на тайванците е по-различен от този на корейците, което си личеше в сериала. Главната не беше такава досадница като корейката, не врещеше и не се тъпчеше като прасе и като цяло ми беше много по-симпатична. Сериалът обаче е от преди повече от 20 години и качеството е много далеч от това, на което сте свикнали сега, което пък може да е дразнещо за някой.
До японската версия от 2005г. стигнах пак заради изпълняващия тази пуста роля на "втория" Rolling Eyes , един от японските ми любимци - Шун Огури. Бях го гледала в няколко сериала и реших, че е крайно време да го видя и тук. Отново изживях историята, но пак по малко по-различен начин от предните две гледания заради това, че японците имат техен специфичен подход при предаването на дадена история.
Китайската от 2018г. беше последната, която гледах. Нея вече я изгледах заради баш главния - Дилън Уанг. Толкова го хвалеха хлапето по форумите, че реших да видя за какво иде реч и, така и така го почнах, изгледах целия сериал. Въпреки, че се води римейк на тайванския, китайчетата добре се бяха справили, защото с тези нови и млади актьори хванаха вниманието на по-младото поколение, за което Вик Чоу и Джери Ян са си вече чичковци, да не кажа, че някои може и да не са чували за тях Joy.

Която от тези версии да избереш няма да сбъркаш. Говоря за основните сериали. Разните им продължения не ги слагам в бройката.

# 351
2 в 1 много благодаря за подробния отговор. Гледала съм 1 китайски филм и 2 японски, освен всичко корейско и се усеща че има разлика в начина по който представят дадена история. Тайланд и тайван изобщо не съм предполагала, че са в състояние да създадат сериал/филм който да се хареса отвъд Азия, но не знам защо съм с подобни предубеждения.
Приятелството (не любовта в тази история ме грабна) на Ф4 в корейската версия е толкова завладяващо очарователно сред момчетата и после обгрижването на момичето напомнящо историята на Снежанка и джуджетата, че съм склонна да погледна и версиите, които и ти си гледала. Остава да реша с коя да започна. Но ще е след като спадне малко емоцията от корейския BOF, за да не се окажа в капана на сравненията. Темата за истинското приятелство ми е толкова завладяваща колкото и темата за любовта и заради приятелството на Ф4 глътнах 25те серии за 2 дни и една нощ. Но признавам и музиката много помогна за тази магия. В темата, която е започната към момента на излизането на сериала се споменава и красотата на актьорите. В моите очи истински физически красиви са само актьорите зад И Джунг и Ка Юл или поне се откроявят сред останалите с външността си, обаче красивите отношения в тази 4 +1+1 група приятели създава усещане за физическа красота при всеки от тях, до такава степен, че захаресвах дори дразнещата главна като част от любовен триъгълник. Визуално Минчо най-много го харесах в чосонската епоха от Легендите, но като актьорска игра ми е най-въздействащ в Момчетата, а като част от романтична двойка най-много го харесвам с Минка в Ловеца. Така че определено има нещо в този актьор щом от силно антипатичен от клиповете в ютуб с три свои роли ме накара да го захаресам и издигна в личната ми класация на актьорите до позицията на любим колкото Пако.

Знам, че не сте на тази вълна, но тъй като за пръв път съм на голям екран с АС продължавам да забелязвам детайли, които преди съм пропуснала. Във вчерашната серия има момент, когато Су вече поуспокоила се от виденията решава да помогне на Со с грима. И когато се провежда разговора им дават как погледа му се забива жадно в устните й и тя ги прикрива. И съответно следващия момент в който казва, че няма да я целува щом не разрешава става по-значим, защото подсилва усещането за любовта и уважението на Со към Су. Споменавам го, защото осъзнах, че може би това е една от особеностите която прави корейските сериали/филми толкова завладяващи - детайлите. На пръв поглед незабелижими, но зрителят без да се усети ги долавя и съответно това обогатява усещането от сцената. А в АС има много такива детайли. Чудя се чия е заслугата. Сценариите описват ли подобни детайли или режисьорите им са дяволски добри в работата си.

И понеже съм на вълна приятели такива снимки много ме радват

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 09:04 от Рори72

# 352
  • Варненска клюкарка
Криис посмях се още на първия разказ за размножаването на личността, май това ще загледам Joy

Проф, с удоволствие ще коментирам с теб, дори и да съм го изгледала. Сещам се и за други известни, макар че не помна колко им беше разликата- Голди Хоун и Кърт Ръсел, а на другите 2 двойки в момента ми изскочиха имената, че малко бавно превключвам на американска вълна Joy

2в1 и аз много благодаря за подробната информация и че ни осветли кой кой е, че нали ни виждаш какво чудене пада  Joy Съкращението БОФ съм го виждала и сега се чудя къде. Не е в темите за азиатски сериали, защото и не съм ходила там, в онзи посдфорум съм писала само в темата за Чернобил на НВО преди 4 години.  Но пък в предишната ни тема през 11 годишната и история се извървя толкова много народ, не случайно навъртяхме 520 теми, по принцип всеки си говореше за неговите неща които гледа в момента, та нищо чудно някоя там  да го е споменала....
Благодаря и за песента на каката.Аз бях споменала назад че  актрисата е с много силно присъствие на екрана, ама то си имало причина да се откроява.

Снощи догледах Вещицата с усмивка на уста цялата последна серия. Като ми прелееше от майката на ГГероиня там леко ги минавах с мишката, но като цяло беше забавно, а Пако е наслада за очите.
Да сложа и малко кадри за другите. Пако хвана букета на сватбата на бъдещата си тъща. С каката ходиха да разглеждат мебели и докато пробваха едно легло, забравиха че не са си вкъщи, когато им го напомниха (субтитрите) тръгна и лек спор за мекото и твърдото легло Joy Има и скрийн с романтика, в който зад кадър му извикаха да се стегнел - забрави си момчето репликите около знойната кака Joy А фаворит ми е като и каза  "бих тръгнал с мен, ако бях на твое място" Joy

И малко от предната серия. Много е красив Пако в този сериал, на първия скрийн от втората порция кадри ми прилича малко на извънземния Heart

[
Скрит текст:

Забавни са с каката, той я хранеше, боцка с вилицата там някакви неща и и подава в устата, а сам яде от устата и. Тя се притеснява че където и да отидат ги мислят за брат и сестра, а той за да не оставя съмнения за ситуацията им крещи на ляво и на дясно скъпа, любима, живот мой....Joy
А за субтитрите в този кадър имам едно питане. На няколко пъти стана въпрос цитирам по памет  как можеш да пипаш лицето на някой мъж, как ще пипаш косата на мъж, не можеш да пипаш главата на мъж.... И се сетих че май в сериалите им наистина не съм виждала жена да докосва мъж по лицето, коса и т.н.. Чували ли сте нещо в тоя смисъл?

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 14:43 от Беллора

# 353
Започнах най-отдавна чакащия в списъка ми сериал - Хуаранг. Още нямам кой знае какви впечатления, но мисля че ще ми хареса. Обаче имам въпрос към вас. Аз ли се побърках от слушане на песните от ВОF или сериала е от т. нар. исторически, но музиката е със съвсем съвременно звучене. Не че е лошо така, но сякаш гледам бал с маски и не мога да почувствам епохата в която се развива действието.

И така ли ми се струва или отново виждам генерала от АС? Този път какъв е? Добър, лош?

# 354
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Рори, че то и на АС музиката е със съвсем съвременно звучене, въпреки историческия период, в който се развива 99 % от действието.

Белл, интересно е това с пипането на главата и косата, което си забелязала. Тези дни съфорумка от друга тема много хубаво и подробно обясни значението на дългата мъжка коса през вековете. Ще сложа линк към поста ѝ. Но на мен примерно в снощната серия на АС ми направи впечатление придворна О как акцентира върху това, че тя е тази, която оправя косата на краля. А преди това буквално беше изгонила Хе-Су в мига, в който я видя да започва да го прави.
Линкът - https://bg-mam.ma/p/1542740/46552927

# 355
В АС музиката си е в пълен синхрон с епохата и историята.
А тук музиката е някак контрастираща на епохата. Гледам хората в заведението, слушам музиката и имам чувството че всичко освен дрехите е съвременно. За пръв път ми се случва музиката да ми навява асоциация с епоха, различна от тази в която се развива сериала. И хем имам чувството, че е странно и не пасва, хем ми харесва.

# 356
  • Варненска клюкарка
Рори, той е, в Хуаранг го играе добър, нещо като наставник на момчетата е. Но имаше някои странни моменти с него като изпускането му в гащите, което доста подробно подчертаваха, та чак следи оставяше по пътя.

Проф преди доста месеци бях писала точно за корейските дълги коси в миналото че са символ на мъжествеността и от детство растяли без да ги режат.  В Принц на покрива имаше едно изречение когато в съвременността натиснаха принца и антуража му да се подстригват че иначе няма да ги пуснат тук и там и съветниците му писнаха "Как ще си отрежем косите, по-добре направо главите!" И продължението, че като се върнат в Чосонската си епоха и без това ще ги убият с камъни като ги видят без коси. Ама това което е във Вещицата ме озадачи, още повече че май не съм виждала жена да гали мъж по лицето или косата в К-сериал.... Видях едни зад кадър, колежка рошеше косата на колегата много настървено, а после са се оженили Joy

Рори, още не съм стигнала до музиката на момчетата цветя, но като я чуя ще кажа какво мисля, тези дни и се каня. Относно исторически сериал и съвременна музика, последната ти асоцияция за Хуаранг ще бъде че гледаш исторически сериал, съдържанието е някак пародийно. Ще видиш и футболен мач  Левски-ЦСК течащи душове и други подобни...

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 14:18 от Беллора

# 357
И така ли ми се струва или отново виждам генерала от АС? Този път какъв е? Добър, лош?
   Joy   първосигналният ми отговор - на....а.....ан. Рори звучи съвременно и много си подхожда на сериала. Горе дописах обяснения към предложенията. Направо си ги копи пейстнах де.

Крис, Момчета по-красиви от цветя е включен в списъка на 1 стр. с линк за вбокса, но тръгва с много лошо качество и на части. Но когато в търсачката се впише името на сериала на  английски и е01 излиза списък с целите серии с доста добро качество.
Предполагам Рори, но защо трябва да се мъча, когато може да не се. В телеграм има всичко с много добро качество, не ми се налага да търся сериите - дясна стрелка и зарежда следващата. Китайската версия на БОФ я има там. И трите да гледаш няма как да се сменят впачатленията от другите. Сюжетната линия е една, но са и много различни. Сещам се за първата им нощ заедно  - корейците преспаха във вагонетка, тайландците на стълбите а девойката го тъпчеше с хапчета мисля, китайците в асансьор. И понеже и те са гледали амарикански филми, решиха да се измъкват през тавана Joy там природата призова младежа и имаха лек спор кой-накъде трябва да гледа.

# 358
Белл, минах го мача ЦСКА и Левски. Сега съм на пижаменото парти на дългокосковците. Малко са ги вързали, ама пък с тия бонбонени на цвят сатенени "пижамки" са големи сладури.
Сещам се, че ти не харесваше главната. Обаче не знам защо си мислех, че главната е с някакъв кралски произход, а до тук единствената главна е дъщерята на лекаря. Пако е много сладък с дългата косица. Приятеля му, истинския син на лекаря ми е много познат, но не знам от къде. Обаче имам чувството, че някъде около кралицата мярнах придворна О и идвам да попитам участва ли тук тази актриса или вече ми се привиждат познати лица на всяка крачка.
Харесва ми сериалчето. Много е свежо.

# 359
Приятеля му, истинския син на лекаря ми е много познат, но не знам от къде.
Градският ловец, беше колега на МинХо .

Общи условия

Активация на акаунт