АС и други романтични К-драми - тема 2

• 21 644
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Днес рожденик е единия от двамата ми любимци под номер три - Минчо
https://youtu.be/7U60le0V_aQ
https://youtu.be/7wnFG7KlfQM
https://youtu.be/2DE9INcWxyA
https://youtu.be/SUCJbw7Gf5w
https://youtu.be/zhF7EaxRaKM
https://youtu.be/DeFCoOuJQ0o
https://youtu.be/8LYjToGNKCQ
https://youtu.be/2o8rnSv5RPI
https://youtu.be/MaMdVWqIsio

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 11:36 от Рори72

# 466
А, рожденик🥳
Чак сега забелязвам, че Мин Хо никак не ми  въздействащ по видеа и ако разчитам на тях никога не бих загледала сериал с негово участие. Ако пък още в началото бях чула някоя от неговите песни навярно щеше да ми е и последната корейска.😅 Това са първите ми впечатления, но в действителност е и симпатичен, и талантлив, осъзнах като изгледах два от сериалите му. С Легендата три, но нея оттук-оттам, много е хубава музиката обаче.❤️

Рори, благодаря за рекламите, всичките са ми нови с изключение на онази със семейство Бин. Тези дни гледам само тях, наистина не мога да се спра Embarassed
Забравям да отбележа колко е красив Пако, напоследък и без друго не съм пестелива на похвали, да си кажа 🤪

Проф, 2в1, благодаря за линковете.💐 Ако преглътна рекламите ще е добре...

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 12:34 от Margarita N.

# 467
Жив и здрав да е. С много хубава музика е "Кралят" и униформата му отива. Joy да не забравяме, че има и много хубав кон там. Следващото което съм планирала е с МинХо - "Пачинко".
  И да си помрънкам за идеите на сценаристите, защо трябва да развалят хубавата комедия с катастрофи.
https://youtu.be/Rq3Afp1XGm0  забавен трейлър
https://youtu.be/GqnQs5ybyq8  драматичен трейлър
 Ако сервират и някоя амнезия - отказвам да го догледам Joy  Много ще ми дойдат след 3те БОФ варианта а минах и набързо тези от 2001 и 2002 година. Там продължи половин сезон.

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 13:47 от Krissttinna

# 468
То и аз по видеа никак не харесах Минчо. Даже ми беше много антипатичен. Чосонската част от ролята му в Легендите обаче обърна впечатленията ми и ми стана симпатичен. Дуета му с Минка го изкачи до 3то място в класацията ми с любими актьори, а Момчета по-красиви от цветя го бетонираха там. Обаче и до днес не гледам видеа с него, защото не са ми интересни и не ми въздействат. Но днес е рожденник, затова реших да го видим и като певец, и като танцьор, за да отбележим празника му.

Крис, не случайно в сериала на сем. Бин споменават амнезията като част от сценария на много ЮК сериали. И на мен ми омръзна за щяло и нещяло главните да си губят паметта. В Момчетата ми беше най-нелепата амнезия,но мислех че е добавена за удължаване на сериала. Да не би да казваш, че във всички версии главния си губи паметта и не вярва на приятелите си, а на непозната натрапница от болницата?

# 469
  • Варненска клюкарка
А, Минчо е рожденик.Много го харесах докато тичаше рошав и див из джунглата в Градския ловец, много ми беше сладък там, но нататък не беше моето. Мног хубав ми се видя и на една снимка която сложжи напред в темата 2в1 от някакъв исторически сериал в който си партнират с Ха Джи Уон.  За пеенето му и аз съм така Joy
И като споменахме РД, Марги, ЮнСеРи е родена на твоята рождена дата Heart
По-бавно напредвам заради по-дългите серии, изгледах и 12-та. Пак пророчески думи, ГГерой искал да се ожени за нея и да имат дете, тя му казва че предпочита момиче, той искал близнаци, жалко че тук съдбата не е чула, но  още не е късно  Joy Разбра и че нейният живот е спасил там на моста. Няколко момента доста хващат за гърлото Heart
Рори, аз още не съм видяла рекламите, но ще наваксам, че вчера за пореден път пропаднах в тоя Шортс и после трябваше да стоя до късно да си изгледам и 12-та серия, не ми се искаше да висна и в ЮТ Joy

СонЙе Джин е като статуетка в тяло, има и много красива линия на долната челюст и брадичката. И в сериала не бяха пропуснали да и сложат думи в устата че имала малко и нежно лице, нали корейките все са на накти по отношение на подпухването и големите си бузи, но на нея всичко и е точно.

Посгъкстиха глупостите като за пприближаване към финала, но ГГ са много сладка двойка и ще ги гледам каквото и да им хрумне на сценаристите Joy

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 14:24 от Беллора

# 470
Във всичките, в "Метеоритите" беше на път към църква в Испания за да предложи на девойката и катастрофира. Блъсна го друга девойка, в която после се влюби и то сериозно. Амнезията продължи поне 15 епизода. Върнаха се с нея в Азия, работеше като сервитьор и не искаше да живее старият си живот. Направо нов филм. По сценарий и втората девойка беше ок като характер и не ставаше като в другите версии да и даде пътя след освестяването. Заяви на първата, че и да си върнел паметта пак щял да обича само втората. Лично аз бих завършила сериалът като и двете го разкарат.
Мног хубав ми се видя ш на една снимка която сложжи напред в темата 2в1 от някакъв исторически сериал в който си партнират с Ха джи Уон. 
https://youtu.be/e5brmft_MK4   
"Faith" -   ❤️СЮЖЕТ: Във "Faith" се разказва за любовта между войн от Корьо и лекарка от настоящето,чиято любов преодолява пространството и времето.💕Епизоди: 24

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 13:35 от Krissttinna

# 471
Хм, 15 епизода амнезия не мога да изтрая. Но какво стана като си върна паметта? Метеора беше тайванската версия, нали? Ще пробвам китайската, че след вчерашния опит да гледам японски филм нещо май японците като емоции са ми непонятни. Макар, че харесах и двата японски филма на Джун ми се струва, че японските филми/сериали не са моето.

# 472
Сети се, че обича първата. С втората обаче вече си имаха история, след катастрофата познаваше само нея, тя го учеше да си вързва обувките и да пържи яйца. Когато разбра за първата се опита да ги събере, не беше кофти герой. По сценарий я разболяха с живот до 3 месеца, а мечтата и беше да пътува по света. Затова ГГ тръгна с нея да пътешества. После мисля и бяха намерили донор, оцеля, прибра се в Бутан, а ГГ тръгна пак след първата.

# 473
Амнезия, раздяла от няколко месеца до няколко години, познанство от миналото, за което главните не си спомнят, нелечима болест за някой от героите, от която често учудващо се излекуват, някаква дългогодишна семейна тайна... свиквайте с тези клишета, защото ги има в почти всяка драма.

# 474
На нелечима болест не съм попадала, но след амнезията на главния в BOF развих непоносимост към амнезията и когато в сериала на сем. Бин първо той, а после и тя пострадаха от куршум и полежаха в болница в безсъзнание изтръпнах при мисълта, че със събуждането може да се появи някоя амнезия. С разделите и съдбовността нямам проблем.

От вчера се мъча да гледам Гневът на краля с Бинчо. След първите 55 мин. единственото което се разбра е, че някой иска да убие краля, а друг кралица, която е по-млада на вид от него, но по някаква причина му се води баба. Муден, скучен и мрачен филм, а Бинчо е крал, ама изобщо не се разбира нищо от характера на героя му, защото освен да му покажат мускулите до кръста в началото на филма не показват нищо за героя му. Няма история, няма друга сюжетна линия освен заповедите някой да бъде убит. ще се помъча още малко да вдяна за какво иде реч и ако до 70 мин. не се случи нищо интересно го зарязвам. Единствената мисъл в главата ми докато гледам е как се е излъгал Бинчо да участва в този филм, в който таланта му на добър актьор не може да бъде видян.

# 475
  • Варненска клюкарка
О аз свикнах да гледам сериали в които главните почти винаги са имали срещи като деца, или в ранната си младост, а там където случайно са се пропуснали по тая част, все нещо косвено ги свързва. Ако няма такава среща започвам да се чудя дали не съм пропуснала нещо Joy За болести и  светкавични невъзможни изцеления съм имунизирана от турските лакърдии, та ако историята е хубава повторенията не ме дразнят. Само инфантилни пълнежи извън главната двойка не понасям и бързо се хващам за мишката.

Рори, искаш да кажеш че ще зарежеш филм който си докарала до 70-та минута ли?!? Колкото и да не ми харесва, по-добре да му знам финала, доглеждам дори сериали които не са ме хванали с нищо, но щом съм ги започнала някак не мога да ги оставя, Сега макар че гледам семейството, ме гложди и мисълта за Убий ме излекувай ме, който оставих на изчакване с 5 изгледани серии. От това което срещам при руски блогъри за К-главните мъже, всеки гледа да изиграе поне веднъж ролята на крал и на военен, не знам его ли е, или традиция, но и друго има, от цялата им индустрия на година няколко неща стават големи хитове, няколко не чак толкова, другото все се намира кой да го гледа, предвид и каква е цифрата на главни актьори, си е късмет че се намират проекти и някой режисьор му е е изпратил сценария именно на него....

# 476
Белл, филма е близо 140 мин целия, та 70та е по средата. Все пак реших да го догледам, но ми останаха още 46 мин. Мъча го от близо 20 часа. За това време щях да изгледам половин сериал. Първите 45 мин. бяха най-трудни защото абсолютно нищо не се разбираше. Някакъв хаос от лица и реплики. След 90 мин. отново няма друга история освен заговора за убийство на краля, но хаоса е малко по-подреден. Все така мрачен е филма и в пряк, и в преносен смисъл. Единствената причина да го гледам е Бинчо, защото си мисля, че трябва да има някаква основателна причина да реши да участва в този филм след като е вече е известен актьор и не му се налага да приема роли, които не харесва. Надявам се след още 46 мин да разбера какво в тази роля го е привлякло.

# 477
Още едно познато лице - този го наричаме тук красивият Ча ако не греша hahaha

Криси, +1 за музиката от Кралят. Покрай теб се заслушах и аз, само сериала не съм гледала.

Ох, че хубаво съвпадение с рождената дата на Юн Се Ри. Аз съм далече още, Бел. Снощи минах моментите в дома на родителите на ГГерой. Главната най-накрая разбра кой е написал музиката, която така и никой друг не е успял да разпознае и възпроизведе.

Челни сблъсъци

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 17:53 от Margarita N.

# 478
Рори, царуването на крал Чонджо се смята като "възраждане на Чосон" и е екранизирано много пъти. Така, че нищо чудно, че Бини е приел ролята. Чонджо е син на принц Садо, чиято история също е доста експлоатирана, поради факта, че собствения му баща го осъжда на смърт като го затваря в дървено буре за съхранение на ориз, където той умира след седмица от глад, жажда и задушаване. Чонджо е бил регент на дядо си и след неговата смърт, когато е коронован е имал много противници, които са оспорвали властта му заради баща му.
По негово време се развива действието в Sungkyunkwan Scandal, Warrior Baek Dong Soo, The Red Sleeve...

# 479
  • Варненска клюкарка
Марги нататък има много разтърсващи моменти. Микс от комедия, драма, много любов..... и пълнежа да не забравя Joy Срещала ли си превод на песента на АйЮ от сериала, освен че с нея озвучават романтични видеа в Шортс, гости и младоженци я пеят, явно има някакъв специален романтичен текст.
Челни сблъсъци

Скрит текст:

Heart

Рори, посмях се за "Бинчо", много ни се отдава да ги кръщяваме Joy
Аз пък видях снимка на двойката навън  в някакъв магазин, май разглеждат виното, още от януари 2019, сниките на сериала заповат същата година но по-късно, та вероятно са си двойка от много време, отделно че и жълтурите ги спрягат години преди да се обявят официално малко преди сватбата. За мимолетните връзки не знам дали успяват да ги надушат, но за продължителните нямат грешка.

Ама не знам защо на тези корейци някои снимки са им правени като с домашни ютии а не с техниката която се произвежда в страната им. Миналата година телефона който купихме на сина ми зуумва стократно и снима със 110 МП,  снимах една миниатюрна мравка без зуум само с приближаване на телефона и дори власинките се виждаха чудесно, все едно има брада, при приближение на луната 100 пъти се забелязваше релеф, направо се чудя това какво е като им гледам жълтурските разследвания!

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 20:06 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт