АС и други романтични К-драми - тема 2

• 21 177
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Рори, понеже го спомена проверих има ли го с превод. Ако го загледаш да споделиш впечатления.
Born again/Преродени, бг суб
https://www.vbox7.com/play:9bafe701bc?p=playlist&id=2438787

# 616
..................
И тази харесвам, макар че за пръв път попадам на нея. Изпълнител е Peto, но не знам дали освен певец е и актьор.
https://youtu.be/CwD2ZPsowxw
.................................
Песента е от ОСТ-а на Heartstrings и се изпълнява от Чонг Йонг Хуа, който освен изпълнител на главната роля в сериала е и лидер на групата CNBLUE. В драмата участва още един участник на групата - барабаниста Канг Мин Хьок, който гледалите Наследниците би трябвало да познават от там.

Рекламите с Ха Джи Уон са все с партньори, с които е имала проекти.
Суки в ТГ.
С Куон Санг У в Love So Divine и Curtain Call.
С Чо Ин Сонг в друга драма от поредицата "много трагична история" - What Happened in Bali.

Рори, предполагам знаеш, че последната песен "3 в 1" е от Кралят и Клоунът.

Относно медицинските сериали не знам гледала ли си Романтичния доктор. Първите два сезона са преведени на бг, дори първия го даваха по БНТ или БНТ2. Третия излезе тази година.
Други, за които се сещам в момента:  
New Heart ,
Ob/Gyn Doctors ,
Doctor John ,
Brain

A Life: A Love ,
MR. BRAIN

Марги, за Born again бих казала 50 на 50. Добър каст, добра игра, но на самия сериал нещо не му достигаше. А и финалът не беше много удовлетворяващ. Карма, прераждане, двама мъже влюбени в една жена... Не е нещо впечатляващо като изключим двамата главни - И Су Хьок и Чанг Ки Йонг. Вторият играе с АйЮ в My Mister.

# 617
2 в 1, знам, че песента е от Краля и клоуна. Аз съм единствената в темата, която го гледа (2 пъти), че и ми хареса. Обаче видеото е с Че и Джун, но е озвучено с тази песен. Та затова го кръстих 3 в 1 от моя гледна точка - двама от любимците и една от любимите песни 😜.
Благодаря много за заглавията за докторските сериали. Почвам ги подред. В ютуб днес прочетох, че и японците са правили римейк н Добрия доктор. Как така корейците не са се сетили да римейкнат Д-р Хаус.

Да попитам относно песента от цитата. В описанието пише, че изпълнител е Пето. Това псевдоним на изпълнителя ли е или друг изпълнител. Може ли накратко да кажеш каква е историята в сериала от който е песента. На теб хареса ли ти?

# 618
2в1, ще го имам предвид споделеното за Born again. По-вероятно да го пропусна.

Днес е рожденик 🥳

# 619
  • Варненска клюкарка
Да е жив и здрав Джи, сетих се и аз, днес Шортс ми е пълен с него Heart Тези дни една от любимите ми прлатформи ми бълва корейци и принцеса Даяна, отбелязват годишнина от рождението и на 1.07...

Рори и аз ги гледам, много хубави реклами с Ха Джи Уон. Чудя се със Суки дали са се запознали на сета на ТГ, ама добре им се е получила рекламата, много е свежа и не и личи че му е кака с доста години.  Тя също е бая кака и на Джи и на Минчо, че и на Бинчо, но от о/щи кадри не съм усетила това да ме дразни. Досега нищо не бях разцъквала с нея, но след рекламите ми тръгнаха видеа - актриса е от дете, това не е истинското и име, има доста рейтингови сериали, единият аха да стигне 40%. Аз всъщност откак открих К-сериалите разбрах на кое се казва висок рейтинг Joy Не знам на фона на такова сериалопроизводство как изобщо е възможно да вдигнат такива цифри и то не един. Представям си в дизи индустрията ако бяха виждали, или в бъдеще им се случи да видят 40% рейтинг, сигурно ще го говорят после поне 40 години Joy Във видеото се казваше още че актьорите смятат за чест и престиж да се снимат/партнират в един проект с Ха Джи Уон. Печелила е май и Синия дракон, или говореха за проект с нейно участие -това е азиатския Оскар, най престижната награда за актьорския труда, с много по-голяма тежест е от вътрешнозаводските на телевизиите.

И аз харесвам първата песен на АйЮ с Шуга и по едно време доста я въртях и на сина ми я пуснах когато една вечер се случи двамата да седим на дивана докато върви АС. Представих му я с тази песен и му хареса и на него. Позна Бекхьон, по-скоро се чудеше къде го е виждал - и за него му подсказах, сети се след втората буква ЕХ....О .... ааа от тях ли бил Joy
Той си има представа и от БТС, даже аз първа ги споменах тук покрай него (негова съученичка, сега колежка беше ходила на техен концерт в Берлин и беше го затрупала с впечатления) има си и отот ЕХО и още няколко, но слуша разнообразни стилове и изпълнители, предимно англоезични, но и тук там корейски, понеже и той гледа сериалите им. Аз най-често се заслушвам в сериалната музика, някои песни ги въртя до премаляване, направо си попаднах в рая на романтичната музика, имам и няколко любими, извън "халю". Музиката им наистина е много впечатляваща, не случайно и е плъзнала доста извън родината си и нещо извън стандартния английсдки, или испански успява да прави такова присъствие по концерти.

# 620
......................................
Да попитам относно песента от цитата. В описанието пише, че изпълнител е Пето. Това псевдоним на изпълнителя ли е или друг изпълнител. Може ли накратко да кажеш каква е историята в сериала от който е песента. На теб хареса ли ти?
Клипът, който ти си дала е на някое японче, фен на Джун Ги. Не знам кой е този Пето, но със сигурност не е псевдоним на Йонг Хуа.

Heartstrings известен още и като You've Fallen for Me е младежки сериал. Като цяло лек за гледане, ненатоварващ, без някакви големи драми, леко наивен и романтичен... а, бе, тинейджърите много му се радваха навремето. Най-големият му плюс е музиката. Героите са студенти в музикална академия, но Тя специализира в традиционната музика, а Той в съвременната и е вокалист на група. Тя е забавна и дружелюбна, Той - студен самовлюбен ръб, който се вълнува само от музика.
Двамата играха заедно преди това в You're Beautiful, друг любим на тинейджърите сериал, където обаче той беше третото колело и сега феновете се радваха, че тук получи девойката.
Признавам си, че не помня кой знае колко от сюжета, но помня музиката. Освен развитието на романтичните връзки между героите, имаше нещо, че трябваше да поставят някакъв мюзикъл в училището, въртяха се интрижки кой коя роля да получи, съперничество, приятелство и разни такива неща.

# 621
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Така, както ги описваш 2в1 тези сериалчета, на мен може да ми допаднат. Аз обичам да гледам младежки, неангажиращи.
Хареса ми лафче от Покривния преди малко - "Който не пее, няма да преуспее." Това си е поне половината от реалността за айдълите.

# 622
Нося ви да видите принца от покрива и "момчето" Минка.
https://youtu.be/6DUAw0yUeRo
За мен поне имат силна химия.
Не знам защо, но с никоя от сестрите не се усеща и наполовина това, което се усеща в партньорството му с Минка в Скандала.
И още от тях
https://youtu.be/XspKju6ssaw
А тук е много смешно, защото и двамата знаят, че делят стаята с момиче, но не знаят, че другия знае. И двамата я харесват и се опитват да направят така, че тя да спи само до единия. Легла няма и всички спят на земята един до друг.
https://youtu.be/DROoTgmyR1A

# 623
Проф, ако си гледала Наследниците и не се дразниш на Пак Шин Хье, има вероятност да ти допаднат двата сериала.
Във втория, Красавците или Ангелите, както са "кодовите" имена на сериала, ПШХ играе момче. Има брат близнак, който трябваше да е участник в една бой-група. Но той не се появи и мениджъра му я накара тя отиде вместо него, за да го покрие и да спаси бъдещата му кариера.

Скрит текст:

# 624
Ама и в двата ли участва скръбната девойка? Иначе харесвам сериали за тийнейджъри.

# 625
И в двата, Рори Joy.
Те, сериалите, не са баш за тинейджъри, т.е. героите не са тинейджъри, но съдържанието им е такова, че се харесва повече на тинейджърската публика.

# 626
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Попаднах на влогърски клип, който, като изключим обичайната тъпа влогърска стилистика в края, в останалата си част има събрано синтезирано съдържание за кариерата на нашия 13-ти принц. Слагам го, че може да ви е интригуващо. https://www.youtube.com/watch?v=e0HcFovw7RI

# 627
Пек А ☺️ Снощи попрегледах няколко клипчета от сериала им Start up с Йонка от АС, търся си нещо за гледане ама и аз не знам какво точно и пак на нищо не се спрях...

Едни любимци ❤️

# 628
Марги, кажи какво ти се гледа, пък може и да успеем да помогнем с избора Simple Smile.

Аз за пореден път снощи си поразцъках Misty. Харесвам го този сериал макар, че не е от най-популярните. Може би, защото в каста няма някое галещо окото идолче и като цяло е насочен към по-зряла публика.

# 629
2в1, ами... да не е романтична комедия, но и да не е тежка драма. Историята да е интересна, по възможност съвременна, актьорите да са красиви и да сме ги споменавали тук по-рядко. 🤪 Гледа ми се нещо различно.

Общи условия

Активация на акаунт